Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 24, 20:30)
O kava su cukrum?

Aisku be cukraus schmoll.gif As viska be cukraus geriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 24, 18:55)
hm...idomu nuo ko cia priklauso... maniau, kad kuo stazas didesnis-tuo insulino poreikis stipresnis blink.gif  blink.gif  negi man visiskai blogai g.gif
Papildyta:
net smalsu... parasykit ka jus valgo ryte pvz...koki kieki... ax.gif

kiek zinau, pagal svori yra kazkokia formule, taip pat ziuri, kaip veikia trumpo veikimo, nes ilgo veikimo insulinas yra tam, kad susileidus trumpo staigiai nenumustu, kad eitu tolygiai. As 20 siuo metu leidziuosi, manau, veliau reikes didinti. Iki nestumo leidausi 26 vnt., per nestuma teko numusti iki 16, nes labai hipavau, kai pagimdziau padidinau iki 20.
As tai valgau viska, tik suvalgytus angliavandenius pasidengiu, tad pas mane nera jokios trumpo veikimo formules smile.gif
Kadangi maitinu, tai geriu kava be kofeino. Iki nestumo visuomet saldindavau ciukliais, o nestumo metu ir dabar - trupuciuka cukriuko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 24 rugsėjo 2008 - 21:19
bet tai is kur tas svoris, jei nesirgdama tikrai valgiau daugiau, nesveikiau. jau vien 2 saukstelius cukraus latte kavoj min 2 kartus per diena minusuot ka reiskia tongue.gif ziauru, kai reikia 2 dydziais didesniu rubu.
Atsakyti
Na cukraus as jau seniai nenaudoju... na, nebent buna kur imaisyta... o pati pyragus, blynus, apkepus kepu be cukraus...seimyna irgi jau priprato ax.gif
Na, as vakar vakare susileidau 20VV, o cukriukai buvo 5,5 vakare.. tad siandien atsikeliau su 11.4 doh.gif daugiau neekspermentuosiu schmoll.gif

Sokas del padidejimo 2 dydziais blink.gif as nuo 34 ik 38 ... ir tas jau toks toks doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 09 24, 21:16)
kiek zinau, pagal svori yra kazkokia formule, taip pat ziuri, kaip veikia trumpo veikimo, nes ilgo veikimo insulinas yra tam, kad susileidus trumpo staigiai nenumustu, kad eitu tolygiai. As 20 siuo metu leidziuosi, manau, veliau reikes didinti. Iki nestumo leidausi 26 vnt., per nestuma teko numusti iki 16, nes labai hipavau, kai pagimdziau padidinau iki 20.
As tai valgau viska, tik suvalgytus angliavandenius pasidengiu, tad pas mane nera jokios trumpo veikimo formules smile.gif
Kadangi maitinu, tai geriu kava be kofeino. Iki nestumo visuomet saldindavau ciukliais, o nestumo metu ir dabar - trupuciuka cukriuko wink.gif

As per nestuma irgi tai mazinau,tai didinau dozes.O dabar jau gryzau prie tos pacios dozes,kuria leidaus pries nestuma ax.gif
O del saldinimo tai senai jau nebesaldinu nei arbatos nei kavos.Seniau dar dedavau saldikliu,o dabar man net neskanu saldi arbata ar kava
schmoll.gif
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 25, 06:12)

Sokas del padidejimo 2 dydziais blink.gif  as nuo 34 ik 38 ... ir tas jau toks toks doh.gif  verysad.gif

Po nestumo dar padidesi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu zinau,ne juokas cia,bet man pvz taip ir laikosi dar nuo nestumo + 7kg doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano insulino dozės taip pat padidėjo. Valgyt noriu visko ir daug. Manau po gimdymo poreikis atsistatys. Smagu, kad mūsų nestuke.gif vis daugėja. Man jau 28 savaitė. Nerimas niekur nedingsta. unsure.gif Būna, kad keliuosi naktį tikrintis cukriuką. Stengiuosi laikytis iš paskutiniųjų. Kažkaip pradėjo artintis rudeninė depresija. Noriu visko, bet ir nenoriu nieko. Tapau irzli... (pasiguodžiau). Bet viskas kas tik gera prieš akis. Ar ne? thumbup.gif .
Atsakyti
Jei neturi savo pompos, tai kokia gauni pastojus arba planuodama nestuma?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 25, 08:16)
o dabar man net neskanu saldi arbata ar kava
schmoll.gif

Po nestumo dar padidesi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nu zinau,ne juokas cia,bet man pvz taip ir laikosi dar nuo nestumo + 7kg doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man ir neskanu saldi arbata ar kava schmoll.gif

Ot aciu uz paguoda aggressive.gif unsure.gif na, tikiuosi nebus ju man... manau, kad kaip tik numesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 25, 11:46)
Jei neturi savo pompos, tai kokia gauni  pastojus arba planuodama nestuma?

Kai as ligoninej pasakiau,kad noriu nomuotis pompa,man atsiunte atstova is ROCHE firmos.Nieko as apie tas pompas nezinojau,kokia dave tokia emiau,juk nevisam laikui.Neprisimenu koks ten tos pompos pav buvo(gal H-TRON blush2.gif ),bet kai atidavaiu,sake dabar jau kitokias nesciom kabina.Jei gerai atsimenu,tai Accu-Chek Spirit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 25, 13:54)
Ot aciu uz paguoda  aggressive.gif  unsure.gif  na, tikiuosi nebus ju man... manau, kad kaip tik numesiu  tongue.gif

As irgi tikiusi kad man tie liukuciai nukris biggrin.gif
Atsakyti
Isprotejau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif noriu greiciau i dekreta... sia savaite teko namie pabuti-tad viena seriala pradejau ziureti...ir gaila, kad paskui nematysiu jo doh.gif doh.gif ui kaip gera namie wub.gif wub.gif jau visiskai nebenoriu dirbti... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš jau atostogauju. smile.gif Fantastika. Oras liuks. Tik nežinau ar nepabos ilgais rudenio vakarais sėdėti namie. Aš svorio lyg dar daug ir nepriaugau t.y. 7 kg. Bet kiek žinau jis dabar sparčiai pradės augti. Bet gal su numetimu problemų daug ir nebus. Viltis yra tokia. Aš pompos nesikabinau, su cukriukais tvarkausi ir be jos. Kažkaip ji man visai nemiela pasirodė. schmoll.gif Bet jei reikia tai apie tai nei kalbos nėra. Sako prie jos yra priprantama. O žiemą tai visai patogu. Juk mes kaip kopūstai žiema drabužių sluoksniai keli, o po juo ir pompa nesimato. Svarbiausiai mažiukui, kad būtų gerai. bigsmile.gif Tai va. Dienelės slenka, gal jau reiks ir drabūžėliais pradėti rūpintis... g.gif
Atsakyti
Inguška... gal tave anksčiau išleido į dekretą? Kada tu gimdysi?

O rudenį pats mezgimo bumas bigsmile.gif
Papildyta:
Beje... kodėl prie pompos priprantama?
Atsakyti