O cia tau Birzietis taip pasake? Jis tave ir operavo?
Na, tai gal kartu po antra nesiosim ir klinikose susitiksim
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 15, 18:23)
O cia tau Birzietis taip pasake? Jis tave ir operavo?
Taip,cia Birzietis taip pasake.Jis mane operavo
Butu malonu susitikti
Na, man sake, kad jis nerealus gydytojas...ir smegenis "plauti" moka...
o tu pas ji lengvai uzsiregistruodavai? ar eidavai privaciai?
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 14, 22:11)
Shalna, o tu antro neplanuoji?
Planuoju Dar ne dabar, bet i nakti netrauksim
QUOTE(aister @ 2008 09 15, 09:28)
Kai man gydytojas padare cezari ir isejo is operecines,mano mamai ir MB paseke: Aistei reikia dar vieno leliuko
Man tas pats gydytojas sake, kad pageidautina, jog tarp gimdymu butu ne maziau kaip dveji metai, tai taip iseina, kad organizmui po gimdymo atsigauti reikia apie metu ir keliu menesiu
O mano sūnutis kaip sypsotis mamai moka
Ir ka as be jusu daryciau...
Jau tie suneliai veliau ne tik sypsosis... o ir myluos, buciuos...
Jau tie suneliai veliau ne tik sypsosis... o ir myluos, buciuos...
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 15, 18:32)
Na, man sake, kad jis nerealus gydytojas...ir smegenis "plauti" moka...
Kai pirma karta su nestumu gulejau endokrinologiniam pas ji nusiunte.Tada jis man surase,kad atvaziuot pas ji 11 savaiciu echoskopui ir t.t.Cia is gydytojos gaudavau siuntima,pasiskambindavau i KMUK ir uzsiregistruodavau pas ji.Privaciai nejau nei karto
QUOTE(Shalna @ 2008 09 15, 20:13)
Planuoju Dar ne dabar, bet i nakti netrauksim
Man tas pats gydytojas sake, kad pageidautina, jog tarp gimdymu butu ne maziau kaip dveji metai, tai taip iseina, kad organizmui po gimdymo atsigauti reikia apie metu ir keliu menesiu
Taip taip,sake kad pageidautina 2 metus palaukti,neliepe iskarto pastoti Bet pas pvz pasake,kad kai bus metukai galit pradet planuoti jei noro bus,nes jau metai praeje + nestumas 9 menesiai,o dar ir pastoti ne is karto gali pavykti
Mano sunus sypsotis pradejo kai jam buvi 1men.ir 1 diena,ir iki dabar sypsos kiekviena diena ir visiems
Nu o man niekaip nepavyksta užsiregistruoti kiek paskambinu-šiaim mėnesiui jau nėra... na, bandysiu šį mėnesį
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 16, 09:06)
Nu o man niekaip nepavyksta užsiregistruoti kiek paskambinu-šiaim mėnesiui jau nėra... na, bandysiu šį mėnesį
Tai tegul registruoja kitam menesui
o internetu nebandei registruotis.As nebandzius,bet sake galima www.sergu.lt
Norėjau internetu... nėra jo grafiko... kasdien tikrinu-nededa...
O telefonu-neregistruoja kitam mėnesiui-tipo reikia skambinti mėnesio pabaigoje.. nežinau, arba šnekėt nebemoku
Papildyta:
Na va... vėl paskambinau...iš pradžių paklausė kelių sav. nėštumas-nedrįsau meluoti...tad sakė skambinti nuo kitos savaitės pradžios.... nežinau, gal reikėjo sumeluoti
O telefonu-neregistruoja kitam mėnesiui-tipo reikia skambinti mėnesio pabaigoje.. nežinau, arba šnekėt nebemoku
Papildyta:
Na va... vėl paskambinau...iš pradžių paklausė kelių sav. nėštumas-nedrįsau meluoti...tad sakė skambinti nuo kitos savaitės pradžios.... nežinau, gal reikėjo sumeluoti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 16, 09:54)
Norėjau internetu... nėra jo grafiko... kasdien tikrinu-nededa...
Papildyta:
Papildyta:
as nemeluociau o tu sakyk,kad tu su CD ir nori apie nestuma konsultuotis.Juk jis pagrinde su CD dirba
Tai bandyk skambint pirmadieni,antradieni.
As skambinciau kiekviena diena,kol uzrasytu
Bandysiu nuo pirmadienio atakuoti...lai pabando neužrašyti
Sakiau, kad su CD....
Sakiau, kad su CD....
madmuzele,manau kad tau neverta dabar registruotis pas Birzieti,jis juk tik su nesciom uzsiima As patarciau tau dabar uzsiregistruoti pas endokrinologa gyd.Petrenko(taip pat labai nuostabus zmogus ),jis uzsiima su CD nestukemis.O pries pastojant manau tau reikia ne ginekologo,o endokrinologo patarimu