Oi... as nuo saldumu taip atpratusi esu... tai man saldus vynas fe o sampano sia vasara norejosi-maniau mirsiu... tokio salto salto...
na, bet cia as jau visai ne i tema varau
ech... noriu leliuko
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 21:19)
Oi... as nuo saldumu taip atpratusi esu... tai man saldus vynas fe o sampano sia vasara norejosi-maniau mirsiu... tokio salto salto...
ech... noriu leliuko
ech... noriu leliuko
O as jei noriu,tai ir atsigeriu Ir kartais netgi saldaus
tai degtines gert negalima vadinas
dar norejau paklaust - kaip buna su darbais nestumo metu?
As va siandien su bandele nusidejau..tiksliau su dviem
O dar klausykit... kaip jums su dantimis? mano labai jautrus pasidare... ir dantenos kraujuodavo..dabar kai insulina leidziuosi-jau ne taip...
ir su ta pienlige nervas ima ginekologe dare tyrimus-nieko nera.... nu bet kaip nera-jei jauciu ir matau gal Birzietis ka parekomenduos.... nes nebezinau jau kaip gintis
Papildyta:
kokiais darbais?
JEi apie tuos, kur dirbi-tai nezinau...siaip as nenoreciau visas dienas biuleteni tureti na, bet kelias savaites reiks ligoninese praleisti...
O dar klausykit... kaip jums su dantimis? mano labai jautrus pasidare... ir dantenos kraujuodavo..dabar kai insulina leidziuosi-jau ne taip...
ir su ta pienlige nervas ima ginekologe dare tyrimus-nieko nera.... nu bet kaip nera-jei jauciu ir matau gal Birzietis ka parekomenduos.... nes nebezinau jau kaip gintis
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 21:26)
kokiais darbais?
JEi apie tuos, kur dirbi-tai nezinau...siaip as nenoreciau visas dienas biuleteni tureti na, bet kelias savaites reiks ligoninese praleisti...
tai nesinori ir man - tik ar nebuna labai sunku visur spet? ir i darba ir namuos ir dar sveikata spet susiziuret? del keliu savaiciu tai nieko baisaus, o kaip toliau?
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 21:26)
Jei istikruju,tai nieko gert negalima Net sveikam zmogui to nerekomenduoja
O rimtai,tai juk vienos degtines tai negersi Vistiek jei kokteilis tai bus su kokiom pvz sultim Ai as kai noriu visko atsigeriu Aisku ne litrais,po truputi.Ir ne kiekviena diena
O klausimo, apie darba nestumo metu, nelabai supratau
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 21:27)
As va siandien su bandele nusidejau..tiksliau su dviem
Nu nera man dantys jautrus
o pienlige seniau budavo,kad truputi pakankindavo.Isgerdavau tokia 1 kapsule,dabar nepamenu kaip ji vadinasi Bet pasiklausk Birziecio,tikrai turetu tau ka nors patarti
Ui... man tas pats MAne dabar nervina ejimas pas gydytojus-o kai lauksiuosi dazniau reiks ana nestuma tiek prisivaiksciojau, kad paskui metus nesirodziau niekur
Papildyta:
na, gera cia jumis... ale sunku bus keltis... labanakt mergytes faina cia pas Jumis.... jau kasdien lankausi
Papildyta:
na, gera cia jumis... ale sunku bus keltis... labanakt mergytes faina cia pas Jumis.... jau kasdien lankausi
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 21:29)
As i sodra biuliotenio nerpistatydavau ir viskas Nu bet as pati sau drektorius,kaip noredavau taip darydavau.O siaip tai teks pagulet iki dekreto 2 kartus
tikiuos, kad gulet teks neilgiau kaip kokia savaite
bet visa tai dar ateity...
bet visa tai dar ateity...
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 20:01)
nori nenori susidraugausi - kai turi ziniu kaip tai daryt, tai ir visai nesunku, tik reikia priprast.... reikia save mylet
Man nuo susirgimo pradzios gydytoja su sesele kartojo, kad tai ne liga, tai - gyvenimo budas, o mano asaros upeliais tekejo ir mintyse sau kartojau, kad jos nieko nesupranta, kad tai pasaulio pabaiga... Bet jos buvo beveik teisios
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 20:32)
pvz. tik pries 3 men suzinojau kad vakare ilga insulina reikia leistis 9 val o ne kokiu nors kitokiu laiku
Nu as irgi leidziuos 10-11 val. Siaip ilgu leidimosi laikas nustatomas pagal ju pikus, pagal rytinius cukrus ir pan.
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 21:23)
As ilgo veikimo leidziuosi du kartus-ryte apie9, ir vakare apie 9
O man dar tokia mintis kilo... kaip jums su alkoholiu
O man dar tokia mintis kilo... kaip jums su alkoholiu
Tai gal tu protofana leidi? Bet lyg Lantusa sakei, ar as kazka painioju?
Gryna degtine musa, bet vienos negeri, gi ir sumustinuka uzsikandi Naturalu, kad saldus alkoholiniai cukrus kelia. As pamegau sausa raudona vyna, ir kaip mes studiju metais galedavom ta kagora lakt
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 22:26)
Kodel? Del to, kad musa cukru? Tada ir insulino negalima leist
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 22:32)
tai nesinori ir man - tik ar nebuna labai sunku visur spet? ir i darba ir namuos ir dar sveikata spet susiziuret? del keliu savaiciu tai nieko baisaus, o kaip toliau?
Oi, nestumo metu dar spesi cukrus pasikontroliuot, as naktimis dar zadintuva statydavausi ir keldavausi tikrintis, o vat kai vaikelis atsiras, tada tikrai bus sudetinga gerai prisiziuret
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 22:38)
Ui... man tas pats MAne dabar nervina ejimas pas gydytojus-o kai lauksiuosi dazniau reiks
Nebutinai As kai laukiausi pas gine vaiksciodavau kas pusantro menesio ir neturejau papildomu biulieteniu(tik kai ligoninese gulejau), kai tuo tarpu mano drauge, nesirgdama CD, prie gines kabineto sededavo 2-3 kartus per savaite ir kone puse nestumo biuleteni praturejo
QUOTE(Shalna @ 2008 09 23, 22:29)
Tai gal tu protofana leidi? Bet lyg Lantusa sakei, ar as kazka painioju?
Aga, as lantusa... o ka
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 24, 06:06)
Madmuzele,ko tau nesimiega