norėčiau sužinoti jūsų nuomonę ir jei turit tokių problemų, kad pasidalintumėt patirtimi, kaip kovojat su jojiko kelnėm?
tik ar verta paaukot sveikatą?
lepune, 06 Bal 2005 - 11:35, parašė:
lepune, 06 Bal 2005 - 11:35, parašė: ![]()
truputį padeda baseinas.. kaip ir visam kūnui, bet treniruočių turi būt labai labai daug.. o šiaip turiu vieną draugę su anoreksijos liga( gydosi), tai dieta yra visagalė, tikrai, nors sako kad neįmanoma jų atsikratyt, bet ji atsikratė..
Tikrai nemanau, kad verta

Pas mane viskas

Pritariu kad padeda baseinas bet reikia nuolatos lankyti. Pvz. Praeitą rudenį, žiemą, pavasarį lankaiu baseiną (iš viso 5 abonementus išvaikščiojau) tai vsą vasarą ir rudenį nebuvo tų jojiko kelnių iki Naujako

Dabar ne tiek lankau baseiną tai jos yra.
Dar padeda dviratis. Tuoj pradėsiu važinėtis. Maždaug po pusvalandį kasdien. Tai irgi padeda.
Dar yra pratimų namų sąlygomis bet ne taip efektyviai

Onora, 02 Geg 2005 - 23:09, parašė:
Onora, 02 Geg 2005 - 23:09, parašė: ![]()
o kas to sjojiko kelnes?
Jojiko kelnes vadina kai ant šlaunų šonų auga lašinukai, net nežinau kaip čia tau aiškiau paaiškinti

nu gerai aš čia aiškinu

Nerytė, 03 Geg 2005 - 13:03, parašė:
Nerytė, 03 Geg 2005 - 13:03, parašė: ![]()
Jojiko kelnes vadina kai ant šlaunų šonų auga lašinukai, net nežinau kaip čia tau aiškiau paaiškinti
, bet gal isivaizduoji, ne ant "subinės", bet šonuose
![]()
nu gerai aš čia aiškinu

nu gerai aš čia aiškinu

Labai gerai paaiškinai.

meshkute_nida, 08 Geg 2005 - 14:51, parašė:
meshkute_nida, 08 Geg 2005 - 14:51, parašė: ![]()
Labai gerai paaiškinai.
O man kas nors gali paaiškinti, ar gali šis reiškinys atsirasti brandžiam amžiui, pvz., po gimdymo?

Net eisiu senų nuotraukų pasižiūrėt,nuo kada pas mane tos grožybės.

niginte, 09 Geg 2005 - 10:35, parašė:
niginte, 09 Geg 2005 - 10:35, parašė: ![]()
Peržiūrėjau nuotraukas ir nieko gudro negaliu pasakyt.Neradau tokių nuotraukų,iš pirmos jaunystės,kad bučiau pusnuogė.Bet užuomazgas įžvelgiau jau nuo 16m.,kai antsvorio tikrai nebuvo jokio.Po neštumų ir gimdymų -akivaizdžiai padidėjo tos kelnės,o dasiritus iki nutukimo- atrodžiau be žodžių.Dabar, nuo vasario mėn.,pakliuvus pas supermamas,bandau save grąžint,bet tos "kelnės" nelabai pasiduoda.O gal ir visai nepasiduoda.
Ačiū, niginte.