Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

jo......... stresas nelabai gerai, visiskai negerai blink.gif ziauriai kyla cukrai ohmy.gif

o del kraujospudzio, tai irgi nieko nezinau, nes tenka man ji kelt g.gif
Atsakyti
bet kartais as nieko negaliu padaryti su savimi.... o jie mano cukriukus ziauriai itakoja... verysad.gif
Atsakyti
stresas - tai ne koks maistas, negali nusprest valgyt ar nevalgyt unsure.gif
Atsakyti
tai jau tikrai...ir bijau, kad nestumo metu to neisvengsiu ir netgi negalesiu kontroliuoti blush2.gif
Atsakyti
isivaizduoju kiek daug dalyku nestumo metu bus nekontroliuojama (sunkiai kontroliuojama), bet.... ko tik nepadarysi del savo busimo mazylio clap.gif

vaje kaip as jo noriu - buvau pas drauge, kuri vaikiuka augina ir man taip grazu taip grazu ir as taip noriu, taip noriu wub.gif clap_1.gif 2.gif
Atsakyti
tai jau tikrai...

vaje...ir as kaip noriu wub.gif wub.gif

O vat man iskilo klausimas.... jei jums buna auksti cukriukai tuo momentu-ka jus darot? as susileidziu trumpo veikimo insulino.... ir numusa...bet mastau-negi taip kiekviena karta reik numusineti-dasileidziant doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

o jei pavalgius, ir pasimatavus cukru, jis po dvieju valandu pakilo iki 7, tai cia jau labai blogai? Ir dar likus iki tyrimo kokiam pusvalandziui atsigeriau vandens, kokia jis itaka turi? Man GD.
Atsakyti
tai jau tikrai nieko blogo 4u.gif nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 29, 21:56)
tai jau tikrai nieko blogo 4u.gif  nepergyvenk mirksiukas.gif

Radau straipsni, kad jei pavalgius pakyla iki 6,7, tai reikia insulino....Bet gal jei karta i savaite tiek pakyla nereikia?
Atsakyti
Oho kiek pripliurpet biggrin.gif

Del spaudimo niekada bedu neturejau,bet nestumo pradzioj jis budavo zemokas.Bet sake kad tai normalu,visoms nestumo pradzioj spaudimas laikosi zemesnis.

Del stresu-tai man jie irgi kelia cukru doh.gif

Kieno cia gliukuotas 7,5 ir del to pergyvenat?Taigi visai normalus,mano nuomone,tas rezultatas.Vat madmuzeles 8 aukstokas wink.gif

O tu leliuku tiek visos norit,tai ko snaudziat laugh.gif laugh.gif laugh.gif As irgi labai norejau,svaigdavau maza vaika pamacius,vat ir turiu dabar maza padauziuka wub.gif

Galim pasirodyti laugh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 30 rugsėjo 2008 - 08:34
Aukštoki blush2.gif

Oi kos mažylis wub.gif jau visas vyrukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 29, 20:47)
tai jau tikrai...ir bijau, kad nestumo metu to neisvengsiu ir netgi negalesiu kontroliuoti blush2.gif

Prainformuok vyra, kaip barniai veikia cukrus mirksiukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 29, 21:45)
O vat man iskilo klausimas.... jei jums buna auksti cukriukai tuo momentu-ka jus darot? as susileidziu trumpo veikimo insulino.... ir numusa...bet mastau-negi taip kiekviena karta reik numusineti-dasileidziant doh.gif

Nesuhipavai? Siaip praejus stresui cukrai turetu atsistatyti...

QUOTE(Rola @ 2008 09 29, 22:14)
Radau straipsni, kad jei pavalgius pakyla iki 6,7, tai reikia insulino....Bet gal jei karta i savaite tiek pakyla nereikia?

schmoll.gif

QUOTE(aister @ 2008 09 30, 09:28)
Galim pasirodyti laugh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Kokie jus jau dideliiiiiiiiiiiiiiiiii ! smile.gif Sauniai augat wink.gif O mes irgi dideleje vonioje jau maudomes tongue.gif
Klausyk, ar tu matuoji Mantukui cukriukus? Kazkada su Asciuke kalbejote apie tai...
Atsakyti