Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 24, 07:06)
Aga, as lantusa... o ka g.gif

Na, Lantusas viena karta leidziamas, nes jo veikimas 24 val. Nebent gal labai dideles dozes leidi? g.gif

QUOTE(aister @ 2008 09 24, 09:29)
Madmuzele,ko tau nesimiega biggrin.gif

Taigi ji vis planuoja, galvoja, masto, kas, kaip, kada ir su kuo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 24, 08:29)
Madmuzele,ko tau nesimiega biggrin.gif

Cia jau velai vadinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi as dirbu... kai namie su leliuku busiu-tikrai anksti nesirodysiu unsure.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 09 24, 13:15)
Na, Lantusas viena karta leidziamas, nes jo veikimas 24 val. Nebent gal labai dideles dozes leidi? g.gif

o cia didele doze, tai cia kokia blink.gif  blink.gif  As ledziu vakarais apie 22-26 VV, o rytais-10 VV.. nu tik nesakyk, kad cia milziniska doze verysad.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 09 24, 13:15)
Taigi ji vis planuoja, galvoja, masto, kas, kaip, kada ir su kuo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aga... maziau mastyt reiktu... doh.gif lotuliukas.gif bet jei viskas butu taip paprasta..

As trenkta-dabar susimasciau, kad jei ziema pradesiu-tai pirmi kritiniai menesiai bus per ligu sezona... na, nepavyks nesirgti doh.gif ir dar-mano mazius vejaraupiais nera sirges, tad mastau ar nebus, kad siemet susirgs.... doh.gif nors as esu sirgusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 24 rugsėjo 2008 - 13:51
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 24, 14:48)
Cia jau velai vadinasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taigi as dirbu... kai namie su leliuku busiu-tikrai anksti nesirodysiu unsure.gif  lotuliukas.gif

o cia didele doze, tai cia kokia blink.gif  blink.gif  As ledziu vakarais apie 22-26 VV, o rytais-10 VV.. nu tik nesakyk, kad cia milziniska doze verysad.gif

Aga... maziau mastyt reiktu... doh.gif  lotuliukas.gif bet jei viskas butu taip paprasta..

As trenkta-dabar susimasciau, kad jei ziema pradesiu-tai pirmi kritiniai menesiai bus per ligu sezona... na, nepavyks nesirgti doh.gif  ir dar-mano mazius vejaraupiais nera sirges, tad mastau ar nebus, kad siemet susirgs....  doh.gif  nors as esu sirgusi ax.gif

Kai namie busi su leliuku, tai ri 4 ryto cia pasirodysi lotuliukas.gif

Nuuuuuuuuuuuuu... prie didesniu... Tu gi nesveri 130 kg? g.gif Bet jei gyd. paskyre, gal vadinasi taip reikia...

Nu tikrai trenkta umn.gif: doh.gif biggrin.gif Jei taip mastysi, tai niekada tam ir neateis laikas... Pavasari sakei, kad po vasaros, rudeni, dabar jau ziema, bet ir ziema nebetinka... As pastojau rugsejo pabaigoj, tai ziema buvo pati pradzia, nors kiekviena ziema susergu kokia nors bjauria liga, sikart daugiau saugojausi ir niekuo nesusirgau tongue.gif Jei vejaraupiai jau persirgus, tai daugiau nebesusirgsi mirksiukas.gif
Atsakyti
aha tikrai po kiek leidziates, nes as anksciau isvis leidausi ilgo 8vv, trumpo po 2-4vv, o dabar ilgo 15vv, trumpo po 6-8vv tai man taip baisiai atrodo doh.gif
as susirgusi priaugau apie 12kg. nelabai suprantu tik kodel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle_83: 24 rugsėjo 2008 - 14:29
Nu klausykit... blink.gif blink.gif As maniau, kad mazai leidziuosi ilgojo unsure.gif o trumpojo apie 6-10 VV-zinoma, priklausomai ka valgau.... doh.gif nu sveriu tikrai ne virs 100... dabar 62 kg kazkur blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisiruosiu, prisiruosiu... liko nedaug... aplankysiu Birzieti ir pulsiu nestuke.gif nestuke.gif

Egle_83, as ir priaugau...14 kg doh.gif na, bet pries tai jau su CD budama - numetusi buvau 12 kg ax.gif
Atsakyti
As protofano leidzius ryte-16,vakare-14.Aktrapido 3x5-7.

