Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Shalna @ 2008 10 03, 21:30)
Paguldyti gali bet kas, nebutinai Birzietis, nes guldymas - tik formalumas, o jau kai atsigulsi tai taip, susisiek su juo ir graziai bendrausit mirksiukas.gif

Taip,paguldyti gali betkas,bet man rodos,kad taip paprasciau susitarti,kad pas ji nori gimdyti,nes man asmesniskai nepatinka trukdyti zmoniu darbo metu arba skambinti telefonu.
Papildyta:
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 04, 00:16)
Kokios "stafkes" KMUK?  rolleyes.gif

Tu cia apie gimdyma?
As tai nezinau kokios stafkes ten blush2.gif istikruju net nesidomejau schmoll.gif Manau,kad kiek kas gali tiek tas duoda blush2.gif
Mes atsidekojom jau po gimdymo ax.gif Nezinau kaip daro kiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 04, 10:33)
Taip,paguldyti gali betkas,bet man rodos,kad taip paprasciau susitarti,kad pas ji nori gimdyti,nes man asmesniskai nepatinka trukdyti zmoniu darbo metu arba skambinti telefonu.

Na, jei jau vis tisk tariesi su juo, tai jis ateis aplankyti ir priziureti, nes vis tiek n akuseriniame dirba, tad nei skambineti papildomai nereikes, nei ka. Aisku, jei viskas pagal plana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 10 04, 21:49)
Na, jei jau vis tisk tariesi su juo, tai jis ateis aplankyti ir priziureti, nes vis tiek n akuseriniame dirba, tad nei skambineti papildomai nereikes, nei ka. Aisku, jei viskas pagal plana smile.gif

Kai jis mane gulde i akuserini,tik tada pasakiau,kad pas ji noresiu gimdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 05, 09:40)
Kai jis mane gulde i akuserini,tik tada pasakiau,kad pas ji noresiu gimdyti ax.gif

O mane net nezinau kas gulde, kas dirbo, tas ir sutvarke popierelius (paskui ta pati vyruka gimdykloje sutikau smile.gif ), o palatos gydytoja tai isvis lieva - Guzaviciene. Jei ne Birzietis, ji man visa nora butu numususi KMUK gimdyti, o gal net gimdyti apskritai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 10 05, 20:17)
O mane net nezinau kas gulde, kas dirbo, tas ir sutvarke popierelius (paskui ta pati vyruka gimdykloje sutikau smile.gif ), o palatos gydytoja tai isvis lieva - Guzaviciene. Jei ne Birzietis, ji man visa nora butu numususi KMUK gimdyti, o gal net gimdyti apskritai lotuliukas.gif

Nu tai tu neplanuotai guleis,todel ir gulde tas,kas dirbo.
As net neprisimenu palatos gydytojos pavardes biggrin.gif Vistiek zinojau pas ka gimdysiu,tai i kitus daktarus nelabai kreipdavau demesi biggrin.gif
Atsakyti
Ryt vaziuoju pas Petrenko. Galvoju klausimus, renkuosi israsus is ligonines. Net nezinau, ka noriu is jo isgirsti...
beje, nestumo metu, kai guldo i ligonine, guldo i endokrinologini skyriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle_83: 05 spalio 2008 - 21:53
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 05, 21:49)
Ryt vaziuoju pas Petrenko. Galvoju klausimus, renkuosi israsus is ligonines. Net nezinau, ka noriu is jo isgirsti...
beje, nestumo metu, kai guldo i ligonine, guldo i endokrinologini skyriu?

Sekmes tau pas Petrenko.Laukiam ziniu mirksiukas.gif
Taip,guldo i endokrinologini.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Manau susitarti su dakt. Biržiečiu problemų nebus. Gal galit pasakyt apie kiek kainuoja gimdymas pas jį? Kažkaip jo klausti kaip ir nesinori... blush2.gif O kai gimdžiau prieš 5 metus, tai manau ir kitos sumos buvo, be to tai buvo ne KMU klinikose. O kas gimdėte pačios? Man idomu, jei ne cezaris ir sako, kad galėsi gimdyti pati, tai leidžia skatinamuosius, kad iššauktu gimdymą? g.gif Nes kaip sakė, kad neleidžia nešioti 40 sav, o cukriukės gimdo 38sav.
Atsakyti
man irgi idomu, kokios kainos klinikose, kad ir tam paciam endokrinologiniame gulint. Nesinoris prasaut smile.gif as kazkaip i tai ziuriu labai sveikai, manau, kad galima susimoket, jei tik yra uz ka smile.gif
Kas del gimdymo, Vilniuje drauge gydytojui dave 1500lt, tiksliau jis pats ivardino suma, idomu, kaip kitur.
O as 21d. guluosi i ligonine smile.gif
Atsakyti
Endokrinologiniam, jei tau viskas normos ribose, tai gali ir nieko neduoti. Jei nėštukė nestuke.gif , tai tuos pačius tyrimus, ta pačia tvarka darys. Nebent ko nors papildomai nori ir tai duoti ne būtinybė. Tai mano nuomonė. Bet aišku jei noras ir galimybės yra, gali ir atsilyginti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 05, 22:45)
As net neprisimenu palatos gydytojos pavardes biggrin.gif Vistiek zinojau pas ka gimdysiu,tai i kitus daktarus nelabai kreipdavau demesi biggrin.gif

Zinai, as irgi susidomejau jos pavarde paskutinem dienom, ir tik tam, kad kitom pasakyciau, nes nuo jos man nei silta, nei salta, kadangi Burzietis buvo salia. O sita varna net paechoskopuoti tinkamai nesugeba - valanda vedziojo po pilva, kai paklausiau kazka apie vandenis, tai atsove, kad jai dar paskaiciuoti reikia! Kai net eiline mano poliklinikos gine per daug trumpesni laika visa info ir apie leliu, ir apie vandenis ir kidus dalykus pasako. O dar kai Guzav. pradejo keikitis echoskopuodama, tai isvis doh.gif Tipo, duomenys nusimuse doh.gif doh.gif Tai kita karta paprase koleges, kad mane paechoskopuotu doh.gif Tai ar tokie gydytojai klinikose turi dirbti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 10 08, 21:55)
Zinai, as irgi susidomejau jos pavarde paskutinem dienom, ir tik tam, kad kitom pasakyciau, nes nuo jos man nei silta, nei salta, kadangi Burzietis buvo salia. O sita varna net paechoskopuoti tinkamai nesugeba - valanda vedziojo po pilva, kai paklausiau kazka apie vandenis, tai atsove, kad jai dar paskaiciuoti reikia! Kai net eiline mano poliklinikos gine per daug trumpesni laika visa info ir apie leliu, ir apie vandenis ir kidus dalykus pasako. O dar kai Guzav. pradejo keikitis echoskopuodama, tai isvis doh.gif Tipo, duomenys nusimuse doh.gif  doh.gif Tai kita karta paprase koleges, kad mane paechoskopuotu doh.gif Tai ar tokie gydytojai klinikose turi dirbti? blink.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Gerai,kad man neteko su tokiom gydytojom susidurti doh.gif
Atsakyti