Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Zinai,... bandziau pas ji "eiti" privaciai... bet jis pasake, kad geriau registruciausi i konsultacija-labiau laisvos rankos bus pas ji-tyrimams ir kt. ir labai gyre bei sveikino, kad noriu eiti pas ji ne tada kai jau laukiuosi, o dar kai tik planuoju...
o endokrinologas sis ir Kaune?

Aister...jei jau per atvirai mes cia... neatsakinek... bet tu pas endokrinologa ir i Kauna vazineji? koki insulina naudoji? ir nestuma metu tu pompa turejai?
Atsakyti
Ka tik prisikaiciau apie tai, kad insulina keitet nestumo metu.... as kaip tik ir naudoju Humalog ir Lantus doh.gif Jetau...kuo arciau-tuo man viskas painiau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 16, 17:32)
Zinai,... bandziau pas ji "eiti" privaciai... bet jis pasake, kad geriau registruciausi i konsultacija-labiau laisvos rankos bus pas ji-tyrimams ir kt. ir labai gyre bei sveikino, kad noriu eiti pas ji ne tada kai jau laukiuosi, o dar kai tik planuoju...
o endokrinologas sis ir Kaune?

Aister...jei jau per atvirai mes cia... neatsakinek... bet tu pas endokrinologa ir i Kauna vazineji? koki insulina naudoji? ir nestuma metu tu pompa turejai?

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 16, 21:05)
Ka tik prisikaiciau apie tai, kad insulina keitet nestumo metu.... as kaip tik ir naudoju Humalog ir Lantus doh.gif  Jetau...kuo arciau-tuo man viskas painiau doh.gif  unsure.gif

Tai ir registruokis pas ji i konsultacija,man rodos jis pirmadieniais dirba ten mirksiukas.gif

O as visada i Kauna pas endokrinologus vaziuoju.Juk as nuo 11 metu CD turiu.Tai per metus 1 karta i KMUK guldavaus.Klinikas beveik mintinai zinau,galiu po tuos tunelius nuvest visur kur reikia biggrin.gif
insulino per nestumo nekeiciau,tik nusieme protofanas,nes i pompa ilgo veikimo nenaudojamas.Trumpa leidziuos Novorapid.Turejau pompa per nestuma,antra gal bandysiu be jos,Jei zadi naudoti pompa,uzsidek ja jau pries nestuma,kad matytum ar tinka tau ji ar ne.

Nieko cia painaus nerau mirksiukas.gif Apie insulina pompas ir t,t tau papasakos Petrenko mirksiukas.gif O Birzietis tik apie nestuma,kai busi nescia tau viska pasakos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos
esu visai susipainiojusi. uz 2 savaiciu kabinuosi pompa pabandymui, planuojam uzsiimti rimtu planavimu netrukus. Nuo ko pradeti? galvojau i Klinikas pas gyd. Baliutaviciene vaziuoti, bet dabar paskaiciau, kad reikia nuo endokrinologo pradeti. Apskritai kokie tyrimai, kas manes laukia iki pastojimo?
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 09 17, 12:15)
sveikos
esu visai susipainiojusi. uz 2 savaiciu kabinuosi pompa pabandymui, planuojam uzsiimti rimtu planavimu netrukus. Nuo ko pradeti? galvojau i Klinikas pas gyd. Baliutaviciene vaziuoti, bet dabar paskaiciau, kad reikia nuo endokrinologo pradeti. Apskritai kokie tyrimai, kas manes laukia iki pastojimo?

Sveika.Del pompos tikrai kreipkis i Petrenko,o ne i Baliutaviciene mirksiukas.gif As kai pastojau irgi buvau pasimetus ir baisiai issigandus.Uzsirasiau pas Baliutaviciene,o ji tik parase siuntima i endokrinologini gultis.Visa info pradzioje gavau is endokrinologinio,taip pat ten ir pompa uzsikabinau mirksiukas.gif Tikrai neverta planuojant nestumo kreiptis i ginekologus.jie vistiek jus nusius i endo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 17, 13:20)
Sveika.Del pompos tikrai kreipkis i Petrenko,o ne i Baliutaviciene mirksiukas.gif As kai pastojau irgi buvau pasimetus ir baisiai issigandus.Uzsirasiau pas Baliutaviciene,o ji tik parase siuntima i endokrinologini gultis.Visa info pradzioje gavau is endokrinologinio,taip pat ten ir pompa uzsikabinau mirksiukas.gif Tikrai neverta planuojant nestumo kreiptis i ginekologus.jie vistiek jus nusius i endo mirksiukas.gif

ok, viskas aisku. vaziuosiu pas Petrenko smile.gif
o kas del pompos - skambinausi i Eksma. Paradigm+Minilink galvoju pabandyt.
Atsakyti
As pabandysiu be pompos... ji manes visiskai nezavi schmoll.gif schmoll.gif tiesa, dar pasiziuresiu koks HB mano bus-eisiu kita savaite darytis....
Atsakyti
sveikos merginos paskaiciau jusu foruma paskutiniu dienu, taip dziugu kad taip visos antro vaikelio nori.

o man tai visai gal galvoj negerai, arba blogumas nugali bet koki nora. sergu CD . laukiuosi jau 12 . cukrai pakenciami. bet man taip bloga as visa ta laika kankinuosi blogumu, pykinimas be galinis, nuovargis. nuotaikos kaita. bei fiziskai bei psichologiskai man ne kaip. tat apie antra vaika net nesinori pagalvoti, aisku gal praeis visa tai ir dziaugu bus. nešioju pompa.

