Aš dar turėjau 15 dienų atostogų, todėl išėjau pirma jų, o nuo spalio6d -dekretas. Mum jau eina 29 savaitėGimdymo data būtų gruodžio15d., bet tiek niekas neleis nešioti. Juk apie38-39 savaite planuoja gimdymą. Gaila megzti nemoku... bet dar pats laikas mokytis . O dėl pompos, aš turėjau omenyje, kad kai reikia žmogus gali su viskuo susitaikyti.
Madmuazele, kiek jum savaičių. Kada ruošiesi gimdyti? Gal panašus laikas abiem? Kaip tau cukriukai. o savijauta?
tingine esu.... dar nesilaukiu planuoju vis.. bet iki metu pabaigos zadu pastoti... (na, tikiuosi nereiks ilgai bandyti)... cukriukai atrodo jau neblogi... va pirmadieni darysiuos HBA1C... ziuresim bet laukti jau pati nenoriu...
nors va viena fix ideja kilo...tad si menesi nieko nepradesim
O tu ligoninje gulejai?
nors va viena fix ideja kilo...tad si menesi nieko nepradesim
O tu ligoninje gulejai?
Madmuazele, koks tavo ligos stažas, jei nepaslaptis. Aš ligoninėje gulėjau 2 kartus endokrinologiniam besilaukdama, lapkričio pradžioje laukia dar vienas kartas, o po to jau gimdyti beliks,,,, .
O mes lauksime tavęs beprisijungiančios prie mūsų.
O mes lauksime tavęs beprisijungiančios prie mūsų.
Zinok stazo tiksliai nepasakysiu.... kai pirmo nestumo pabaigoje nustate gestacini diabeta ar kai jau atrado vel aukstus cukriukus... o juos atrado kazkur po metu nuo gimdymo...tai jau apie 4 metus... bet tada pradzioje buvo mazi, pavyko dieta is viso normoje laikyti...o paskui jau kai uzkilo-tai uzkilo auksti buvo dvejus metus kazkur su insulino pagalba mazinu juos jau va metai bus greitai...
O tu Kaune gulejai? kaip ten? yra nestukiu endokrinologiniame? ar vien tik bobulytes
Papildyta:
O kiek tavo dukrytei metu? Gal zinai ko dabar laukiesi?
O tu Kaune gulejai? kaip ten? yra nestukiu endokrinologiniame? ar vien tik bobulytes
Papildyta:
O kiek tavo dukrytei metu? Gal zinai ko dabar laukiesi?
Mano dukrytei 5 metukai. Labai šauni ir gera mergytė. Dar tuo metu neturėjau tos bėdos (cukriukų). Dabar metus su puse jau pratinuosi šį gyvenimo būdą( mokausi gyventi su šia liga). Niekas iš giminių ar artimųjų šios ligos neturi iš kur ji pas mane tai net nesuvokiu. aišku nesuvokia ir daktarai.
Endokrinologiniame Kaune gulėjau nėštukė viena palatoje, bet aukšte mūsų buvo ir daugiau. Tai su kuo pasišnekėti buvo. Šiaip nieko blogo apie endokrinologinį negaliu pasakyti, daktarai geri, paslaugūs, dėmesingi.
Dabar (t.y lapkričio pradžioj) gulsius į akušerinį, tai žiūrėsiu kokia ten situacija.
Dabar laukiuosi sunelio... lyg ir taip, bent jau tris kartus man tai patvirtino. Tikiuosi viskas bus gerai... Žiauriai bijau... Kartais ir mintys žiaurios lenda... Bet gydytojai vis nuramina.
O šiap tai kažkodėl likome dviese... niekas neberašo, nebeprisijungia
Cukriukės nėštukės ir betpsančios neštukėmis, kaip jum sekasi , kur pradingot...
gal kam yra taip pat 29 savaitės?
Endokrinologiniame Kaune gulėjau nėštukė viena palatoje, bet aukšte mūsų buvo ir daugiau. Tai su kuo pasišnekėti buvo. Šiaip nieko blogo apie endokrinologinį negaliu pasakyti, daktarai geri, paslaugūs, dėmesingi.
Dabar (t.y lapkričio pradžioj) gulsius į akušerinį, tai žiūrėsiu kokia ten situacija.
Dabar laukiuosi sunelio... lyg ir taip, bent jau tris kartus man tai patvirtino. Tikiuosi viskas bus gerai... Žiauriai bijau... Kartais ir mintys žiaurios lenda... Bet gydytojai vis nuramina.
O šiap tai kažkodėl likome dviese... niekas neberašo, nebeprisijungia
Cukriukės nėštukės ir betpsančios neštukėmis, kaip jum sekasi , kur pradingot...
gal kam yra taip pat 29 savaitės?
Na va, klausyk... mūsų pirmieji bendraamžiai.. maniškiui sausio 6 d. bus penkeri tai ir antrieji gal bus panašaus amžiaus
Dar pakankinsiu tave klausimais... o tu tiesiog gavai iš savo gydytojos siuntimą ir važiavai į Kauną gultis? ar kaip? kaip žinojai kurią savaitę gultis?
