Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

O cia tau Birzietis taip pasake? Jis tave ir operavo?

Na, tai gal kartu po antra nesiosim ir klinikose susitiksim mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 15, 18:23)
O cia tau Birzietis taip pasake? Jis tave ir operavo?

Na, tai gal kartu po antra nesiosim ir klinikose susitiksim mirksiukas.gif  biggrin.gif

Taip,cia Birzietis taip pasake.Jis mane operavo mirksiukas.gif

Butu malonu susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 15 rugsėjo 2008 - 18:28
Na, man sake, kad jis nerealus gydytojas...ir smegenis "plauti" moka... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tu pas ji lengvai uzsiregistruodavai? ar eidavai privaciai?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 14, 22:11)
Shalna, o tu antro neplanuoji? ax.gif

Planuoju tongue.gif Dar ne dabar, bet i nakti netrauksim mirksiukas.gif

QUOTE(aister @ 2008 09 15, 09:28)
Kai man gydytojas padare cezari ir isejo is operecines,mano mamai ir MB  paseke: Aistei reikia dar vieno leliuko wub.gif

Man tas pats gydytojas sake, kad pageidautina, jog tarp gimdymu butu ne maziau kaip dveji metai, tai taip iseina, kad organizmui po gimdymo atsigauti reikia apie metu ir keliu menesiu mirksiukas.gif

O mano sūnutis kaip sypsotis mamai moka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir ka as be jusu daryciau... ax.gif 4u.gif

Jau tie suneliai wub.gif wub.gif veliau ne tik sypsosis... o ir myluos, buciuos... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 15, 18:32)
Na, man sake, kad jis nerealus gydytojas...ir smegenis "plauti" moka... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o tu pas ji lengvai uzsiregistruodavai? ar eidavai privaciai?

Kai pirma karta su nestumu gulejau endokrinologiniam pas ji nusiunte.Tada jis man surase,kad atvaziuot pas ji 11 savaiciu echoskopui ir t.t.Cia is gydytojos gaudavau siuntima,pasiskambindavau i KMUK ir uzsiregistruodavau pas ji.Privaciai nejau nei karto mirksiukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 09 15, 20:13)
Planuoju tongue.gif Dar ne dabar, bet i nakti netrauksim mirksiukas.gif
Man tas pats gydytojas sake, kad pageidautina, jog tarp gimdymu butu ne maziau kaip dveji metai, tai taip iseina, kad organizmui po gimdymo atsigauti reikia apie metu ir keliu menesiu mirksiukas.gif

O mano sūnutis kaip sypsotis mamai moka wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taip taip,sake kad pageidautina 2 metus palaukti,neliepe iskarto pastoti biggrin.gif Bet pas pvz pasake,kad kai bus metukai galit pradet planuoti jei noro bus,nes jau metai praeje + nestumas 9 menesiai,o dar ir pastoti ne is karto gali pavykti mirksiukas.gif

Mano sunus sypsotis pradejo kai jam buvi 1men.ir 1 diena,ir iki dabar sypsos kiekviena diena ir visiems biggrin.gif
Atsakyti
Nu o man niekaip nepavyksta užsiregistruoti schmoll.gif kiek paskambinu-šiaim mėnesiui jau nėra... na, bandysiu šį mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 16, 09:06)
Nu o man niekaip nepavyksta užsiregistruoti schmoll.gif  kiek paskambinu-šiaim mėnesiui jau nėra... na, bandysiu šį mėnesį g.gif

Tai tegul registruoja kitam menesui ax.gif
o internetu nebandei registruotis.As nebandzius,bet sake galima www.sergu.lt
Atsakyti
Norėjau internetu... nėra jo grafiko... kasdien tikrinu-nededa...
O telefonu-neregistruoja kitam mėnesiui-tipo reikia skambinti mėnesio pabaigoje.. nežinau, arba šnekėt nebemoku doh.gif
Papildyta:
Na va... vėl paskambinau...iš pradžių paklausė kelių sav. nėštumas-nedrįsau meluoti...tad sakė skambinti nuo kitos savaitės pradžios.... nežinau, gal reikėjo sumeluoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 16, 09:54)
Norėjau internetu... nėra jo grafiko... kasdien tikrinu-nededa...
O telefonu-neregistruoja kitam mėnesiui-tipo reikia skambinti mėnesio pabaigoje.. nežinau, arba šnekėt nebemoku doh.gif
Papildyta:
Na va... vėl paskambinau...iš pradžių paklausė kelių sav. nėštumas-nedrįsau meluoti...tad sakė skambinti nuo kitos savaitės pradžios.... nežinau, gal reikėjo sumeluoti doh.gif  blush2.gif

as nemeluociau blush2.gif o tu sakyk,kad tu su CD ir nori apie nestuma konsultuotis.Juk jis pagrinde su CD dirba g.gif
Tai bandyk skambint pirmadieni,antradieni.
As skambinciau kiekviena diena,kol uzrasytu smile.gif
Atsakyti
Bandysiu nuo pirmadienio atakuoti...lai pabando neužrašyti cool.gif lotuliukas.gif

Sakiau, kad su CD.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 16 rugsėjo 2008 - 10:48
madmuzele,manau kad tau neverta dabar registruotis pas Birzieti,jis juk tik su nesciom uzsiima g.gif As patarciau tau dabar uzsiregistruoti pas endokrinologa gyd.Petrenko(taip pat labai nuostabus zmogus wub.gif ),jis uzsiima su CD nestukemis.O pries pastojant manau tau reikia ne ginekologo,o endokrinologo patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti