Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(SiDo @ 2008 03 15, 19:33)
Sveikos merginos, as jau po visko taip sakant bigsmile.gif - kovo 12 pagimdziau suneli. Gime 3350 gr. - taigi dietos pasiteisino, lengvesnis net uz broli mirksiukas.gif Viskas sake su juo gerai, glikemija buvo normali dvi paras, o paskui jau nebematavo, na ir as pati neleidau jo gliukozei nukristi - kol dar nebuvo pieno, duodavau pagurksnoti misinuko, o nuo vakar jau pilnu tempu maitinu pati wub.gif

Sekmes dabar jums visoms auginti pilvukus ir aciu uz visus patarimus, kuriuos siam skyrely paraset drinks_cheers.gif  4u.gif

Ooooooooooooo, dideli ir nuosirdus sveikinimai jums abiems! 4u.gif Svarbiausia, kad viskas gerai ir sveikatos geros! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as jau po visko taip sakant bigsmile.gif - kovo 12 pagimdziau suneli. Gime 3350 gr. - taigi dietos pasiteisino, lengvesnis net uz broli mirksiukas.gif Viskas sake su juo gerai, glikemija buvo normali dvi paras, o paskui jau nebematavo, na ir as pati neleidau jo gliukozei nukristi - kol dar nebuvo pieno, duodavau pagurksnoti misinuko, o nuo vakar jau pilnu tempu maitinu pati wub.gif

Sekmes dabar jums visoms auginti pilvukus ir aciu uz visus patarimus, kuriuos siam skyrely paraset drinks_cheers.gif  4u.gif

Kuo didžiausi sveikinimai thumbup.gif aukit sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 15, 18:33)

user posted image
Atsakyti

ir nuo manes didziausi sveikinimai ax.gif aukit diduciai, bukit sveikuciai:)
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2008 03 12, 10:37)
Man liepe 34 sav i akuserini.Ten padare visus tyrimus,tonus kiekviena diena seke,aisku ekoskopa dare.Ir isleidziant namo liepe 37 savaiciu gutis ir jau but iki gimdymo(man buvo planinis CP)As atsiguliau 37,5 sav.Savaite pagulejau,aisku visa savaite mane stebejo,o paskui nusprende kad jau laikas mane pjauti smile.gif
Pas Birzieti gimdysi,tai nepergyvenk,jis viska suplanuoja nuo A iki Z.As irgi pas ji gimdziau wub.gif

as atsiprasu uz jklausima bet mane labai domina, o labai skauda kai CP daro?smile.gif jauti kokius nemalonius jausmus?smile.gif vistiek ten kol uzmarina,kol ka tai zinai:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 03 16, 13:18)
as atsiprasu uz jklausima bet mane labai domina, o labai skauda kai CP daro?smile.gif jauti kokius nemalonius jausmus?smile.gif vistiek ten kol uzmarina,kol ka tai zinai:)

as zinok irgi labai bijojau operacijos ax.gif bet dar labiau bijojau gimdyti lotuliukas.gif tikrai neskauda thumbup.gif nu tik nemalonus kateterio ivedimas i pusle(galbut jau zinai ta procedura)O tas nejautros suleidimas tai tikrai juokas irnesakyk.gif nieko nesijaucia to durio i nugara.As rinkausi pusine nejautra.Tai nejauciau tik pilvo ir koju,ir labai dziaugiuosi,nes maciau leliuka iskarto.
O kai dare pjuvi visiskai nieko nejutau schmoll.gif visos operacijos metu kalbejom apie gyvenima su anestiziologe ir su gydytoju thumbup.gif
Tikrai nebijok 4u.gif neskauda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 03 16, 17:16)
as zinok irgi labai bijojau operacijos ax.gif bet dar labiau bijojau gimdyti lotuliukas.gif tikrai neskauda thumbup.gif nu tik nemalonus kateterio ivedimas i pusle(galbut jau zinai ta procedura)O tas nejautros suleidimas tai tikrai juokas irnesakyk.gif nieko nesijaucia to durio i nugara.As rinkausi pusine nejautra.Tai nejauciau tik pilvo ir koju,ir labai dziaugiuosi,nes maciau leliuka iskarto.
O kai dare pjuvi visiskai nieko nejutau schmoll.gif visos operacijos metu kalbejom apie gyvenima su anestiziologe ir su gydytoju thumbup.gif
Tikrai nebijok 4u.gif neskauda 4u.gif

doh.gif kateterio ivedimas i pusle?smile.gif ne nieko nezinojau apie toki dalyka eina sau, as irgi galvoju kad cezaris geriau nei paciai gimdyti, o tau su akim blogai kad dare cezari ar leido pasirinkti?smile.gif bet lygtais kad neleidzia pasirinkti kiek zinau:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 03 16, 17:50)
doh.gif  kateterio ivedimas i pusle?smile.gif ne nieko nezinojau apie toki dalyka eina sau, as irgi galvoju kad cezaris geriau nei paciai gimdyti, o tau su akim blogai kad dare cezari ar leido pasirinkti?smile.gif bet lygtais kad neleidzia pasirinkti kiek zinau:)