Mintys ir mane visokios kankina... ale kartoju vis sau, kad turi būti viskas gerai...privalo...
na, pas mane ir gydytojai tik kraipo galvas-iš kur CD... pas nieką nėra giminėje Aš ir tik mokausi nes kai sužinojau-man iš karto mintys, kad mirsiu ir viskas
Žinote ką... pasigirsiu.. išvažiuoju spalio pabaigoje į visiškai neplanuotą kelionę-į Italiją
Dar pakankinsiu tave klausimais... o tu tiesiog gavai iš savo gydytojos siuntimą ir važiavai į Kauną gultis? ar kaip? kaip žinojai kurią savaitę gultis?
Mintys ir mane visokios kankina... ale kartoju vis sau, kad turi būti viskas gerai...privalo...
na, pas mane ir gydytojai tik kraipo galvas-iš kur CD... pas nieką nėra giminėje Aš ir tik mokausi nes kai sužinojau-man iš karto mintys, kad mirsiu ir viskas
Žinote ką... pasigirsiu.. išvažiuoju spalio pabaigoje į visiškai neplanuotą kelionę-į Italiją
QUOTE(inguška @ 2008 09 29, 10:03)
Niekas iš giminių ar artimųjų šios ligos neturi iš kur ji pas mane tai net nesuvokiu. aišku nesuvokia ir daktarai.
Laba, sveikinu artejant finiso link Kaip keista, kad dakratai nesuvokia Kai susirgau, domejausi ligos kilme, nes pas mane giminej irgi niekas nesiro. Tad diabetas nebutinai paveldimas, ji gali isprovokuoti stresai, infekcijos ir pan. Vienu zo viskas, kas sudrebina organizmas. Man greiciausiai isprovokavo infekcija, nes studiju metais saldytuvo neturejom, uzvalgiau matyt nelabai geros mesos, atsiduriau infekciniame, o po keletos menesiu diagnozavo diabeta
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 29, 15:49)
I endokrinologini siuntima raso endokrinologas (tavo atveju, jauciu, seimos gydytojas), i akuserini - ginekologas. Pirma karta gulamasi pacioj pradzioj, kai tik patvirtinama, kad laukiesi, antra karta - 24 savaciu. Trecia karta i akuserini - 34 savaiciu.
Kai faina del Italijos Sekmes ir geru ispudziu kelionej
o as susirgau persirgusi gripu
neplanuotos keliones labai gerai, bet dar geriau planuotos - as vaziuosiu atostogu i egipta
neplanuotos keliones labai gerai, bet dar geriau planuotos - as vaziuosiu atostogu i egipta
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 29, 17:16)
o as susirgau persirgusi gripu
As taip pat po gripo susirgau
O mes su Mantuku lapkricio men. skrisim i Londona aplankyti draugu
O man isprovokavo stresas
Tad pas dauguma keliones nusimato ech...
O siaip esu nuliudusi ir pikta-nesuprantu is kur mano glikuotas 8.1
Tad pas dauguma keliones nusimato ech...
O siaip esu nuliudusi ir pikta-nesuprantu is kur mano glikuotas 8.1
Labutis mergaites. Kadangi sugedinot, kad niekas neraso, tai as biski parasysiu... Ziuriu cia daug po infekcijos susigavo diabeta... s ju tarpe, infekciniam pagulejau ir va turiu, jau 20 metu.
Norejau va ko paklaust, ar kam buvo problemu su kraujospudziu pries pastojant ir nestumo metu? kaip tvarketes, ka dare? Nes pas mane biski pakyla ir vaistus vartoju, bet ju nestukems negalima, tai galvoju, kai jau pastosiu, ka daryt, kokius vaistus ten skiria ir panasiai...
Paskutinis mano gliukuotas 7.5 nelabai patenkinta likau... Bet cia gal prisidejo, kad hormonai mano nuo bandymo stimuliuot vaistais cikla pasiauteja...
Norejau va ko paklaust, ar kam buvo problemu su kraujospudziu pries pastojant ir nestumo metu? kaip tvarketes, ka dare? Nes pas mane biski pakyla ir vaistus vartoju, bet ju nestukems negalima, tai galvoju, kai jau pastosiu, ka daryt, kokius vaistus ten skiria ir panasiai...
Paskutinis mano gliukuotas 7.5 nelabai patenkinta likau... Bet cia gal prisidejo, kad hormonai mano nuo bandymo stimuliuot vaistais cikla pasiauteja...
Beje, pas mane "cukrai" uzkyla, kai kazko nervinuosi, pergyvenu... tada jie nekontroliuojami... va su vyru savaitgali pasipykom ir is karto 19 ir del...menkniekiai kazkoki
Del spaudimo nieko negaliu pasakyti mano visada pazemintas...
Del spaudimo nieko negaliu pasakyti mano visada pazemintas...