Atsakyti
hm...idomu nuo ko cia priklauso... maniau, kad kuo stazas didesnis-tuo insulino poreikis stipresnis blink.gif blink.gif negi man visiskai blogai g.gif
Papildyta:
net smalsu... parasykit ka jus valgo ryte pvz...koki kieki... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 17, 20:44)
Kaip malonu dar vieną tokią nėštukę matyti bigsmile.gif  tu  jau 12 sav. laukiesi? Aš ir bijau... bet labai noriu.... ir matyt noras nugalės visas baimes.... stiprybės tau  4u.gif  ir jokio streso.... JOKIO mirksiukas.gif
Papildyta:
O kiek metu tau? gal zinai ko laukiesi? kada gimdysi?  papasakok viską  bigsmile.gif  biggrin.gif

labai malonu kad tiek daug atrasete ir mane padrąsinote. man 27 metai, ko laukiuosi dar nezianu bent dar neklausiau, nezinau ar dar gali matyti kas. gimdysiu balandzio 4 diena. dabar laukiuosi 12 sav. buvau uzvakar pas Bogušyte, labai miela gydytoja, mus paziurejo vaikuciui viskas gerai, labai jau laikiau kol pasakys kad viskas gerai. taip pat pas genetikus buvau paeme krauja atsakymai bus po savaites.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 22, 14:58)
Noriu pasidziaugti... PAGALIAU pavyko uzsiregistruoti pas T.Birzieti clap.gif  assa.gif

ech....

tik is to dziaugsmo nepaklausiau... siuntimo tikriausiai is savo seimos gydytojos reikia umn.gif

kaip dziugu, man nepavyko. siuntimo visada reikia tat geriau tureti. parasyk kaip seksis.
Atsakyti
O tu pas Bogusyte eini privaciai? Tu is Vilniaus?
Smagu, kad viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 09 24, 18:34)
kaip dziugu, man nepavyko. siuntimo visada reikia  tat geriau tureti. parasyk kaip seksis.

Hei... as skambinau pirmadieni... tu pabandyk 4u.gif jei nepavyks-sakyk, kad laukiesi, kad sergi CD, kad negali dar laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 23, 17:27)
Asciuke,o tu apie antra dar negalvoji? mirksiukas.gif
Kaip sekas su pirmuoju tvarkytis?

Artimiausiu laiku neplanuoju schmoll.gif (nebent netyčiukas biggrin.gif ) po poros metelių reikės pagalvoti ax.gif Mano mažius auga biggrin.gif greičiau negu tikėjausi, greit metukai bus, o atrodo taip neseniai su pilvuku buvau blush2.gif
po truputi bando pats vaiksštinėti, tenka ir daiktus slėpti, ir aukščiau pakelti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 24, 17:55)
hm...idomu nuo ko cia priklauso... maniau, kad kuo stazas didesnis-tuo insulino poreikis stipresnis blink.gif  blink.gif  negi man visiskai blogai g.gif
Papildyta:
net smalsu... parasykit ka jus valgo ryte pvz...koki kieki... ax.gif

Nezinau nuo ko cia priklauso g.gif Seniau leisdavaus daugiau,bet seniau jau rasiau kaip gyvendavau ax.gif

O pusryciams geriu kavos ir valgau 1 sumustini su duona ir prie kavos dar kokius pora sausainiuku.Negaliu as be ju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Asciuke @ 2008 09 24, 18:47)
Artimiausiu laiku neplanuoju schmoll.gif (nebent netyčiukas  biggrin.gif ) po poros metelių reikės pagalvoti  ax.gif Mano mažius auga  biggrin.gif  greičiau negu tikėjausi, greit metukai bus, o atrodo taip neseniai su pilvuku buvau blush2.gif
po truputi bando pats vaiksštinėti, tenka ir daiktus slėpti, ir aukščiau pakelti  biggrin.gif

Jo,tikrai jie labai greitai auga doh.gif
Atsakyti
O kava su cukrum?

As vasara rytais uogas valgydavau... dabar rytais kose avizu su saulegrazomis verdu ax.gif skrandi paskaudena unsure.gif bet man jau taip nusibodo viskokie tyrimai, kad nenoriu ir eiti ziureti kas ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 24 rugsėjo 2008 - 20:31