Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Geneve @ 2008 03 20, 14:35)
SVeikos nestukes,
dekuj uz patarima  SHalnai...
si ryt sukroviau visus saldumynus kuriuos turejom namie ir idaviau vyrui i darba , gales savo kolegas vaisinti.wink.gif
kas liecia vaisius , tai as kilogramais kirtau paskutini menesi vynuoges, kriauses, papajas , melionus, braskes, kivius it t.t. va ir turiu dabar cukraus pertekliu......
nuo siandien pereinu ant darzoviu...
sekancia savaite jau zinosiu to 3 valandu testo rezultatus....
iki ir graziu Velyku visoms nestukems ir ju seimoms....

tik visiškai neatsisakyk anglevandenių, jei maitinsies tik daržovėm bus anglevandenių stygius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 03 20, 16:28)
tik visiškai neatsisakyk anglevandenių, jei maitinsies tik daržovėm bus anglevandenių stygius smile.gif

drinks_cheers.gif O del angliavandeniu stygiaus gali atsirasti acetono slapime..
Atsakyti
sveikinu visas su artejanciomis sventemis. linkiu visoms smagiai jas praleisti ir saikingai pasmaguriauti,
ne- zodi "saikingai" skiriu sau biggrin.gif nes siandien matavausi nestukiu dzinsus "zaroj" didziausio dydzio blink.gif , tik i tuos teilindau blush2.gif pilvui vietos daug o mano "didzioji" didesne uz jennifer lopez blink.gif perspektyvos nekokios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 03 20, 22:59)
sveikinu visas su artejanciomis sventemis. linkiu visoms smagiai jas praleisti ir saikingai pasmaguriauti,
ne- zodi "saikingai" skiriu sau  biggrin.gif  nes siandien matavausi nestukiu dzinsus "zaroj" didziausio dydzio blink.gif , tik i tuos teilindau  blush2.gif  pilvui vietos daug o mano "didzioji" didesne uz jennifer lopez  blink.gif  perspektyvos nekokios  tongue.gif

As ilysdavau i maziausius nestukiu dzinsus ax.gif Kad dziaugdavaus,kad dziaugdavaus clap.gif O dabar visus dzinsus,kur iki nestumo nesiojau tik iki klubu uztempiu,mano "didzioji"kaip tu sakai,ten net neitelpa doh.gif Siaubas kazkoks doh.gif

Sveikinam jus su sventem user posted image
Atsakyti
va katik as is endokrinologo, labai neisgasdino (kaip gine)
nera taip baisu kai vadinamas nestukiu diabetas atsiranda paskutiniais nestumo menesiais, o kai paklausiau apie gresmes tai pasake kad tik del didelio vaikelio svorio galima butu pergyventi ax.gif , ar tai tiesa?
dar dave toki aparaciuka matuotis ir paskyre lengva dieta. is esmes tai net ji nediagnozavo man to gestalinio diabeto, o paie insulina nebuvo ne kalbos, nes sako gali nukristi dar zemiau ribos cukrus, o tai dar blogiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 21, 16:59)
va katik as is endokrinologo, labai neisgasdino (kaip gine)
nera taip baisu kai vadinamas nestukiu diabetas atsiranda paskutiniais nestumo menesiais, o kai paklausiau apie gresmes tai pasake kad tik del didelio vaikelio svorio galima butu pergyventi ax.gif , ar tai tiesa?
dar dave toki aparaciuka matuotis ir paskyre lengva dieta. is esmes tai net ji nediagnozavo man to gestalinio diabeto, o paie insulina nebuvo ne kalbos, nes sako gali nukristi dar zemiau ribos cukrus, o tai dar blogiau  g.gif

