jo......... stresas nelabai gerai, visiskai negerai ziauriai kyla cukrai
o del kraujospudzio, tai irgi nieko nezinau, nes tenka man ji kelt
bet kartais as nieko negaliu padaryti su savimi.... o jie mano cukriukus ziauriai itakoja...
stresas - tai ne koks maistas, negali nusprest valgyt ar nevalgyt
tai jau tikrai...ir bijau, kad nestumo metu to neisvengsiu ir netgi negalesiu kontroliuoti
isivaizduoju kiek daug dalyku nestumo metu bus nekontroliuojama (sunkiai kontroliuojama), bet.... ko tik nepadarysi del savo busimo mazylio
vaje kaip as jo noriu - buvau pas drauge, kuri vaikiuka augina ir man taip grazu taip grazu ir as taip noriu, taip noriu
vaje kaip as jo noriu - buvau pas drauge, kuri vaikiuka augina ir man taip grazu taip grazu ir as taip noriu, taip noriu
tai jau tikrai...
vaje...ir as kaip noriu
O vat man iskilo klausimas.... jei jums buna auksti cukriukai tuo momentu-ka jus darot? as susileidziu trumpo veikimo insulino.... ir numusa...bet mastau-negi taip kiekviena karta reik numusineti-dasileidziant
vaje...ir as kaip noriu
O vat man iskilo klausimas.... jei jums buna auksti cukriukai tuo momentu-ka jus darot? as susileidziu trumpo veikimo insulino.... ir numusa...bet mastau-negi taip kiekviena karta reik numusineti-dasileidziant
Laba ,
o jei pavalgius, ir pasimatavus cukru, jis po dvieju valandu pakilo iki 7, tai cia jau labai blogai? Ir dar likus iki tyrimo kokiam pusvalandziui atsigeriau vandens, kokia jis itaka turi? Man GD.
o jei pavalgius, ir pasimatavus cukru, jis po dvieju valandu pakilo iki 7, tai cia jau labai blogai? Ir dar likus iki tyrimo kokiam pusvalandziui atsigeriau vandens, kokia jis itaka turi? Man GD.
tai jau tikrai nieko blogo nepergyvenk
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 29, 21:56)
tai jau tikrai nieko blogo nepergyvenk
Radau straipsni, kad jei pavalgius pakyla iki 6,7, tai reikia insulino....Bet gal jei karta i savaite tiek pakyla nereikia?
Oho kiek pripliurpet
Del spaudimo niekada bedu neturejau,bet nestumo pradzioj jis budavo zemokas.Bet sake kad tai normalu,visoms nestumo pradzioj spaudimas laikosi zemesnis.
Del stresu-tai man jie irgi kelia cukru
Kieno cia gliukuotas 7,5 ir del to pergyvenat?Taigi visai normalus,mano nuomone,tas rezultatas.Vat madmuzeles 8 aukstokas
O tu leliuku tiek visos norit,tai ko snaudziat As irgi labai norejau,svaigdavau maza vaika pamacius,vat ir turiu dabar maza padauziuka
Galim pasirodyti
Del spaudimo niekada bedu neturejau,bet nestumo pradzioj jis budavo zemokas.Bet sake kad tai normalu,visoms nestumo pradzioj spaudimas laikosi zemesnis.
Del stresu-tai man jie irgi kelia cukru
Kieno cia gliukuotas 7,5 ir del to pergyvenat?Taigi visai normalus,mano nuomone,tas rezultatas.Vat madmuzeles 8 aukstokas
O tu leliuku tiek visos norit,tai ko snaudziat As irgi labai norejau,svaigdavau maza vaika pamacius,vat ir turiu dabar maza padauziuka
Galim pasirodyti
Aukštoki
Oi kos mažylis jau visas vyrukas
Oi kos mažylis jau visas vyrukas
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 29, 20:47)
tai jau tikrai...ir bijau, kad nestumo metu to neisvengsiu ir netgi negalesiu kontroliuoti
Prainformuok vyra, kaip barniai veikia cukrus
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 29, 21:45)
Nesuhipavai? Siaip praejus stresui cukrai turetu atsistatyti...
QUOTE(Rola @ 2008 09 29, 22:14)
Radau straipsni, kad jei pavalgius pakyla iki 6,7, tai reikia insulino....Bet gal jei karta i savaite tiek pakyla nereikia?
QUOTE(aister @ 2008 09 30, 09:28)
Kokie jus jau dideliiiiiiiiiiiiiiiiii ! Sauniai augat O mes irgi dideleje vonioje jau maudomes
Klausyk, ar tu matuoji Mantukui cukriukus? Kazkada su Asciuke kalbejote apie tai...