Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 18, 08:04)
Shalna... man ir teko guleti Raudonojo kryzio endokrinologiniame skyriuje doh.gif  bet as pabegau is ten lotuliukas.gif  man didziausias kosmaras... irgi kiso Novorapida su protopanu,

Manau, praktiskai neabejoju, jog tai kvepia povendeninem juodom srovem... Taip jau medicinoje yra verysad.gif
Atsakyti
O kodel jus taip baidotes Novorapidu ir Protofanu?
As juos naudoju g.gif
Atsakyti
o nuo protofano nehipuoji? jis turi veikimo pika, ziauriai vargau su juo, kol pakeite i levemira.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 18, 11:02)
o nuo protofano nehipuoji? jis turi veikimo pika, ziauriai vargau su juo, kol pakeite i levemira.

Nu buna,kad nakti hipuoju.Kazkaip itariau,kad nuo protofano g.gif Bet dabar reik keisti insulina,gultis i ligonine.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 18, 11:04)
Nu buna,kad nakti hipuoju.Kazkaip itariau,kad nuo protofano g.gif Bet dabar reik keisti insulina,gultis i ligonine.

taip taip, nuo jo sad.gif susileisdavau 21val ir apie 2-3val hipo, tas pats ir diena po keliu valandu nuo susileidimo.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 18, 11:07)
taip taip, nuo jo sad.gif susileisdavau 21val ir apie 2-3val hipo, tas pats ir diena po keliu valandu nuo susileidimo.

Ar reikejo gultis i ligonine,kad pakeist insulina?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 18, 11:10)

taip. ir ne tik... kad pakeistu insulina, glikuotas turi buti berods didesnis nei 7. aisku, mano toks nebuvo. santariskese nieko nejo suderinti, gerai, kad Klaipedoj dirba zmogiski daktarai ir pagelbejo.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 18, 11:20)
taip. ir ne tik... kad pakeistu insulina, glikuotas turi buti berods didesnis nei 7. aisku, mano toks nebuvo. santariskese nieko nejo suderinti, gerai, kad Klaipedoj dirba zmogiski daktarai ir pagelbejo.

Tai vat as irgi girdejau kad reikia susikelti gliukuota.Nesamone kazkokia doh.gif Tai ka man dabar laikyti aukstus cukrus tam,kad gliukuota susikelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 18, 11:29)
Tai vat as irgi girdejau kad reikia susikelti gliukuota.Nesamone kazkokia doh.gif Tai ka man dabar laikyti aukstus cukrus tam,kad gliukuota susikelti doh.gif

manau, yra ir kitu budu "pasididinti" glikuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 18, 12:01)
O kodel jus taip baidotes Novorapidu ir Protofanu?

As nesibaidyciau, jei jis man tiktu. Bet RK akivaizdziai mate, kad sitas derinys man gadina reikalus, bet vis tiek primygtinai bruka gun_bandana.gif

QUOTE(aister @ 2008 09 18, 12:04)

vat ir as nuo jo ziauriai hipavau! Nescia budama!

QUOTE(aister @ 2008 09 18, 12:10)

Ligonineje per 10 metu gulejau tik 1 karta - kai nustate diabeta, tad vien tik insulino pakeitimo niekur nesiguldavau schmoll.gif
Atsakyti
Ten man ir nešvarumais kvepėjo... cool.gif Santariškėse visai patiko... bent jau rezultatas yra. Norėčiau į Kauną nuvykti...
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 09 18, 12:02)
Ligonineje per 10 metu gulejau tik 1 karta - kai nustate diabeta, tad vien tik insulino pakeitimo niekur nesiguldavau schmoll.gif

Tikrai?
Kazi kas man galetu tai pakeisti g.gif
Atsakyti