QUOTE(Mary7 @ 2008 08 15, 15:08)
Labukas mergytes
,
Pirmadieni vaziuosiu i Kauna, gultis i Akuserini, planiskai, mums jau 34savaitele prasidejo
. Gal kas galetu pakomentuoti si skyriu: ar ten duoda pasirinkti gydytoja (jei taip tai pas kuri geriausia prasytis), dar girdejau kad jie turi mokamas palatas (ar verta ten gultis), kiek mazdaug ten laiko, ir gal bendru pastabeliu butu
.
Sveikinimai artejant tikslo link! Nors dabar, kaip suprantu, guli ligoninej, bet atsakysiu i tavo klausimus, gal kam kitam pravers
Skyriaus gydytojo neduoda pasirinkti, pas ka papulsi, pas ta (linkiu, kad ne pas Guzaviciene)
Del mokamu palatu reikia stotis i gyva eile. Mes laukeme 3 dienas. As dziaugiausi, nes ir vyras galejo buti salia, ir pailseti galejau, nes kai salia yra kita mama su vaiku, tai jau visiskai bemieges naktys
Jei viskas gerai, po gimdymo laiko 3 dienas. O kai tik siaip akuseriniame guli, tai nepsimoka tos palatos imti
QUOTE(aister @ 2008 08 20, 11:50)
Butinai zymek cukrus kurnors,nes Birzietis supyks,jei neturesi nieko
Ant mane sbuvo supykes, sake, dirzo duos
QUOTE(mdeive @ 2008 08 20, 12:40)
cia buvo kazkur 2 val po valgio... Nors tada nevalgiau visiskai nieko saldaus. Net jokio vaisiaus. Vienintelis dalykas, kuris takart buvo, tai kad iki 13 val buvau isvis nieko negerus ir nevalgius, nes turejau vidaus organu echoskopijos laukt. Tai po to 13 val suvalgiau sumustini, o 14 val ligonines pietus (pagal spec valgiarasti). Krauja eme 16 val.
Sveiko zmogaus norma yra 3,6-6,6, tau pakilo ne tiek jau daug. Net ir sveikiems zmonems privalgius saldumynu cukraus kiekis kraujyje pakyla virs normos, tik kasa pasti gerai su tuo susitvarko. Tavo atveju tu suvalgei sumustiniu, t.y. ilgai veikianciu angliavandeniu, tad butu galima itartis, kad del to tau kilstelejo. Na, stebek save, bet nerimauti tikrai nera ko
QUOTE(madmuazele @ 2008 08 21, 15:22)
Na va... o as save labiau riboju... nors saldumynu ir taip nesu megeja.... na tikiuosi mano dabar bus geresnis glikuotas
ir galesim ka mastyti
Nu man vis tiek idomu, kaip tu ta insulina leidi? Gi suvalgai sldziau ko nors ar daugiau angliavandeniu, ri pasidengi insulinu ta suvalgyta doze - insulinu reguliuojantiems ribotis nera ko
Kiek pamenu, minejai,kad vaisiu daug valgai, i tai irgi reikia atkreipti demesi - ne tik saldumynai gerai kelia cukriu
O man angina prasidejo...