Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Beje, man ir aktualu...kiek nestukems priklauso juosteliu?
Atsakyti
Sergancioms tikru diabetu, nestumo metu, priklauso 1200 juosteliu mirksiukas.gif
Gestaticinui diabetui priklauso 150 juosteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
o cia priklauso nestumo metu? tai gydytoja israso 1200 vnt. juosteliu visam nestum ir vaistininke taip skaiciuoja?
nes man del tu juosteliu amzinai reikia aiskintis su gydytoja ir vaistininke doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 09 10, 07:06)
o cia priklauso nestumo metu? tai gydytoja israso 1200 vnt. juosteliu visam nestum ir vaistininke taip skaiciuoja?
nes man del tu juosteliu amzinai reikia aiskintis su gydytoja ir vaistininke doh.gif  doh.gif

Padalins tau per 9 men ta 1200 vnt.Gydytoja,kuri israso tau juosteles,turi zinoti kiek tau priklauso juosteliu.As issirasyti einu net ne pas endokrinologa o pas seimos gydytoja,tai ji jei nezino kiek tai kazkur pasiskaito.Turi kazkokia knyga,kurioje visi kompensuojami vaistai surasyti.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 10, 08:56)
Padalins tau per 9 men ta 1200 vnt.Gydytoja,kuri israso tau juosteles,turi zinoti kiek tau priklauso juosteliu.As issirasyti einu net ne pas endokrinologa o pas seimos gydytoja,tai ji jei nezino kiek tai kazkur pasiskaito.Turi kazkokia knyga,kurioje visi kompensuojami vaistai surasyti.

Ne per 9 men, o per 12 men. mirksiukas.gif Nu bent jau man taip skaiciavo...
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 09 10, 09:45)
Ne per 9 men, o per 12 men. mirksiukas.gif Nu bent jau man taip skaiciavo...

Tiksliai nezinau,kaip ten dalina,bet man kai baigesi nestumas,jau buvo visas 1200 isnaudota.Taigi parasyta,kad nestumo metu priklauso 1200,o nestumas 9 men trunka g.gif Kadangi as gimdziau sausi,tai iki sausio savo limita isnaudojau,o nuo sausio prasidejo vel naujas skaiciavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 09 09, 23:36)
Sergancioms tikru diabetu, nestumo metu, priklauso 1200 juosteliu mirksiukas.gif
Gestaticinui diabetui priklauso 150 juosteliu mirksiukas.gif

aciu labai uz atsakymus, bandysiu aiskinti savo daktarei, nors ji pati turi zinoti, . israso 50 juosteliu men. o man ju neuztenka. kosmaras kazkoks. verysad.gif
Atsakyti
Bėje, man su juostelių išrašymu buvo taip pat bėdų. Mums metams (1 tipo diabetas) skiria po 600 juostelių. Nėštumo metu 600 juostelių papildomai.Dienai skirta 3,86 juostelės. Taip man išaiškino ligonių kasos.
Atsakyti
Na va... aisku, turime dometis pacios... bet ziu, kad gydytojam dzin... bent jau su kuriais esu susidurusi... nezino kiek kam priklauso doh.gif
Atsakyti
taip merginos skambinau i diabeto asoc. ir pasake kad pasake kad priklauso 600 juosteliu per nestuma ir aisku , dar tos 50 kur kaip ir visada israso.
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2008 08 27, 09:24)
sveikos, mergaitės. ar niekas nežino, cukraus kiekio kraujyje normos kūdikiams nesiskiria nuo suaugusiųjų?

sveikos 4u.gif kiek man sake sunaus gydytoja, kudikiams cukraus norma yra iki 6.2
Atsakyti
sveikos nestuke.gif siandien visa dien skaiciau sita (ir senesni) foruma. Vakar nuejau pas gine ir suzinojau kad mano gliukozes toleravimo testo atskymai nera jau tokie geri kaip as tikejausi.Pirmas taskas 4.2, o antras 7.9. siuncia KMKU.vakar prazliumbiau visa vakara,bet paskaicius nusiraminau.Einu pas Birzieti treciadieni.Mano nestumas 28 sav.Siandien pradejau ziuret ka valgau,bet turiu pasakyt kad labai sunku,nes dar nezinau kiek,ko ir pan. g.gif doh.gif ramina tai kad yra daug sekmingai pagimdziusiu su CD,tai gal ir mum pasiseks su GD.... verysad.gif
Atsakyti