sveikos mergytes,
greitai mes cia pabyresim, jei mano mazius neapsivers tai kovo 14d. planinis cezaris, na aisku, jei nesugalvos anksciau i sviesa ateiti, kartais atrodo, kad kojyte pro mano tarpkoji islis
Siaip jauciuosi gerai, net labai gerai, cukriukai kone tobuli, galiu jau sau net leisti pasmaliziauti ir labai laukiu savo mazylio.
QUOTE(aister @ 2008 02 27, 10:33)
Tu nevaryk Dievo i medi su tokiais cukrais Man per nestuma buvo net iki 14 pakile,irne viena karta dabar tai isviso ziauriai,ir 19 karta buvo.
Beje,sis straipsnis,kaip supratau,ne apie gestaticini o apie tikra diabeta
Nu as suprantu, kad cia tie mano cukrus nera tragiski, sito skyrelio deka tai supratau. Tik tiek, kad pastebejau, jog padidejo
QUOTE(aister @ 2008 02 26, 17:10)
kaip paskaitau tokius straipsnius pradedu galvoti,kad antro leliuko nebereikia planuoti
As irgi labai bijojau ta straipsni skaityti, bet perskaiciau. Merginos, manaua, kad reikia labai stipriai baimintis. Vienas dalykas, mes isties kaip imanoma prisiziurime save, o ten rasoma tokiom frazem "gali buti", "gali pasireiksti", "tiketina" ir pan. Kazkaip man atrodo, cia labiau asocialioms diebatikems
QUOTE(aister @ 2008 02 27, 13:33)
Tu nevaryk Dievo i medi su tokiais cukrais Man per nestuma buvo net iki 14 pakile,irne viena karta dabar tai isviso ziauriai,ir 19 karta buvo.
Vat, norejau paklausti, ar kam buvo, kad net iki 14-16 pakildavo? Man prasidejo linksmybes, kai insulino poreikis padidejo - leidziu kibirais Palnuoju i KMUK gultis apsizvalgyti
QUOTE(Shalna @ 2008 02 28, 13:16)
As irgi labai bijojau ta straipsni skaityti, bet perskaiciau. Merginos, manaua, kad reikia labai stipriai baimintis. Vienas dalykas, mes isties kaip imanoma prisiziurime save, o ten rasoma tokiom frazem "gali buti", "gali pasireiksti", "tiketina" ir pan. Kazkaip man atrodo, cia labiau asocialioms diebatikems
Vat, norejau paklausti, ar kam buvo, kad net iki 14-16 pakildavo? Man prasidejo linksmybes, kai insulino poreikis padidejo - leidziu kibirais Palnuoju i KMUK gultis apsizvalgyti
Turbut norejei parasyti "nereikia" Nu taip supratau is tolesnio tavo pasisakymo
O del cukriuku,tai pabaigoj tikrai buvo visko
Aisku gulkis apsizvalgyti,o gal tau visikai nepatiks,atvirksciai nei man.
Labutis. Vis skaitinėju šį puslapiuką, nes ruošiuosi prisijungti prie jūsų. Tik žiauriai bijau. Skaitau jūsų komentarus ir semiuosi drąsos iš jūsų.
Labas.
Prasom jungtis
Kiek laiko sergi CD?Jau matau kad turi dukryte Gal dar neturejei CD kai ja gimdei?
Prasom jungtis
Kiek laiko sergi CD?Jau matau kad turi dukryte Gal dar neturejei CD kai ja gimdei?
Pirmą dukrytę gimdžiau be CD. Prieš pusmetį, planuojant antrą vaikutį sužinojau, kad sergu. Esu žalia ir mokausi kovoti su šia liga. Gal žinote kur rasti maisto lenteles. .
tik su pusmeciu ligos drasiai planuok antra vaikuti
juk sakei skaitai,tai matai su kokiais stazais mes gimdom.Ir viskas gerai.Aisku reikia dideles prieziuros
o ape kokias lenteles tu cia klausi?jei apir tokias,kur butu suzymeti visokie angliavandeniai ir t.t...tai manau knigynuose buna pirkti.
juk sakei skaitai,tai matai su kokiais stazais mes gimdom.Ir viskas gerai.Aisku reikia dideles prieziuros
o ape kokias lenteles tu cia klausi?jei apir tokias,kur butu suzymeti visokie angliavandeniai ir t.t...tai manau knigynuose buna pirkti.
QUOTE(aister @ 2008 02 28, 16:38)
Turbut norejei parasyti "nereikia" Nu taip supratau is tolesnio tavo pasisakymo
Taip taip, taip ir norejau parasyti
Del cukriuko, negaliu nepasigirti, nu pati nepatikejau, gliukuotas 6,4! Manaiu, jau tikrai apie 8 bus
Palnuoju i KMUK gultis iskart po velyku. Aister, ka ten ypatingo daro? Ar uzteks 4 dienu?
QUOTE(inguška @ 2008 02 28, 18:06)
Labutis. Vis skaitinėju šį puslapiuką, nes ruošiuosi prisijungti prie jūsų. Tik žiauriai bijau. Skaitau jūsų komentarus ir semiuosi drąsos iš jūsų.
Sveikute, junkis drasiai! Tavo gliukuoti dar tikrai bus geri, o kadangi dar neseniai sergi, dar kazkiek laiko tavo kasa atiduoas paskutines savo jegas, tad kuo greiciau pastosi, tuo geriau Vat, ir Aister, ir as, su nemazais stazais, bet ir apie antra vaikeli galvojam
QUOTE(Shalna @ 2008 02 29, 11:03)
Taip taip, taip ir norejau parasyti
Del cukriuko, negaliu nepasigirti, nu pati nepatikejau, gliukuotas 6,4! Manaiu, jau tikrai apie 8 bus
Palnuoju i KMUK gultis iskart po velyku. Aister, ka ten ypatingo daro? Ar uzteks 4 dienu?
nieko ypatingo ten nedaro.visi slapimo,kraujo tyrimai.ir kiekvirna diena uzrasineja leliuko tonus.mane savaite islaike,nors visi tyrimai geri buvo.reikia laukti,kol pareina visi atsakymai.
QUOTE(aister @ 2008 02 29, 13:39)
nieko ypatingo ten nedaro.visi slapimo,kraujo tyrimai.ir kiekvirna diena uzrasineja leliuko tonus.mane savaite islaike,nors visi tyrimai geri buvo.reikia laukti,kol pareina visi atsakymai.
Bet 24 savaiciu gulejai endokrinologiniame? Ne ginekologiniame skyriuje? Gal kas is ginekologinio ateina tu tonu paziureti, ar kaip? Bandysiu su Birziecius susidraugauti
oi tikrai,24 savaiciu endokrinologiniam visai susimakalavau tai tada tonusu niekas dar nerasys tau padarys visus tyrimus,kai bus jau visi atsakymai,tada sius pas Birzieti.Butinai turek dienyna,zymek cukrus,jam tas labai aktualu
tai endokrinologiniam man rodos as 4 dienas ir tegulejau
tai endokrinologiniam man rodos as 4 dienas ir tegulejau