Siusiuką daro
Sėkmės su tais pratimukai, man tai kantrybės net 4 dienom užteko!
Tai aš, reiškia, jau pusę programos įvykdžiau, nes jau 2 dienas juokinu šeimyną Bet raumenukai tai jaučiasi, jei neužknis, turėtų būti poveikis...
Rudenį eisiu chirurgiškai koreguoti Nes svoris mažas mano, o jau SSSubinius, tai
Lotynų Amerikoj būčiau geidžiamiausia nuotaka
Lotynų Amerikoj būčiau geidžiamiausia nuotaka
Daug info radau apie tai kažkur būtent SM, dabar nepamenu
Pabandyk gal į paiešką įvest riebalų nusiurbimas ten yra daugiau apie jau pasigražinusias
Pabandyk gal į paiešką įvest riebalų nusiurbimas ten yra daugiau apie jau pasigražinusias
Niekada gyvenime nedaryciau riebalu nusiurbimo Kokios zaizdos po to gali likt, tai jau verciau buciau drambliene, bet sitaip saves nezalociau
Dramblienių ir nenusiurbdinėja
Riebalų nusiurbimu koreguoja kai kurias kūno dalis t.y. dailina siluetą
QUOTE(idommi @ 2007 06 26, 08:09)
Dramblienių ir nenusiurbdinėja
na jau ne riebalus nusiurbinet, ka dave divulis ta dave, na nebent buciiau 70metu senuke kuriai siaip ar taip jau nera ka prarast, nezinai dar kaip senatvej tie nusiurbinejimai gali atsiliept
O jei tas dievulis davė laibai merginai didžiuuulį pagurklį, vyrui papus vietoj krūtinės, riebalų pagalvėles ant kelienių (kad neina sijono užsidėt), gigantiškus 'veidelius' (čia apie jojiko kelnes )...
Kas tada????
Aš gi nešneku apie tas vietas, kur galima su valios pastangomis ir fiziniu krūviu nusportuoti!
Kas tada????
Aš gi nešneku apie tas vietas, kur galima su valios pastangomis ir fiziniu krūviu nusportuoti!
QUOTE(idommi @ 2007 06 27, 09:52)
O jei tas dievulis davė laibai merginai didžiuuulį pagurklį, vyrui papus vietoj krūtinės, riebalų pagalvėles ant kelienių (kad neina sijono užsidėt), gigantiškus 'veidelius' (čia apie jojiko kelnes )...
Kas tada????
Kas tada????
na nezinau ,man rodos visas vietas galima pakoreguoti naturaliai mankstinantis, tik vat viskas priklauso nuo valios, o tam kad prisiverst sportuot jos tikrai reikia, nes pati tai patyriau, ir daba namie stivi treniruoklis ,bet tik stovi, koki menesiuka pasportavau, o po to tai vis laiko nera, vis pagalvoju, na jau tikarai reikai, na ryt tai tikrai, betr tai tik mintyse taip sakant sportuoju
QUOTE(shwiesulka @ 2007 06 16, 18:51)
Niekada gyvenime nedaryciau riebalu nusiurbimo Kokios zaizdos po to gali likt, tai jau verciau buciau drambliene, bet sitaip saves nezalociau
Nu kaip taip kartais žmonės nusišneka, kad negaliu...Jeigu nežino, tai geriau jau tegu ir nekomentuoja... Apie kokias žaizdas čia šneki, ar apie tas 5 mm skylutes, kurių net nesimato???
na nezinau ,man rodos visas vietas galima pakoreguoti naturaliai mankstinantis, tik vat viskas priklauso nuo valios, o tam kad prisiverst sportuot jos tikrai reikia, nes pati tai patyriau, ir daba namie stivi treniruoklis ,bet tik stovi, koki menesiuka pasportavau, o po to tai vis laiko nera, vis pagalvoju, na jau tikarai reikai, na ryt tai tikrai, betr tai tik mintyse taip sakant sportuoju
Jojiko kelnėm jokie sportai nepadės, forma išliks ta pati, lieka tik nusisiurbti, kitos išeities NĖRA.
O kaip nusportuot pagurklį???
Aukštom frazėm apie sportus, beabejo, visos galim pašnekėt
Aukštom frazėm apie sportus, beabejo, visos galim pašnekėt