Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 19, 11:52)
Egle_83 .... kažkaip neužfiksavau...tu jau laukiesi? ar dar tik planuoji?
Aš šiaip nelabai planuoju pompą dėtis schmoll.gif nenoriu jos... ir manau net nebandysiu, jei ir siūlys....

planuoju. ruosiuosi moraliskai, reikia pradet ir fiziskai smile.gif kabinsiu pompa menesiui pabandyt, po to spresiu - perku ar imu tik nestumui. Kol kas man ji siurpa kelia, bet kazkaip tikiu, kad su nestumas butu lengvesnis ir saugesnis. Kol kas mano glikuotas auksciausias 6.2 paskutini karta buvo. visada 4-5, kaip ir neblogai.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 19, 09:29)
aister, va cia trumpai apie paradigm ir minilink derinuka smile.gif http://www.diabetas....4...cnid=&sid=x

Pompos kaina didele,bet dar sakykim iperkama.bet o kiek tada kainuos dar keiciamos dalys?Adateles ir t.t...Gal kas zinot?
O ji cukru rodo pastoviai,ar tik tada kai paimi kraujo blush2.gif
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 19, 12:19)
planuoju. ruosiuosi moraliskai, reikia pradet ir fiziskai smile.gif kabinsiu pompa menesiui pabandyt, po to spresiu - perku ar imu tik nestumui. Kol kas man ji siurpa kelia, bet kazkaip tikiu, kad su nestumas butu lengvesnis ir saugesnis. Kol kas mano glikuotas auksciausias 6.2 paskutini karta buvo. visada 4-5, kaip ir neblogai.

Jei i KMUK atsigulsi su gliukuotu 4-5 prades itarineti,kad tu daznai hipuoji ax.gif Man per nestuma buvo 5,tai visi klausdavo ar daznai hipuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 19, 11:25)
Sveikatos tavo vaikucui 4u.gif

Ir didziausi sveikinimai laukiantis dvynuku wub.gif As labai apie juos svajoju wub.gif

aciu wub.gif as tai net nesvajojau, galvoja nors viena gaut, o va kaip gavosi biggrin.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 19, 13:52)
meskute_gauruota, o tau pačiai nėra problemų su cukriukais?

uzvakar dariau tyrima nevalgius ryte - 3,98 mmol/l thumbup.gif sunus liga paveldejo is savo tevo (mano buves vyras)...

QUOTE(aister @ 2008 09 19, 16:24)
Pompos kaina didele,bet dar sakykim iperkama.bet o kiek tada kainuos dar keiciamos dalys?Adateles ir t.t...Gal kas zinot?
O ji cukru rodo pastoviai,ar tik tada kai paimi kraujo blush2.gif

rodo kiek zinau pastoviai ax.gif kiti ir nededa jo pastoviai, pora kart i menesi, arba tada, kai cukrai issibalansuoja, paziuret ar baze reikia keisti ar kas...
cia kainos http://www.monameda....nshop/index.php rolleyes.gif
Atsakyti
aister, jei minimeda nuolat naudoji, tai suma sumarum per menesi islaikymas abieju aparatu 1000lt mazdaug. man per daug, nebent kaip minejau laikinai sad.gif
tokia kaina man ivardino firmos atstove.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle_83: 19 rugsėjo 2008 - 15:24
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 19, 15:24)
aister, jei minimeda nuolat naudoji, tai suma sumarum per menesi islaikymas abieju aparatu 1000lt mazdaug. man per daug, nebent kaip minejau laikinai sad.gif
tokia kaina man ivardino firmos atstove.

doh.gif doh.gif doh.gif
Gal kada nors 50 proc kompensuos tokius dalykelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 19, 12:19)

Pas mus tas pats ax.gif ale sunkiausia-pradet fiziskai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
gal galit man papasakot kaip reikia turet glikuota nuo 5 iki 6?..

man taip neiseina... kolkas
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 20, 20:19)

O kokie tavo cukrai buna daznaiusiai?
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2008 09 20, 20:19)

Na, as tokio ir neturiu... mano apie 7 paskutini karta buvo....
Siaip pas tebejau: insulinas ir maisto ribojimas padeda man islaikyti zemus cukrus 4u.gif
Kai budavo virs 20-maniau, kaip imanoma tureti normoje cukrus-pasirodo imanoma mirksiukas.gif

Vakar su arbuzu nusidejau blush2.gif blush2.gif sakes... 22 rode blink.gif blink.gif bet staigiai numusiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 20, 20:26)
Vakar su arbuzu nusidejau blush2.gif  blush2.gif  sakes... 22 rode blink.gif  blink.gif bet staigiai numusiau... ax.gif

Arbuzas ziauriai kelia cukru.As ji labai megstu,todel pries valgydama visada papildomai insulino susileidziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 20, 21:05)
Arbuzas ziauriai kelia cukru.As ji labai megstu,todel pries valgydama visada papildomai insulino susileidziu ax.gif

As ir daugiau susileidau ax.gif nors kada cia ir valgiau arbuza-cukriukus 8 rode... nesuprasi...
ir siaip pastebejau, kad kai jau baiginejasi insulinas-cukriukai aukstesni buna g.gif kazi kodel? gal ne toks veiksmingas?
Beje, norejau paklausti...ar teko jums kur keliauti toleliau? kaip su insulinu? vezates daugiau? kur laikote? pvz. jei i Turkija sugalvociau...tek juk karsta... cool.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 20, 21:29)
Beje, norejau paklausti...ar teko jums kur keliauti toleliau? kaip su insulinu? vezates daugiau? kur laikote? pvz. jei i Turkija sugalvociau...tek juk karsta... cool.gif

sirgdama jau buvau Kretoj ir Egipte. Tai veziausi daugiau insulino. Ji laikiau saldytuve viesbucio kambaryje. Ir aciu dievui, nes per abi keliones sugedo novorapido penas doh.gif nezinau, kur pas babajus buciau gavusi insulino reikiamo doh.gif
Atsakyti