Man del akiu.Nieks nelidzia pasirinkti schmoll.gif
Nu ta kateteri reikia ivesti,nes nejausi kada sysiu darai,tai prikabins toki rankinuka lotuliukas.gif ir labai gerai,nereiks po operacijos para slapintis,viskas i ta maiseli.Mane su tais basonais ten nervintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 03 17, 10:40)
Man del akiu.Nieks nelidzia pasirinkti schmoll.gif
Nu ta kateteri reikia ivesti,nes nejausi kada sysiu darai,tai prikabins toki rankinuka lotuliukas.gif ir labai gerai,nereiks po operacijos para slapintis,viskas i ta maiseli.Mane su tais basonais ten nervintu doh.gif

ale tavo lelius kad stiebiasi, toks grazuoliukas ax.gif o kokia turi buti akiu bukle, kad jau darytu ta cezari?smile.gif
Atsakyti

Asciuke, blink.gif kazkaip atkasiau savo galvelej kad mes labai gerai pazistamos. ar neesi buvus petrenko stovykloj budama 16m? ir negyvenai kartais su Giedre is klaipedos ir Olese biggrin.gif tai cia ta pati as ir busiu (Olese). pasakyk kad neklystu, nes pagl foto tai atrodo kad tikrai tu lotuliukas.gif
beje, atsakant i tavo klausima bandysiu gimdyti pati, kai gydytojas sia sav ziurejo ultragarsu tai sake kad viskas ok, issivyste kaip priklauso ir labai judrus leliukas, net nufotkint neleido ir uzsidenge veiduka rankytem smile.gif

Sido didziausi sveikinimai, saunuole drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

I KMUK guluos kovo 31d, turbut visas nesciasias guldo i trecia auksta dabar, tai manau susipazinsim, vistiek musu nestuke.gif nedaug ir mes grazios, ypatingos tongue.gif taigi neapsiriksim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aksomines rankytes: 18 kovo 2008 - 02:07
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 03 18, 03:01)
Asciuke,  blink.gif kazkaip atkasiau savo galvelej kad mes labai gerai pazistamos. ar neesi buvus petrenko stovykloj budama 16m? ir negyvenai kartais su Giedre is klaipedos ir Olese  biggrin.gif  tai cia ta pati as ir busiu (Olese). pasakyk kad neklystu, nes pagl foto tai atrodo kad tikrai tu  lotuliukas.gif
beje, atsakant i tavo klausima bandysiu gimdyti pati, kai gydytojas sia sav ziurejo ultragarsu tai sake kad viskas ok, issivyste kaip priklauso ir labai judrus leliukas, net nufotkint neleido ir uzsidenge veiduka rankytem  smile.gif

teip teip biggrin.gif čia aš, ta pati,labai gerai atsimenu ir tave ir Giedrę yahoo.gif Kaip smagu clap.gif beveik 10metų prabėgo nuo stovyklos, o atrodo visai neseniai tai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 03 17, 21:11)
ale tavo lelius kad stiebiasi, toks grazuoliukas ax.gif o kokia turi buti akiu bukle, kad jau darytu ta cezari?smile.gif

Aciu uz pagyras mano kleckui wub.gif
O del akiu,tai tikrina akiu tinklaine.

QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 03 18, 02:01)
Asciuke,  blink.gif kazkaip atkasiau savo galvelej kad mes labai gerai pazistamos. ar neesi buvus petrenko stovykloj budama 16m? ir negyvenai kartais su Giedre is klaipedos ir Olese  biggrin.gif  tai cia ta pati as ir busiu (Olese). pasakyk kad neklystu, nes pagl foto tai atrodo kad tikrai tu  lotuliukas.gif
beje, atsakant i tavo klausima bandysiu gimdyti pati, kai gydytojas sia sav ziurejo ultragarsu tai sake kad viskas ok, issivyste kaip priklauso ir labai judrus leliukas, net nufotkint neleido ir uzsidenge veiduka rankytem 

rolleyes.gif As irgi pazystu Giedre is Klaipedos rolleyes.gif Ir prisimenu,kad buvo stovykloj tokia Olese ax.gif Cia Birstone stovykla ania?Turbut ir as toj pacioj buvau.Tik man jau susimaise tos vasaros,3 metus is eiles birstone buvau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 18 kovo 2008 - 11:59
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 03 18, 03:01)
I KMUK guluos kovo 31d, turbut visas nesciasias guldo i trecia auksta dabar, tai manau susipazinsim, vistiek musu  nestuke.gif nedaug ir mes grazios, ypatingos  tongue.gif taigi neapsiriksim  rolleyes.gif

Cia as guluosi kovo 31 ax.gif

QUOTE(aister @ 2008 03 18, 12:58)
Aciu uz pagyras mano kleckui wub.gif
O del akiu,tai tikrina akiu tinklaine.
rolleyes.gif As irgi pazystu Giedre is Klaipedos rolleyes.gif Ir prisimenu,kad buvo stovykloj tokia Olese  ax.gif  Cia Birstone stovykla ania?Turbut ir as toj pacioj buvau.Tik man jau susimaise tos vasaros,3 metus is eiles birstone buvau wub.gif

Niu faina, jums, kad pasistovyklavot, as niekad niekur panasaus nesu buvusi rolleyes.gif
Atsakyti