Aha, tikrai labai dėkui už pratimukus
QUOTE(Daivutia @ 2006 11 23, 20:23)
Aha, tikrai labai dėkui už pratimukus
Nugi nėr už ką. Kad tik mačytų
ojoj, kokias gražias kelnes turiu... o po antrojo vaikiuko jos dar labiau pagražėjo... imsiu ir aš aprašytus pratimukus daryti. tikrai mane jie suintrigavo... aš ankstyvoj jaunystėj irgi esu kažką panašaus dariusi (tik tas trečias man visai negirdėtas...), tai tikrai padėjo. bet irgi, dariau ilgą laiką ir negailėdama savęs. žodžiu, į mūšį!!!
emaliukas, na ir kaip sekas kelnes mazint?
O negi niekas nebande ju nusisiurbti? tai gi va Repcenkiene, taip gyresi, kad jaunystej pasidare ir visam laiku grazi liko...
O negi niekas nebande ju nusisiurbti? tai gi va Repcenkiene, taip gyresi, kad jaunystej pasidare ir visam laiku grazi liko...
Jau toks figūros "privalumas" tai
Radau straipsnį apie chirurginį šalinimo būdą http://www.panele.lt...is=2002_7&id=25
Pratimai man netinka, aš bijau fizinio krūvio...
Radau straipsnį apie chirurginį šalinimo būdą http://www.panele.lt...is=2002_7&id=25
Pratimai man netinka, aš bijau fizinio krūvio...
nepergyvenkit del savo kojyciu paziurekit kokias turi musu izimybes
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
labai jau idomiai tos nuotraukos padarytos...nufotografuot bet ka gali, tik po to kamputyje idedam reikiamo zmogaus veideli ir olia - jau moteryte "apsiceliulitino"
baisu, kas padaroma, kad tik daugiau nupirktu...
baisu, kas padaroma, kad tik daugiau nupirktu...
As irgi is smalsumo ilindau,nelabai supratau to terminuko reiksmes"Jojiko kelnes".Dabar zinosiu...Dar ir draugei pasakysiu,jai irgi tai aktualu.Aciu uz paaiskinima.
Na, nelabai įkertu aš tą trečiąjį pratimuką
Kai pradėjau bandyt daryt pratimukus, vyras iš karto " oi, pasiūlymas įdomus, kaip sakant...", vaikas aplink laksto ir klausinėja "ką manite sia dajaj???" Neįmanoma
Kai pradėjau bandyt daryt pratimukus, vyras iš karto " oi, pasiūlymas įdomus, kaip sakant...", vaikas aplink laksto ir klausinėja "ką manite sia dajaj???" Neįmanoma
Na ir aš pasirįžus Ringos pratimus papraktikuoti. Tik su tais šeiminykščiais tai sudėtinga, vakar kai pradėjau darytį antrąji, tai sūnus iškart surišo, kad "mamytė kaip šuniukas, kai sisiuka daro" , o paskui su sese džaiugsmingai po manim landžiojo ir krykštavo abudu... O tas trečias tai tikrai lb sunkus, aš vos kokį cm atkeliu nuo žemės