QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 15:50)
Na jau tikrai nesamoniu prisiskaiciau-ir apie 4 savaiciu stebukla ir apie issipletima subines nuo sedejimo....

Merginos turbut kalba ne apie galife ryskiai.va kelios tai matau,kad zino kas tas yra

Galifes problema tikrai yra issprendziama TIK chirurginiu budu-jei tai tikrieji galife.Pati tokia beda turejau-pries metus nebeiskenciau ir nusiurbiau tuos nelemtus akis badancius ir per tiek metu igrysusius kumpius

Rezultatu esu patenkinta.Nesutinku su kazkuria is cia pasisakiusiu,kad plastines operacijos skatina viena kita.Jei tu tikrai turi beda,o ne issidirbineji-tai ja panaikinus,nebekyla noras nieko daugiau keist

Mano va kojos ir seip niekada nebuvo kudos,bet galife tai buvo mano skausmas-negalejau i save veidrodyje ziuret.tai panaikinus,nors ir matau netobulas kojas,bet noras jas grazint yra tik sportuojant,nes zinau,kad tikrai cia reik sporto.O galifei nei sportas nei dietas,niekas neveike(apie kremus ir masazus nekalbu...)Nuo 16 metu kariavau su galifem,zinau ka tai reiskia

Ir as juokiausiu is tu sapalioniu.....nesupranta moteros, kad tai genetiskai paveldetas kuno konstitucijos tipas.

Ir jokie cia pratimai ar dietos nepades, o prie ko cia masazai su medumi...ismesti pinigai...
Na, ar veliau, ar anksciau kiekviena is ju bus plastines klinikos klijente, bet ta, kuri tikrai jaucia diskomforta ir kompleksa, o likusios taip ir sportuos ar masazuosis, belaukdamos stebuklo.