segu CD 12 metu ir ir didele baime kausto kad viskas butu gerai vaikeliui, kiekviena diena apie tai galvoju. gal kad mazai informacijos apie cd ir nestuma. man labai bijau kad tik leliukas butu sveikas.

gal zinot ar CD sergant gimdo ar daro cezario pjuvi. ar pagal situacija./????

klinikose lankiausi pas Bogušyte. gal žinote apie ja atsiliepimu. pas Biržieti vis nepapuola prisiregistruoti.
Atsakyti
Kaip malonu dar vieną tokią nėštukę matyti bigsmile.gif tu jau 12 sav. laukiesi? Aš ir bijau... bet labai noriu.... ir matyt noras nugalės visas baimes.... stiprybės tau 4u.gif ir jokio streso.... JOKIO mirksiukas.gif
Papildyta:
O kiek metu tau? gal zinai ko laukiesi? kada gimdysi? papasakok viską bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uch, kaip pas mus cia smagu thumbup.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 16, 22:05)
Ka tik prisikaiciau apie tai, kad insulina keitet nestumo metu.... as kaip tik ir naudoju Humalog ir Lantus doh.gif  Jetau...kuo arciau-tuo man viskas painiau doh.gif  unsure.gif

As irgi tuos pacius naudoju. raudonajame kryziuje bande kaitaliot, eksperimentuot su pompa ir pan. Cukrus isbalansavo ir paleido, ir dar savaite biuleteni pratese "kad susireguliuociau cukrus"... butu juokinga, jei nebutu graudu... Pompos atsisakiau, ir ju siulomu Novorapido su protofanu siaip ne taip pavyko atsisakyti - mano geroji poliklinikos gydytoja turejo i santariskes skambinti, kad gautu kokio tai docento sutikima man grizti prie humalogo ir lantuso, kai tuo tarpu kmuk net nekelia klausimo del siu insulinu vartojimo nestumo metu. Supykau ant RK ziauriai gun_bandana.gif

QUOTE(aister @ 2008 09 17, 09:59)
Jei zadi naudoti pompa,uzsidek ja jau pries nestuma,kad matytum ar tinka tau ji ar ne.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Butinai PRIES nestuma, nes man ji visai nei tiko, nei patiko, tik sugadino visus reikalus, o jau laukiaus.... verysad.gif

QUOTE(aitiii @ 2008 09 17, 19:33)
o man tai visai gal galvoj negerai, arba blogumas nugali bet koki nora. sergu CD . laukiuosi jau 12 . cukrai pakenciami. bet man taip bloga as visa ta laika kankinuosi blogumu, pykinimas be galinis, nuovargis. nuotaikos kaita. bei fiziskai bei psichologiskai man ne  kaip. tat apie antra vaika net nesinori pagalvoti, aisku gal praeis visa tai ir dziaugu bus. nešioju pompa.

segu CD 12 metu ir ir didele baime kausto kad viskas butu gerai vaikeliui, kiekviena diena apie tai galvoju. gal kad mazai informacijos apie cd ir nestuma. man labai bijau kad tik leliukas butu sveikas.

klinikose lankiausi pas Bogušyte. gal žinote apie ja atsiliepimu. pas Biržieti vis nepapuola prisiregistruoti.

As irgi su panasiu stazu, nesibaimink, viskas bus gerai wink.gif
Tokie blogumai nestumo metu buna ne tik diabetu sergancioms mirksiukas.gif
Del informacijos... Labiausiai nepatariu skaityti Baliutavicienes knygu nei straipsniu schmoll.gif:
Diabetas nera priezastis daryti cezario. As pati pagimdziau, ir be nuskausminamuju tongue.gif
Bogusyte konsultuoja zurnale Tavo vaikas, daugiau su ja neteko susidurti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 17 rugsėjo 2008 - 21:24
QUOTE(aitiii @ 2008 09 17, 18:33)
sveikos merginos paskaiciau jusu foruma paskutiniu dienu, taip dziugu kad taip visos antro vaikelio nori.

o man tai visai gal galvoj negerai, arba blogumas nugali bet koki nora. sergu CD . laukiuosi jau 12 . cukrai pakenciami. bet man taip bloga as visa ta laika kankinuosi blogumu, pykinimas be galinis, nuovargis. nuotaikos kaita. bei fiziskai bei psichologiskai man ne  kaip. tat apie antra vaika net nesinori pagalvoti, aisku gal praeis visa tai ir dziaugu bus. nešioju pompa.

Suprantami tavo pergyvenimai del vaikelio.As taip pat labai pergyvenau del jo per nestuma verysad.gif Bet pagimdziau ir viskas gerai wub.gif

Man dare cezari del akiu,nes silpna tinklaine.Padarys ir tau visus tyrimus ir tada nuspres-pati gimdysi ar cezaris mirksiukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 09 17, 21:21)
Del informacijos... Labiausiai nepatariu skaityti Baliutavicienes knygu nei straipsniu schmoll.gif:

drinks_cheers.gif
Manau ji ten raso apie laikus,kai nebudavo tiek medikamentu sergancioms CD g.gif
Atsakyti
Shalna... man ir teko guleti Raudonojo kryzio endokrinologiniame skyriuje doh.gif bet as pabegau is ten lotuliukas.gif man didziausias kosmaras... irgi kiso Novorapida su protopanu, bet manes nieko jie neveike schmoll.gif
Atsakyti