Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(monetuxe @ 2008 09 22, 18:34)
o kokie tavo glikuoti buvo iki nestumo?

ech.... man iki planuojamo dziaugsmelio pradzios liko maziau nei pusmetis  wink.gif

tu ir planuoji? kodel maziau nei pusmetis? ax.gif
Atsakyti
tai kad taip iseina - kovo men vestuves o tada jau ir vaikeli darysim clap.gif
Atsakyti
Aaaa.... doh.gif tai labai lauksim taves prisijungiancios prie musu ax.gif tikiuosi as jau gal lauksiuosi... bigsmile.gif

As kazko trecia diena siuntu.... nu iki isterijos-arba paskui puolu zliumbti blush2.gif unsure.gif jei nezinociau-sakyciau, kad laukiuosi ax.gif atsimenu su pirmu tas pats buvo-pirmus menesius nesupratau kas darosi.... verkiu-isterikuoju-verkiu-isterikuoju.... doh.gif
Atsakyti
[quote=madmuazele,2008 09 22, 20:06]
Aaaa.... doh.gif tai labai lauksim taves prisijungiancios prie musu ax.gif tikiuosi as jau gal lauksiuosi... bigsmile.gif

jo, viskas kazkaip gaunas man gyvenime suplanuotai - tai tikiuos, kad taip ir bus kaip noriu rolleyes.gif

tai kadangi ir planuoju - galvoju reik kazka pasiskaityt ir suzinot daugiau ir radau JUS!!! thumbup.gif

mama sakydavo klausyk zinanciu, ka sako arba labiau patyrusiu, tai ir skaitineju smile.gif
Atsakyti
Svarbiausia buti optimiste thumbup.gif As ilgai masciau...ir suradau cia esancias nestukes, kurios mane padrasino...dabar jauciuosi stipri ir jau esu tikra, kad bandysiu smile.gif
O kiek tau metu? Seimoje yra serganciu CD? tu berods 5 metus jau sergi? g.gif
Atsakyti
Zinot paskaitineju cia apie jus,jusu jau laukiamus,turimus lialiukus.Taip faina.Siek tiek jums ir pavydziu,pavydziu(geraja prasme smile.gif ),kad sergat tik po keleta metu.As cukralige sergu 20m .Turiu jau visas galimas komplikacijas.Ir kai man jau kelinta bureja biggrin.gif ispranasauja,kad turesiu 2 vaikus,tai vis pagalvoju "nesamone".Nors turiu tokia svajone,taciau bijau,net pagalvoti apie tai unsure.gif .
Atsakyti
Sveika Jurave 4u.gif aga, tavo stazas nemazas...
bet tu turi vaikeli viena... mano maziaus bendraamzi ax.gif kaip tau sekesi ji isnesioti? gimdyti?
o ka gydytojai sako?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 22 rugsėjo 2008 - 20:26
Na,kai pagalvoju,tai buvau sveikesne nei dabar unsure.gif .Nestumas nebuvo lengvas,praktiskai beveik visa praleisdavau ligoninese.Dar tada nuomavausi insulino pompa ir visus priedus.Dare cesari,nes buvo planuotas.Pagimdziau 3sav. anksciau.Nors mano mazius gime maziukas,tik2,2kg taciau dabar tikras stipruolis smile.gif
O apie antra ,tai turbut net daktarui nedrisciau uzsiminti blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2008 09 22, 20:22)
Zinot paskaitineju cia apie jus,jusu jau laukiamus,turimus lialiukus.Taip faina.Siek tiek jums ir pavydziu,pavydziu(geraja prasme smile.gif ),kad sergat tik po keleta metu.As cukralige sergu 20m .Turiu jau visas galimas komplikacijas.Ir kai man jau kelinta bureja  biggrin.gif  ispranasauja,kad turesiu 2 vaikus,tai vis pagalvoju "nesamone".Nors turiu tokia svajone,taciau bijau,net pagalvoti apie tai unsure.gif .

Jei nepaslaptis kokias komplikacijas tu turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 22, 13:58)
Noriu pasidziaugti... PAGALIAU pavyko uzsiregistruoti pas T.Birzieti clap.gif  assa.gif

Sveikinu! 4u.gif

QUOTE(monetuxe @ 2008 09 22, 19:56)
tai kad taip iseina - kovo men vestuves o tada jau ir vaikeli darysim  clap.gif

Sveikinu su vestuvemis! Smagus jausmas, ar ne? smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 22, 20:06)
verkiu-isterikuoju-verkiu-isterikuoju.... doh.gif

Mazum jau? Netyciukas? bigsmile.gif

QUOTE(monetuxe @ 2008 09 22, 20:19)
mama sakydavo klausyk zinanciu, ka sako arba labiau patyrusiu, tai ir skaitineju  smile.gif

As kazkaip irgi nusprendziau klausytis tu, kurios pacios per viska praejo realiai, o ne gydytoju, kurie visus imanomus kabliukus suraso kaip norma...

QUOTE(jurave @ 2008 09 22, 21:22)
Turiu jau visas galimas komplikacijas.Ir kai man jau kelinta bureja  biggrin.gif  ispranasauja,kad turesiu 2 vaikus,tai vis pagalvoju "nesamone".Nors turiu tokia svajone,taciau bijau,net pagalvoti apie tai unsure.gif .

Su komplikacijomis gal ir sudetingiau, kita vertus, niekas per galva neduos, jei pasiteirausi gydytoju, ar imanomas normalus nestumas su butent tokiom komplikacijom. Gal tik tau jos atrodo baisiai, po isties yra kitaip? Tikekimes, kad taip ir yra ir tu prisijungsi prie planuojanciu - gi negalejo bureja klysti wink.gif
Atsakyti
Man persodintas inkstas,nes maniskiai jau nebedirba,akys gydytos lazeriu,turiu sirdies prolapsusa,neuropatiniai skausmai kojoje.Geriu kiekviena diena imuniteta slpopinancius vaistus,prednizolona,kad neatmestu inksto.Taip,kad svajoti apie kita vaikiuka,maziu maziausiai butu kvaila ir neprotinga.
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2008 09 22, 23:03)
Man persodintas inkstas,nes maniskiai jau nebedirba,akys gydytos lazeriu,turiu sirdies prolapsusa,neuropatiniai skausmai kojoje.Geriu kiekviena diena imuniteta slpopinancius vaistus,prednizolona,kad neatmestu inksto.Taip,kad svajoti apie kita vaikiuka,maziu maziausiai butu kvaila ir neprotinga.

Optimizmu nelabai kvepia... verysad.gif Cia per 20 metu toki bagaza susikrovei? Jei nepasirodysiu ikyri, po kiek laiko sirgimo ir kokia buvo pirmoji tavo komplikacija? Uzjauciu, stiprybes tau! Imk 4u.gif
Atsakyti