Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Ne, tikrai nereikia 4u.gif tavo labai geri cukriukai mirksiukas.gif o jei kartais pakyla-juk visko buna... tad neperyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 12, 22:55)
tai mano toks nevisada, paprastai pries valgi 4.2-4.4, o pavalgius nuo 4.6-5.6, tik kartais virs 6, tai man jau reikia insulino?

mes pradejom vartoti insulina kai nevalgius ryte cukrus buvo 17,4
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2008 09 13, 12:12)
mes pradejom vartoti insulina kai nevalgius ryte cukrus buvo 17,4

Pas tavo dukryte tikras diabetas,o cia tik gestaticinis,kuris pasireiskia tik nestumo metu(labai gaila,bet kaikurioms jis po to ir visam pasilieka)
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 13, 14:05)
Pas tavo dukryte tikras diabetas,o cia tik gestaticinis,kuris pasireiskia tik nestumo metu(labai gaila,bet kaikurioms jis po to ir visam pasilieka)

O gal yra kokia statistika, kaip daznai gestacinis, pereina i tikraji diabeta, po nestumo?

Niekas neatsako: ar gestacinis pasireiskia "dideliu kudykiu", ar galima sakyti, kad jei kudykis mazytis, jam nieko nepaveike sie dalykai, ar nebutinai?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 13, 13:29)
O gal yra kokia statistika, kaip daznai gestacinis, pereina i tikraji diabeta, po nestumo?

Niekas neatsako: ar gestacinis pasireiskia "dideliu kudykiu", ar galima sakyti, kad jei kudykis mazytis, jam nieko nepaveike sie dalykai, ar nebutinai?

Oi,statistikos tikrai nezinau schmoll.gif
Istikro apie gestaticini zinau labai nedaug,nes man jis neaktualus mirksiukas.gif
Atsakyti
As kiek pamenu esu skaicius, kad tik keli procentai moteru, kurioms buvo nustatytas nestumo metu GD, susirgo veliau CD.... tikslaus skaiciaus nepasakysiu, bet kazkur iki 10 proc.... ir as buvau tikra, kad nepapulsiu i ju tarpa....deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 09 11, 22:04)
sveikos 4u.gif kiek man sake sunaus gydytoja, kudikiams cukraus norma yra iki 6.2

nuo 2,6 wink.gif

QUOTE(chanuma @ 2008 09 12, 16:39)
na ir as cia truputi pasisakysiu 4u.gif .. nors sergu ne as o mano dukryte verysad.gif . auksti cukrai yra povojingi acetono aciradimo slapime.

ne tik schmoll.gif Duotuoju momentui auksti cukrus issaukia acetona (jo profilaktikai reikia gerti daug skysciu). Taciau auksti cukrus per laika sugadina kraujagysles, del to kyla visokios komplikacijos. Prasideda nuo smulkiuju kraujagysliu akyse, inkstuose, o veliau ir i stambesnes, del ko apmutuojamos kojos ir pan... ziauru, bet tokia tiesa verysad.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 09 13, 19:52)
As kiek pamenu esu skaicius, kad tik keli procentai moteru, kurioms buvo nustatytas nestumo metu GD, susirgo veliau CD.... tikslaus skaiciaus nepasakysiu, bet kazkur iki 10 proc.... ir as buvau tikra, kad nepapulsiu i ju tarpa....deja verysad.gif

Kiek man teko girdeti, tai apie 50%... Cia viena forumiete rase tokius skaicius, o kaip yra is tikruju, nezinau ax.gif

Aister, taviskiui jau 8 menesiai bigsmile.gif bigsmile.gif Nu ir bega laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 09 14, 09:44)
Aister, taviskiui jau 8 menesiai bigsmile.gif  bigsmile.gif Nu ir bega laikas doh.gif

Jo,jau didelis mano vaikas ax.gif O as vis dar noriu,kad jis butu leliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 14, 18:54)
Jo,jau didelis mano vaikas ax.gif O as vis dar noriu,kad jis butu leliukas wub.gif

tai gal netrukus ir turesi dar viena leliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 09 14, 20:54)
tai gal netrukus ir turesi dar viena leliuka mirksiukas.gif

Planuoju ziema gaminti lotuliukas.gif O kaip gausis neaisku g.gif
Atsakyti
Aister, o ka sako gydytojai, kad toks nedidelis tarpas bus nuo pirmo nestumo? nes man ginekologe idomiai issireiske... "na, viena dar galite gimdyti" blink.gif .... visada svajojau apie tris-keturis vaikucius.... bet jau susitaikiau, kad jei antras kartas bus sekmingas-daugiau nerizikuosiu blush2.gif
Nors.... jei ne jus... nebuciau pasiryzusi ir antram... blush2.gif
Papildyta:
Beje, Aister...primink is kokio miesto esi?

Shalna, o tu antro neplanuoji? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 rugsėjo 2008 - 21:12
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 14, 21:11)
Aister, o ka sako gydytojai, kad toks nedidelis tarpas bus nuo pirmo nestumo? nes man ginekologe idomiai issireiske... "na, viena dar galite gimdyti" blink.gif  .... visada svajojau apie tris-keturis vaikucius.... bet jau susitaikiau, kad jei antras kartas bus sekmingas-daugiau nerizikuosiu blush2.gif
Nors.... jei ne jus... nebuciau pasiryzusi ir antram... blush2.gif
Papildyta:
Beje, Aister...primink is kokio miesto esi?

Shalna, o tu antro neplanuoji? ax.gif

Kai man gydytojas padare cezari ir isejo is operecines,mano mamai ir MB paseke: Aistei reikia dar vieno leliuko wub.gif As ir pati su juo apie tai kalbejau,ska kad geriau nelaukti ilgai,jei noriu antro,nes kuo toliau tuo didesnis ligos stazas ax.gif

Madmuzele,tau tikrai dar imanoma 2 leliukus tureti mirksiukas.gif Juk tu dar labai nedaug sergi ax.gif

As is Mazeikiu mirksiukas.gif
Atsakyti