Įkraunama...
Įkraunama...

Jojiko kelnės

KROSAS,PLIUS ITUPSTAI SU STANGUTE,ZINOMA MITYBA IR PO KETURIU SAV JOJIKO KELNIU NEBERA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sung @ 2008 05 07, 08:44)
KROSAS,PLIUS ITUPSTAI SU STANGUTE,ZINOMA MITYBA IR PO KETURIU SAV JOJIKO KELNIU NEBERA ax.gif

po 4 sav? g.gif negali būt...nebent jų ir taip beveik nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 05 07, 09:25)
po 4 sav?  g.gif  negali būt...nebent jų ir taip beveik nebuvo  ax.gif

....ir po poros savaiciu jau matosi sioks toks rezultatas....krosas kas antra diena+daugiau darzoviu-gazuoti gerimai-saldumynai+didele valia=jojiku kelniu mazejimas....
Niekad negalvojau, kad imanoma, taciau pati isitikinau... ax.gif thumbup.gif dabar atsirado dar didesne motivacija, matant, kad nors siek tiek imanoma...bandysiu nesustoti rolleyes.gif
Atsakyti
labai gerai padeda masazai su medum (skausmingi)
Atsakyti
na as bandysiu siaurint sportais, netinka man visokios siurbimo operacijos, nelabai nelabai patinka rolleyes.gif mano viena drauge pradejo nuo papu, suprantu gal dievas ne visoms dave, bet paskui pilva reik pasidaryt, kojas, tai galu gale susipykom ir pasiuliau nauja galva prisisukt tuo paciu, nepanadzius net pajudet o tik snekomis lieknejant...
Atsakyti
QUOTE(Nataska @ 2007 10 14, 01:27)
Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis verysad.gif .Bet vistiek linkusi išbandyt pratimus kur siūlėte. Ačiu jums Kaip  laikaisi  po operacijų?Labai įdomu sužinot.Ar rezultatais patenkinta?

Kažin, ar čia jojiko kelnės. Nes tai moteriška problema, tad iš tėčio negalėjot paveldėti. O ir tas trumpas sijonas turėtų būti laabai trumpas, kad galife matytųsi. Turint tokį "priedą" greičiau prigludę sijonai nekaip atrodo..
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 02 24, 03:20)
Kažin, ar čia jojiko kelnės. Nes tai moteriška problema, tad iš tėčio negalėjot paveldėti. O ir tas trumpas sijonas turėtų būti laabai trumpas, kad galife matytųsi. Turint tokį "priedą" greičiau prigludę sijonai nekaip atrodo..

Būtent, ir man taip atrodo, gal mergina maišo futbolininko kojas... Nes jojiko kelnės tai riebalų sankaupos (tokios gana smailos, sakyčiau), klubų šonuose, šiek tiek žemiau...

Papildyta:
QUOTE(linele** @ 2008 05 03, 20:58)
...turiu ir "jojiko" kelnes ir riebisu kelius doh.gif  Galvoju ir as pirkti kelnes, skirtas sportui (tas aptemptas). Gal galit patarti, kokia firma geriau? Kokios kainos?

Geguzele, kokias jus turit?

O ką tos kelnės daro? Ar tik šiaip kelnės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 05 08, 17:14)
Jo, pas mane irgi tas pats. Manyciau, cia nuo ilgo sedejo issiplecia uzpakalis biggrin.gif Reikes griebtis bodyflex'o pagalbos!

blink.gif blink.gif blink.gif dieve , dieve , ką jūs kalbat doh.gif
buvau mergaičiukė , sverenti 45 kg , liemuo kaip pas bite , rankos pagaliai , o kojytės buvo ax.gif tada maniau kad košmaras , o dabar kas man tokias duotų lotuliukas.gif
tik pamenu kaip dejuodavau kad mano šlaunys storos , tai visi draugai , sakydavo ( čia vyr. giminė) nes iš mot. tokių dalykų niekada neišgirsit lotuliukas.gif kad mano šlaunys tokios kokios ir turi būti , va o pas tas " normalias" tik degtukai iš subinės lotuliukas.gif
žodžiu paguodai - jojiko kelnės su amžium tik didės , kaip sako , subinė plėsis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 02 24, 02:04)
tai galu gale susipykom ir pasiuliau nauja galva prisisukt tuo paciu,

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sung @ 2008 05 07, 08:44)

kaip daznai ir kiek itupstu padaryti per diena reikia, kad toks greitas efektas butu?
o kad mityba tvarkyti reikia - faktas. pries pora metu , kai buvau susireguliavusi mityba ir nusimetusi nereikalingus 9 kg, buvo prapuole ir jojiko kelnes, ir storosios slaunys (gyvenimo tragedija... verysad.gif ) daug plonesnes buvo. dabar po nestumo vel tas pats ir su kaupu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2009 03 20, 23:54)
o kad mityba tvarkyti  reikia - faktas. pries pora metu , kai buvau susireguliavusi mityba ir nusimetusi nereikalingus 9 kg, buvo prapuole ir jojiko kelnes
Na pvz. mano KMI mažesnis už normą, tad nei kg mesti, nei mitybos reguliuoti man nereikia. Bet jojiko kelnes turiu . Postu aukščiau BRAŠKĖ68 rašė, jog svėrė 45 kg, bet jojiko kelnes turėjo. Jojiko kelnės nėra tai, ką galima mityba ir sportu panaikinti, nebent šiek tiek pakoreguoti, labiausiai iš tokių nedrąstiškų metodų padeda masažas, bet vis tiek "galife" nedingsta. Viena pažįstama pasakojo apie merginą iš sporto klubo, kuri kas rytą keliaudavo į jį, kūnas tapo tiesiog tobulas, sulieknėjo, bet galife net labiau išryškėjo. Dedant pastangas proporcingai lieknėjama ir tiek, apmažėjus galife vietoms, kitur riebaliukų tiek pat sumažėja, nors... paprastai probleminės vietos net sunkiau už kitas kūno dalis pasiduoda. Proporcijų nepakeisi. Tad jei sulieknėjus ima ir visai dingsta "galife", tai gal ne apie tą patį kalbame... g.gif
Atsakyti
Kuo mažesnis mano svoris, tuo labiau tai matoma sad.gif
Ir sportais dietom tai nepanaikinama liezuvis.gif
Atsakyti
Na jau tikrai nesamoniu prisiskaiciau-ir apie 4 savaiciu stebukla ir apie issipletima subines nuo sedejimo.... doh.gif Merginos turbut kalba ne apie galife ryskiai.va kelios tai matau,kad zino kas tas yra smile.gif Galifes problema tikrai yra issprendziama TIK chirurginiu budu-jei tai tikrieji galife.Pati tokia beda turejau-pries metus nebeiskenciau ir nusiurbiau tuos nelemtus akis badancius ir per tiek metu igrysusius kumpius ax.gif Rezultatu esu patenkinta.Nesutinku su kazkuria is cia pasisakiusiu,kad plastines operacijos skatina viena kita.Jei tu tikrai turi beda,o ne issidirbineji-tai ja panaikinus,nebekyla noras nieko daugiau keist 4u.gif Mano va kojos ir seip niekada nebuvo kudos,bet galife tai buvo mano skausmas-negalejau i save veidrodyje ziuret.tai panaikinus,nors ir matau netobulas kojas,bet noras jas grazint yra tik sportuojant,nes zinau,kad tikrai cia reik sporto.O galifei nei sportas nei dietas,niekas neveike(apie kremus ir masazus nekalbu...)Nuo 16 metu kariavau su galifem,zinau ka tai reiskia 4u.gif
Atsakyti