nu mano endokrinologas sake, kad 7,5 glikuotas tai yra vidutiniskai kontroliuojamas diabetas ir kad reikia dar pasistengti! tai dabar ir susirustinau, kaip man cia pasistengti reikia..
Papildyta:
ir dar daktariukas sake, kad mano vaistai (levemir ir novorapid) labai geri ir kad pas ji ne viena nestuke su tokiais pagimde...
geras tas mano daktariukas - kai reikia nuramina, kai reikia velniuku duoda )
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 21, 15:34)
koki
QUOTE(aister @ 2008 09 21, 16:35)
Aga,parodyk ta saltkrepsi
o as naudoju paprasta vittel saltkrepsiuka, skirta mazam mineralinio buteliukui bet ziuriu, kad yra geresniu daiktu reiketu isigyti.
o gliukomati kas be ko visada su savimi vezuosi!
QUOTE(aister @ 2008 09 21, 18:34)
Butu puiku toki saltkrepsi isigyti,kur daugaiu nei 1 pena gali uzsisakyti.Tam puslapy maciau lygtai uz 45 dolerius.Kazi kaip cia galima uzsisakyti
Aga... vat tokio ir noriu... kaip atsisiusti
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 21, 19:57)
nu mano endokrinologas sake, kad 7,5 glikuotas tai yra vidutiniskai kontroliuojamas diabetas ir kad reikia dar pasistengti! tai dabar ir susirustinau, kaip man cia pasistengti reikia..
Papildyta:
ir dar daktariukas sake, kad mano vaistai (levemir ir novorapid) labai geri ir kad pas ji ne viena nestuke su tokiais pagimde...
Papildyta:
o koks daktaras, jei ne paslaptis?
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 21, 21:39)
Aga... vat tokio ir noriu... kaip atsisiusti
Papildyta:
Papildyta:
kokia cia paslaptis - klaipedoj kol kas geresniu nezinau gyd. A.Levinger
Ech... Klaipedoj...
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 21, 22:02)
Ech... Klaipedoj...
pas ji ir is silutes ir is taurages ir is siauliu atvaziuoja
QUOTE(meskute_gauruota @ 2008 09 19, 09:08)
uztat nekenciu Antakalnio Kliniku su savo skyriaus vedeja, atvaziavom tvarkyti CK, o ji "po spaudimu" pakabino pompa, neisigilinusi, kad mano zinios prastos. Rezultatas - po savaites isleido namo su nereguliariais cukrais, visa menesi kankinomes su ziauriais svyravimais
istorija lygiai kaip mano su tuo paciu RK...
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 19, 09:45)
Nezinau ar minejau, bet pompos nenoriu del psicholiginiu dalyku - nepasiruosusi as jai moraliskai
as irgi nebuvau pasiruosusi pompai, per prievarta teko uzsikabinti, taciau labai dziaugiuosi, kad spejau laiku nusikabint. KMUK manes niekas uz tai nesmerke, skirtingai nei RK...
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 19, 19:37)
Pas mus tas pats ale sunkiausia-pradet fiziskai
tai cia turetu buti pati lengviausia ir maloniausia dalis
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 20, 22:29)
Beje, norejau paklausti...ar teko jums kur keliauti toleliau? kaip su insulinu? vezates daugiau? kur laikote? pvz. jei i Turkija sugalvociau...tek juk karsta...
man irg problemu nebuvo nei Tunise, nei Egipte, nei Graikijoje
QUOTE(aister @ 2008 09 21, 12:14)
Tada gal nusipirkciau koki saltkrepsi maziuka
nors keliausdavau i siltus krastus, taciu niekada i joki sltkrepsi nedejau ir nest saldytuve nelaikydavau - niekas per 1-2 savaites tam insulinui tikrai neatsitiks ir neatsitikdavo. O siaip as ir namie nelaikau ju saldytuve O kaip atrodo sugedes insulinas?
QUOTE(aister @ 2008 09 21, 19:34)
Kad nescom kopensuoja tai as zinau:)
hm.. O man RK paaiskino, kad anksciau nescioms kompensuodavo, o dabar nebekompensuoja, tai tipo tik is likusiu detaliu, kur anksciau kompensuodavo, surinks ta pompa... O apie 'iki nestumo', kaip tame istatyme parasyta, tai isvis niekas neprasitare, nors as visuomet sakudavau, kad ne dabar pompa reik kabinti, o dar tik kai planuoji, kad isitikintum, ar ji tau tinka, kad ismoktum ja naudotis ir nusistatytum reikanigas bazes ir pan...
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 21, 20:36)
paskutinis glikuotas buvo 7,5, o pries tai 6,1.. nu toks labai sokinejantis, dar
ir dar keliavusiu noreciau paklaust, o aparatuka matuotis cukrams galima veztis?
ir dar keliavusiu noreciau paklaust, o aparatuka matuotis cukrams galima veztis?
Tai normalus gliukuoti, man nestumo metu buvo 6,4 , 6,4 ir 6,9.
Ne tik galima, bet ir reikia! Uzsieniuose as dazniau matuojuosi, nes ir maistai kitokie, ir laiko juostos ir pan.
Noriu pasidziaugti... PAGALIAU pavyko uzsiregistruoti pas T.Birzieti
ech....
tik is to dziaugsmo nepaklausiau... siuntimo tikriausiai is savo seimos gydytojos reikia
ech....
tik is to dziaugsmo nepaklausiau... siuntimo tikriausiai is savo seimos gydytojos reikia
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 22, 12:58)
Noriu pasidziaugti... PAGALIAU pavyko uzsiregistruoti pas T.Birzieti
ech....
ech....
Nu va kaip puiku,nueisi pas ji bus paciai ramiau,nors esu isitikinus,kad sius tave pas endokrinologa konsultacijos.Lauksim is taves ziniu
Taip,butinai reikia siuntimo
Man paciai bus ramiau... ech... dar uzsirasiusi pas stomatologa... noriu isitikinti, kad viskas tvarkoje.... ir jau tada.... kibsim i darba net drebuliukas krecia...
QUOTE(Shalna @ 2008 09 22, 09:22)
Tai normalus gliukuoti, man nestumo metu buvo 6,4 , 6,4 ir 6,9.
Ne tik galima, bet ir reikia! Uzsieniuose as dazniau matuojuosi, nes ir maistai kitokie, ir laiko juostos ir pan.
pasiskaitai jusu nuomoniu ir ramiau pasidarau - tie musu daktarai kartais tokiais isminciais dedasi, nors ir nieko nezino apie liga ir situacija... pvz. seimos gydytojas nusprende, kad man endokrinologas blogai vaistus paskyre, kad toks blogas glikuotas - tarsi endokrinologas gyvena su manim ir ziuri ka as valgau ir kiek susileidziu... va tokie kartais ir isgasdina..
nu cia siaip pamastymai
o kokie tavo glikuoti buvo iki nestumo?
ech.... man iki planuojamo dziaugsmelio pradzios liko maziau nei pusmetis
ech.... man iki planuojamo dziaugsmelio pradzios liko maziau nei pusmetis