Tadum aisku del SW karoliuku Na pasinagrinesiu.Turiu vietele kur nebrangus akmenukai Gausiu LT reiks nusipirkti. Teks pirktis netu sidabrinius priedus. Daug pazystamu yra jautrios metalui. Manau tik tokia iseitis tokioms jautruolems
galima ir namie visko ismokti tik tai reikalauja daug pastangu ir be galo daug kantrybes..
sveikutės, gal atsiras mamytė, kuri galėtų pamokinti truputėlį kaip reikia verti burbulus (atsilyginsiu), na ir kitus grozius, kur naudojama verimo adata. su papuošalų vėrimu esu šiek tiek susipažinusi, bet va dabar labai noriu išmokti tuos burbulus gamint. namuose bandžiau belekiek krtų pagal schemas iš auksarankių, deja...nieko aš ten nesuprantu.lauksiu būsimos mokytojos info į až
Butu labai saunu jei kas pamokytu is Kaunieciu,kaip susiverti burbula taisiklingai,nes man po kol kas ir nelabai kas iseina pagal schemas,gal ir daugiau norinciu atsirastu.Labai lauksiu
Sveikos! pamaciau tiek daug graziu darbeliu, kad labai uzsinorejau pati moketi sau pasigaminti auskariukus, tik nezinau nuo ko pradeti, nes man is paveiksliuku, schemu nera aisku. Tad norejau paklausti gal yra norinciu pravesti man pamokele, bent kad zinociau nuo ko pradeti, skolinga tikrai nelikciau
aprill zinok ir as tokia pati, dar nieko nedariau, renkuosi tik informacija ir jau laukiu uzsakytu prekiu. Bandysiu viska pati (aisku naudosiuos internetu, nes knygu jau niekur neberandu). Siaip info pilna, bet nezinau kaip bus praktikoje Kaip supratau, tai sudetingiausia tas kilputes ismokti, o visa kita fantazijos ir idirbio reikalas.
Kavos puodelio užteks ryte
Pati geriausia pamoka burbulams:
http://www.auksarank...hp?cat=11&id=43
Nepamirškit youtube
labai geros video pamokos...ir vaizdas ir mokaisi...
Pati geriausia pamoka burbulams:
http://www.auksarank...hp?cat=11&id=43
Nepamirškit youtube
labai geros video pamokos...ir vaizdas ir mokaisi...
pritariu mano pirmasis pavykes burbulas buvo kaip tik is sios pamokeles
laba perskaičiau visą temą taip ir nesupratu ar yra Kaune kokie normalūs vėrimo kursai? gal galit ką pasiūlyt?
TIk internetas ir dar kartą internetas.....
gal atsirastų mokytojų iš Tauragės užvaldė ir mane karoliukų manija, tik nežinau dar nuo ko pradėti