taip, leliukas gali būti didesnio svorio, bet nebūtinai, jei laikysies dietos tai viskas bus gerai, tikrink cukru ryte nevalgius ir 2 po valgio (pvz: po pietų), nėščiosioms insulinas skiriamas kai būna lb aukšti cukrai. Ryte pas tave cukrus turėtų būti ne aukštesnis kaip 5.5, o pavalgius 7.8 (apytiksliai), jei jis bus aukštesnis nesibaimink, tiesiog ribok tą dieną anglevandenių kiekį. Cukrus žemiau ribos tau nukris jei tu visiškai atsisakysi anglevandenių, o bet tai retai būna, na o jei visdėlto nukris žemiau 3.3 suvalgyk ką nors saldaus...tai nėra taip baisu, kaip atrodo, tiesiog laikykis gydytojo nurodymų, sėmkmės 4u.gif

Linksmų švenčių!!!!!!
Atsakyti
ta pati gydytoja dar padare sian tyrimuka na buvau suvalgius: pora sumustiniu, banana ir jogurta ir kavos. rezultatas 4,5 tai cia super manau tongue.gif
Papildyta:
dar paklaust norejau, ar yra tu juosteliu matavimui pirkt vaistinej atskirai? nes labai mazai man dave, neuztekssiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 21, 17:21)
ta pati gydytoja dar padare sian tyrimuka na buvau suvalgius: pora sumustiniu, banana ir jogurta ir kavos. rezultatas 4,5 tai cia super manau  tongue.gif
Papildyta:
dar paklaust norejau, ar yra tu juosteliu matavimui pirkt vaistinej atskirai? nes labai mazai man dave, neuztekssiu  g.gif

yra pirkti,bet jos brangiai kainuoja.50 juosteliu apie 100 LT.Kokias juosteles tau dave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 21 kovo 2008 - 17:31
nzn kokios ten g.gif o ju neparduoda kiek nori vienetais?
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 21, 18:00)
nzn kokios ten  g.gif  o ju neparduoda kiek nori vienetais?

Kiek as esu naudojus,tai visos po 50 vnt parduodamos ax.gif
Nu taip po viena tikrai nepardavineja,nebent tokiu,kokias tau dave yra pirkti mazesniais kiekiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 21, 18:21)
ta pati gydytoja dar padare sian tyrimuka na buvau suvalgius: pora sumustiniu, banana ir jogurta ir kavos. rezultatas 4,5 tai cia super manau  tongue.gif
Papildyta:
dar paklaust norejau, ar yra tu juosteliu matavimui pirkt vaistinej atskirai? nes labai mazai man dave, neuztekssiu  g.gif

Sveikinu, kad pagaliau supratai, jog nera ko cia taip stipriai baimintis, kaip tu norejai mirksiukas.gif Jei toks rezultatas po banano ir sumustinio, tai jis daugiau negu super thumbup.gif
O kiek tau dave? Mergaites, gal jus zinote, kiek gestaciniam priklauso? g.gif Gal koks 150 vnt.? Tiek tai tikrai tau turetu uztekti, nes paskutiniai menesiai jau tau, o matuotis taip daznai, kaip mums, tau tikrai nereikia wink.gif Mes cia pavarom per para apie 10 kartu doh.gif Tau, manau, tikrai uztektu pasimatuoti per para 3-4 kartus. Aisku, jei matysi didesnius svyravimus, tuomet geriau dazniau.
Taip, vaistinese jos zveriskai brangios, gali susirasti platintojus ir tiesiogiai is ju pirkti - pas juos buna vos ne per puse pigiau negu vaistineje mirksiukas.gif

Niu, mergaites visos mielosios, su artejancioms sventem, kad stiprus butu ne tik kiausiniai, bet ir musu atzaleles bei sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 22 kovo 2008 - 08:13
man dave 3 juosteles lotuliukas.gif neturejo daugiau, po svenciu vel eisiu tai duos daugiau, tai dabar turiu taupyti tas juosteles ir negaliu matuotis kada noreciau doh.gif
tai ir pagalvojau nusipirkciau dar kiek man reikia, bet jei vaistinese tik po 50 vnt.tai neapsimoka man schmoll.gif
Atsakyti