Įkraunama...
Įkraunama...

Jojiko kelnės

QUOTE(idommi @ 2007 06 26, 07:09)
Dramblienių ir nenusiurbdinėja  tongue.gif  lotuliukas.gif

Riebalų nusiurbimu koreguoja kai kurias kūno dalis t.y. dailina siluetą  thumbup.gif

Na, idommi, jau rudenelis, tai ar nusisiurbei tas jojiko kelnes? Pati ruosiuos siam zygiui, taciau labai bijau, neturiu nei pazistamu, kas tai dare ir pan.
Mama nepritaria, apstauge ir kvaisa isvadino, sake visai nesuprantu ka darau...Niekas nepalaiko ir nesupranta, bet as taip gyvent negaliu, as zinau, kad tai man vienintele iseitis jaustis gerai. Taciau bijau as tu komplikaciju ir visa kita... Mirtis retai sutinkama cia, bet tokiu atveju buvo, o jei mano atvejis bus kitas?? tas vienintelis is daugelio.
Noras begalinis-abejoniu taip pat daug...
pasimetus
Atsakyti
QUOTE(caramella @ 2007 09 10, 19:11)
Na, idommi, jau rudenelis, tai ar nusisiurbei tas jojiko kelnes? Pati ruosiuos siam zygiui, taciau labai bijau, neturiu nei pazistamu, kas tai dare ir pan.
Mama nepritaria, apstauge ir kvaisa isvadino, sake visai nesuprantu ka darau...Niekas nepalaiko ir nesupranta, bet as taip gyvent negaliu, as zinau, kad tai man vienintele iseitis jaustis gerai. Taciau bijau as tu komplikaciju ir visa kita... Mirtis retai sutinkama cia, bet tokiu atveju buvo, o jei mano atvejis bus kitas??  tas vienintelis is daugelio.
Noras begalinis-abejoniu taip pat daug...
pasimetus

na nezinau tikrai baisoka unsure.gif
Atsakyti
Mmm blush2.gif Laukiu ankstyvo pavasario, sako geriau gyja ax.gif

Caramella, Tu mažiau kam pasakok, nes gi dauguma nieko neišmano, nesupranta, o kad plyšauja........ tongue.gif
Aš kai mamai pasakiau, tai sako, nesamonė, bet akys tik sužibėjo, aš ir norėčiau.. 4u.gif Nes pas mus šeimoj visos moterys turi šią "dovaną" doh.gif
Atsakyti
Na, ka... As gyva. Dar pati tuo netikiu, kad tai padariau. Labai greitai viskas įvyko, nuejau konsultacijai, o jau po kelių dienų gulėjau ant operacinio stalo. Mamai pasakiau tik dviem dienom iki operacijos, ji kaip ir tikėjausi manęs nesuprato išvadino bebrote ir isterike rolleyes.gif bet paskui atsileido, net aplanke po operacijos, privežė varškyčių, jogurtėlių ir nuolat teiraujasi kaip jauciuosi thumbup.gif
Dabar tik ilsiuosi ir laukiu nesulaukiu pirmųjų rezultatų iki kurių dar ilgas kelias verysad.gif

Bet paskui... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šaunuolė drinks_cheers.gif
Valio už ryžtą clap.gif
Kur tu cia taip greitai priėjai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(idommi @ 2007 09 20, 12:06)
Šaunuolė  drinks_cheers.gif
Valio už ryžtą clap.gif 
Kur tu cia taip greitai priėjai?  g.gif

Privačioje klinikoje.
jei kas jau tikrai ryžotės, tai nesidrovėkit 4u.gif , galiu viską papasakoti, kaip viskas atrodo paparastos pacientes akimis, nes pati to labai norėjau, tačiau...
o tie daktarai daug tiesos ir nepasako.. unsure.gif
Atsakyti
Tai pasakok, pasakok viską nuo pradžių... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramella @ 2007 09 21, 20:49)
Privačioje klinikoje.
jei kas jau tikrai ryžotės, tai nesidrovėkit 4u.gif , galiu viską papasakoti, kaip viskas atrodo paparastos pacientes akimis, nes pati to labai norėjau, tačiau...
o tie daktarai daug tiesos ir nepasako.. unsure.gif

Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis verysad.gif .Bet vistiek linkusi išbandyt pratimus kur siūlėte. Ačiu jums Kaip laikaisi po operacijų?Labai įdomu sužinot.Ar rezultatais patenkinta?

Atsakyti
QUOTE(Nataska @ 2007 10 14, 00:27)
Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis verysad.gif .Bet vistiek linkusi išbandyt pratimus kur siūlėte. Ačiu jums Kaip  laikaisi  po operacijų?Labai įdomu sužinot.Ar rezultatais patenkinta?

Sveikos!! Jauciuosi puikiai...praejo jau daugiau nei menesiukas mirksiukas.gif rezultatu esu patenkinta, linijos daug grazesnes, drabuziai guli graziau, net nusipirkau svajoniu sijona...galimybiu rinktis daugiau, dzinsai sumazejo vienu dydziu tai drasiai, o gal net dviem... atrodo tikrai geriau nei pries operacija, aisku noretusi dar mazesniu apimciu smile.gif na bet mano kelias dar nesibaige..dabar laukia sportas, masaziukai, tikiuosi dar tokiais budais tobulinti uzpakaliuka... echhh... rolleyes.gif
Atsakyti
O kiek pinigėlių investavai į visą šitą reikaliuką? rolleyes.gif
Atsakyti
laba,as tu kelnių neturiu,bet turiu pilvuką,kuris niekaip nenori greit dingti.
Sporto salej STEPAS,bet dar vienas dalykas,po treninginėm kelnem deduodi dar vienas skirtas sportuoti.Jų yra sporto prekių skyriuose.Net vanduo po treniruotės varva.Po treniruotės tepu stngrinančiu kremu kad oda trauktusį.Pabandykit gal padės.Ir dar sporto salėse beveik niekur nėra ,bet namie tvarkant namus užsidedu svarmenis ant kojų,pradžioj buvo sunku o dabar jau kaip geriausi draugai,irgi gerai tvirtina kojų raumenis,o juk namų ruoša kartais užima po kelias val.smile.gif
Atsakyti
...turiu ir "jojiko" kelnes ir riebisu kelius doh.gif Galvoju ir as pirkti kelnes, skirtas sportui (tas aptemptas). Gal galit patarti, kokia firma geriau? Kokios kainos?

Geguzele, kokias jus turit?
Atsakyti