Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Oi... as nuo saldumu taip atpratusi esu... tai man saldus vynas fe schmoll.gif o sampano sia vasara norejosi-maniau mirsiu... tokio salto salto...
na, bet cia as jau visai ne i tema varau poster_offtopic.gif lotuliukas.gif
ech... noriu leliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 21:19)
Oi... as nuo saldumu taip atpratusi esu... tai man saldus vynas fe schmoll.gif  o sampano sia vasara norejosi-maniau mirsiu... tokio salto salto...
na, bet cia as jau visai ne i tema varau poster_offtopic.gif  lotuliukas.gif
ech... noriu leliuko wub.gif

O as jei noriu,tai ir atsigeriu ax.gif Ir kartais netgi saldaus blush2.gif
Atsakyti
tai degtines gert negalima vadinas biggrin.gif

dar norejau paklaust - kaip buna su darbais nestumo metu? fitness3.gif
Atsakyti
As va siandien su bandele nusidejau..tiksliau su dviem blush2.gif

O dar klausykit... kaip jums su dantimis? mano labai jautrus pasidare... ir dantenos kraujuodavo..dabar kai insulina leidziuosi-jau ne taip...
ir su ta pienlige nervas ima doh.gif doh.gif ginekologe dare tyrimus-nieko nera.... nu bet kaip nera-jei jauciu ir matau blush2.gif gal Birzietis ka parekomenduos.... nes nebezinau jau kaip gintis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 21:26)
tai degtines gert negalima vadinas  biggrin.gif

kokiais darbais?
JEi apie tuos, kur dirbi-tai nezinau...siaip as nenoreciau visas dienas biuleteni tureti doh.gif na, bet kelias savaites reiks ligoninese praleisti...
Atsakyti
tai nesinori ir man - tik ar nebuna labai sunku visur spet? ir i darba ir namuos ir dar sveikata spet susiziuret? del keliu savaiciu tai nieko baisaus, o kaip toliau? ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 21:26)

Jei istikruju,tai nieko gert negalima smile.gif Net sveikam zmogui to nerekomenduoja biggrin.gif
O rimtai,tai juk vienos degtines tai negersi g.gif Vistiek jei kokteilis tai bus su kokiom pvz sultim g.gif Ai as kai noriu visko atsigeriu biggrin.gif Aisku ne litrais,po truputi.Ir ne kiekviena diena mirksiukas.gif
O klausimo, apie darba nestumo metu, nelabai supratau blush2.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 21:27)
As va siandien su bandele nusidejau..tiksliau su dviem blush2.gif

O dar klausykit... kaip jums su  dantimis? mano labai jautrus pasidare... ir dantenos kraujuodavo..dabar kai insulina leidziuosi-jau ne taip...
ir su ta pienlige nervas ima doh.gif  doh.gif  ginekologe dare tyrimus-nieko nera.... nu bet kaip nera-jei jauciu ir matau blush2.gif  gal Birzietis ka parekomenduos.... nes nebezinau jau kaip gintis ax.gif

Nu nera man dantys jautrus g.gif
o pienlige seniau budavo,kad truputi pakankindavo.Isgerdavau tokia 1 kapsule,dabar nepamenu kaip ji vadinasi g.gif Bet pasiklausk Birziecio,tikrai turetu tau ka nors patarti smile.gif
Atsakyti
Ui... man tas pats doh.gif MAne dabar nervina ejimas pas gydytojus-o kai lauksiuosi dazniau reiks doh.gif ana nestuma tiek prisivaiksciojau, kad paskui metus nesirodziau niekur doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
na, gera cia jumis... flirt.gif ale sunku bus keltis... labanakt mergytes 4u.gif faina cia pas Jumis.... jau kasdien lankausi bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 rugsėjo 2008 - 21:38
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 21:29)
JEi apie tuos, kur dirbi-tai nezinau...siaip as nenoreciau visas dienas biuleteni tureti doh.gif  na, bet kelias savaites reiks ligoninese praleisti...

As i sodra biuliotenio nerpistatydavau ir viskas ax.gif Nu bet as pati sau drektorius,kaip noredavau taip darydavau.O siaip tai teks pagulet iki dekreto 2 kartus rolleyes.gif
Atsakyti
tikiuos, kad gulet teks neilgiau kaip kokia savaite thumbup.gif

bet visa tai dar ateity...
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 20:01)
nori nenori susidraugausi - kai turi ziniu kaip tai daryt, tai ir visai nesunku, tik reikia priprast.... reikia save mylet

Man nuo susirgimo pradzios gydytoja su sesele kartojo, kad tai ne liga, tai - gyvenimo budas, o mano asaros upeliais tekejo ir mintyse sau kartojau, kad jos nieko nesupranta, kad tai pasaulio pabaiga... Bet jos buvo beveik teisios rolleyes.gif

QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 20:32)
pvz. tik pries 3 men suzinojau kad vakare ilga insulina reikia leistis 9 val o ne kokiu nors kitokiu laiku  unsure.gif

Nu as irgi leidziuos 10-11 val. Siaip ilgu leidimosi laikas nustatomas pagal ju pikus, pagal rytinius cukrus ir pan. mirksiukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 21:23)
As ilgo veikimo leidziuosi du kartus-ryte apie9, ir vakare apie 9

O man dar tokia mintis kilo... kaip jums su alkoholiu blush2.gif 

Tai gal tu protofana leidi? g.gif Bet lyg Lantusa sakei, ar as kazka painioju? g.gif

Gryna degtine musa, bet vienos negeri, gi ir sumustinuka uzsikandi wink.gif Naturalu, kad saldus alkoholiniai cukrus kelia. As pamegau sausa raudona vyna, ir kaip mes studiju metais galedavom ta kagora lakt doh.gif doh.gif

QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 22:26)

Kodel? Del to, kad musa cukru? Tada ir insulino negalima leist hihihi.gif

QUOTE(monetuxe @ 2008 09 23, 22:32)
tai nesinori ir man - tik ar nebuna labai sunku visur spet? ir i darba ir namuos ir dar sveikata spet susiziuret? del keliu savaiciu tai nieko baisaus, o kaip toliau? ph34r.gif

Oi, nestumo metu dar spesi cukrus pasikontroliuot, as naktimis dar zadintuva statydavausi ir keldavausi tikrintis, o vat kai vaikelis atsiras, tada tikrai bus sudetinga gerai prisiziuret blink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 23, 22:38)
Ui... man tas pats doh.gif  MAne dabar nervina ejimas pas gydytojus-o kai lauksiuosi dazniau reiks doh.gif 

Nebutinai schmoll.gif As kai laukiausi pas gine vaiksciodavau kas pusantro menesio ir neturejau papildomu biulieteniu(tik kai ligoninese gulejau), kai tuo tarpu mano drauge, nesirgdama CD, prie gines kabineto sededavo 2-3 kartus per savaite ir kone puse nestumo biuleteni praturejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 23 rugsėjo 2008 - 22:33
QUOTE(Shalna @ 2008 09 23, 22:29)
Tai gal tu protofana leidi? g.gif  Bet lyg Lantusa sakei, ar as kazka painioju? g.gif

Aga, as lantusa... o ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 24, 06:06)

Madmuzele,ko tau nesimiega biggrin.gif
Atsakyti