Sveikos:) uu, kaip ilgai neatrašiau.
šiaip norėčiau išmokti pagrindų darbui su tokiai didesniais karoliais, akmenukais. Norėčiu išmokt išsirinkt tinkamą vėlutę, užsegimus pritaisyt, kilputes išmokt darytis ir t.t. žodžių reikia man pradmenų pati kažkiek esu bandžius bet vietiek norisi pamatyt kaip dirba žmogus su stažu
smagu, jei susirinktų grupelė, galėtume kartu mokytis;) nors man tai nuo birželio pusės tiktų reikia išlaikyt egzus, o po to jau pasinert į karoliukų pasaulį
aha, as irgi laukiu to laiko, kai didziausia jo dali galesiu skirti karoliukam o jis jau arteja!
nu ir dar
video pamokėles
video pamokėles
QUOTE(linkse @ 2008 06 06, 09:11)
sveikutes siūlau ir internetu pasidomėti ten nuostabiu pamokeliu yra bet radau tik anglu kalba cia
video medžiaga spausti ( large)
video medžiaga spausti ( large)
na nesupratau kur ka spaust, nes nesuprantu anglu, bet kur tas large nors nusisauk neradau
QUOTE(sssss @ 2008 06 06, 15:15)
na nesupratau kur ka spaust, nes nesuprantu anglu, bet kur tas large nors nusisauk neradau
ten kur parašyta video tutorials
QUOTE(linkse @ 2008 06 06, 10:15)
LABAI GEROS NUORODOS. įDOMU, O KUR BŪTŲ GALIMA PAPUOŠALŲ GAMYBAI ĮSIGYTI ĮRANKIUS ?
Aš replytes pirkau 'heyshe' Trakų gatvėj. manau bus ir Jūratės akmenėliuose. o dar 'viskas Jūsų rangdarbiams' prie menų gimnazijos stotelės, šalia žiedo olandų gatvėje;)
QUOTE(linkse @ 2008 06 06, 09:15)
Oj Linkse... jkaip tau aciuu.... filmukai superiniai
Susizavejau....
Begsiu ardyt senu karoliu ir gaminti naujuosius
QUOTE(jaguarka @ 2008 06 12, 21:35)
Aš replytes pirkau 'heyshe' Trakų gatvėj. manau bus ir Jūratės akmenėliuose. o dar 'viskas Jūsų rangdarbiams' prie menų gimnazijos stotelės, šalia žiedo olandų gatvėje;)
na prisiziurejau ir uzsimaniau pati pasidaryti sau apyrankiu, tik nzn kaip cia pavyks , ryt reikes nuvaziuoti i cia parduotuve apsipirkti ir bandyti kazka daryt tik nesupratau, kam cia tuos klijus vartojo ir ant ko vere, gal galite kas paaiskinti man
http://www.auntiesbe...82-db1bfc844e13
Daivos menė organizuoja vėrimo kursus. Ryt kaip tik bus.
gražiu darbeliu jums, labai malonu kad patiko