Mmmm Svajoju apie atsikratymą jų
Kokiam mieste ir kiek kainavo, kiek laiko truko gal galt papasakot smulkiau?
Yra taigi temuke apie riebalu nusiurbima,ten daug mergaites yra pripasakojusios... O as dariausi Kaune ir mokejau 3000lt
QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 14:50)
O galifei nei sportas nei dietas,niekas neveike(apie kremus ir masazus nekalbu...)
Masažai gali pakoreguoti situaciją, mano mama pasidarė du intensyvius kursus vakuuminių ir limfodrenažinių masažų iš eilės (plius visokių vyniojimus ir pan. procedūras) ir vis dar į juos profilaktiškai eina kartą į savaitę (žodžiu, kojytės išmasažuotos N kvadratu valandų). Tikslas nebuvo susijęs su galife, bet galife tikrai ryškiai apmažėjo, nors, aišku, nedingo. Tad nors panaikinti šitą blogį galima tik chirurgų pagalba, bet nesiryžtant situaciją pašvelninti gali išeiti ir masažais (bet tai kainuoja tikrai nemažiau LT nei nusisiurbti).
As dariausi du kursus vakuuminio masazo-ni velnio nepadejo...Laikinai susvelnino oda...Riebalines lasteles is tu vietu neisnyksta.Masazuojant,limfines sistemos deka tiesiog pasisalina riebaliukas is tos lasteles ir ji apsitraukia,bet lieka-todel vienintelis budas atsikratyto sankaupu riebaliniu lasteliu yra tik ju issiurbimas is ten
Sveikutes,
Turiu ir as tokia beda, bet koks kg priaugimas, viskas "puciasi" ant tu vietu+uzpakaliuko, jei ne jos, tikrai mazesni dydi kelniu nesiociau
Dabar sportuoju, bet kad nevienodos abi puses pasidare, vienoje toks ryskus kalniukas, standus, matosi tos riebalu sankaupos, o kita jau ploneja kazkiek. Tik nesuprantu kodel taip nevienodai, juk kruvi vienoda gauna
Turiu ir as tokia beda, bet koks kg priaugimas, viskas "puciasi" ant tu vietu+uzpakaliuko, jei ne jos, tikrai mazesni dydi kelniu nesiociau
Dabar sportuoju, bet kad nevienodos abi puses pasidare, vienoje toks ryskus kalniukas, standus, matosi tos riebalu sankaupos, o kita jau ploneja kazkiek. Tik nesuprantu kodel taip nevienodai, juk kruvi vienoda gauna
QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 15:50)
Na jau tikrai nesamoniu prisiskaiciau-ir apie 4 savaiciu stebukla ir apie issipletima subines nuo sedejimo.... Merginos turbut kalba ne apie galife ryskiai.va kelios tai matau,kad zino kas tas yra Galifes problema tikrai yra issprendziama TIK chirurginiu budu-jei tai tikrieji galife.Pati tokia beda turejau-pries metus nebeiskenciau ir nusiurbiau tuos nelemtus akis badancius ir per tiek metu igrysusius kumpius Rezultatu esu patenkinta.Nesutinku su kazkuria is cia pasisakiusiu,kad plastines operacijos skatina viena kita.Jei tu tikrai turi beda,o ne issidirbineji-tai ja panaikinus,nebekyla noras nieko daugiau keist Mano va kojos ir seip niekada nebuvo kudos,bet galife tai buvo mano skausmas-negalejau i save veidrodyje ziuret.tai panaikinus,nors ir matau netobulas kojas,bet noras jas grazint yra tik sportuojant,nes zinau,kad tikrai cia reik sporto.O galifei nei sportas nei dietas,niekas neveike(apie kremus ir masazus nekalbu...)Nuo 16 metu kariavau su galifem,zinau ka tai reiskia
Ir as juokiausiu is tu sapalioniu.....nesupranta moteros, kad tai genetiskai paveldetas kuno konstitucijos tipas. Ir jokie cia pratimai ar dietos nepades, o prie ko cia masazai su medumi...ismesti pinigai...
Na, ar veliau, ar anksciau kiekviena is ju bus plastines klinikos klijente, bet ta, kuri tikrai jaucia diskomforta ir kompleksa, o likusios taip ir sportuos ar masazuosis, belaukdamos stebuklo.
QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 17:07)
Yra taigi temuke apie riebalu nusiurbima,ten daug mergaites yra pripasakojusios... O as dariausi Kaune ir mokejau 3000lt
bet skaudziai skamba
Nu žinokit vyrui galėjau galvą nuraut, kai sakydavo tu pasportuok. Ir rezultatą pamatysi. Kankinausi su savo 'žandeliais' nuo paauglystės. Du gimdymai visa tai išplatino dar labiau.
