QUOTE(Nataska @ 2007 10 14, 00:27)
Nataska, 14 Spa 2007 - 00:27, para�ė:
Nataska, 14 Spa 2007 - 00:27, para�ė:
Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis
.Bet vistiek linkusi išbandyt pratimus kur siūlėte. Ačiu jums Kaip laikaisi po operacijų?Labai įdomu sužinot.Ar rezultatais patenkinta?
Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis

.Bet vistiek linkusi išbandyt pratimus kur siūlėte. Ačiu jums Kaip laikaisi po operacijų?Labai įdomu sužinot.Ar rezultatais patenkinta?
Sveikos!! Jauciuosi puikiai...praejo jau daugiau nei menesiukas

rezultatu esu patenkinta, linijos daug grazesnes, drabuziai guli graziau, net nusipirkau svajoniu sijona...galimybiu rinktis daugiau, dzinsai sumazejo vienu dydziu tai drasiai, o gal net dviem... atrodo tikrai geriau nei pries operacija, aisku noretusi dar mazesniu apimciu

na bet mano kelias dar nesibaige..dabar laukia sportas, masaziukai, tikiuosi dar tokiais budais tobulinti uzpakaliuka... echhh...