Nusprendžiau atsikratyti svorio, kur vaikai uždėjo. Dieta MĖ, top shop'o Sauna šortai Rasos anticeliulitinis kremas (beje pats pigiausias iš tokios serijos produktų ) ir treniruoklis dviratis davė savo
Ir tai yra minus 7 cm per tas problemines vietas. Nedingo mielieji, bet tai vos matomi patapo.
Nusprendžiau atsikratyti svorio, kur vaikai uždėjo. Dieta MĖ, top shop'o Sauna šortai Rasos anticeliulitinis kremas (beje pats pigiausias iš tokios serijos produktų ) ir treniruoklis dviratis davė savo
Ir tai yra minus 7 cm per tas problemines vietas. Nedingo mielieji, bet tai vos matomi patapo.
QUOTE(Ancė @ 2005 05 09, 11:35)
Peržiūrėjau nuotraukas ir nieko gudro negaliu pasakyt.Neradau tokių nuotraukų,iš pirmos jaunystės,kad bučiau pusnuogė.Bet užuomazgas įžvelgiau jau nuo 16m.,kai antsvorio tikrai nebuvo jokio.Po neštumų ir gimdymų -akivaizdžiai padidėjo tos kelnės,o dasiritus iki nutukimo- atrodžiau be žodžių.Dabar, nuo vasario mėn.,pakliuvus pas supermamas,bandau save grąžint,bet tos "kelnės" nelabai pasiduoda.O gal ir visai nepasiduoda.
jooo tos kelnes po 2 gimdymu 3kart isaugo, SOS GELBEKIT,PADEKIT, PATARKIT
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 05 25, 14:23)
jooo tos kelnes po 2 gimdymu 3kart isaugo, SOS GELBEKIT,PADEKIT, PATARKIT
Operuokites, tik toks ir butu patarimas.
Na o kam operuot,juk po gimdymu uzaugo .Reishkia del svorio pakitimu.Dieta+sportas+kantrybe ir valia tai turetu panaikinti.
Operacija reikalinga toms,kurios visa gyvenima turi toki kuno sudejima,tarkim visa liekna,o po uzpakaliu visko ko nori pilna
Man tarkim pastorejus ten irgi ishplateja,o paplonejus labai graziai dingsta visi celiulitai ir atsikisimai.Tad jeigu pas moteri priesh gimdymus to gerio nebuvo,tai reishkia ir dabar ji imanoma be chirurgu isikishimu panaikint
Operacija reikalinga toms,kurios visa gyvenima turi toki kuno sudejima,tarkim visa liekna,o po uzpakaliu visko ko nori pilna
Man tarkim pastorejus ten irgi ishplateja,o paplonejus labai graziai dingsta visi celiulitai ir atsikisimai.Tad jeigu pas moteri priesh gimdymus to gerio nebuvo,tai reishkia ir dabar ji imanoma be chirurgu isikishimu panaikint
tikrai dauguma cia nezino,kas tos jojiko kelnes man nuo 15 metu jos atsirado su celiulito pirmaisiais zenklais.. mano mociute tai turejo, mama, seses.. suprantu, kad mociutei ir mamai jos netrukde tiek gyventi kaip man, nes seniau ne toks suvokimas buvo..dabar jos mane tiesiog "zudo"..sveriu 57 kg, esu 174 cm ugio..atrodytu dar ir per mazas svoris pas mane, bet jojiko kelnes turiu..tai kieta, saltesne palyginus su kitomis kuno vietomis riebalu sankaupa, oda toje vietoje kaip negyja, galiu spaudyt minkyt neskauda, nejautri.. jojiko kelnes yra zemiau uzpakalio, iseina i sonus praplatejimai.. esu lankiusi pramoginius sokius, nepadejo tai.. viena iseitis yra tik nusiurbti ta negyva riebalu sankaupa, nes tik tada kunas bus proporcingas..
planuoju pavasari taip ir padaryti..nes noriu gyventi ir megautis gyvenimu, o kompeksai ir diskomfortas renkantis sijona, kelnes, galu gale apatini trikotaza ( neproporcingas virsus ir apacia) trukdo normaliai jaustis jaunam zmogui..
planuoju pavasari taip ir padaryti..nes noriu gyventi ir megautis gyvenimu, o kompeksai ir diskomfortas renkantis sijona, kelnes, galu gale apatini trikotaza ( neproporcingas virsus ir apacia) trukdo normaliai jaustis jaunam zmogui..