Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(inguška @ 2008 08 10, 17:20)
Ačiū už informaciją. Bandysiu tartis, kai gulsiuosi 24 sav. Tada vistiek siųs pas Biržietį.

Ten siuncia tiesiog i ginekologini konsultacijai, tad jei Birziecio nebus, pasius pas ka kita. Pati sakyk, kad butent pas ji nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 08 11, 14:50)
Ten siuncia tiesiog i ginekologini konsultacijai, tad jei Birziecio nebus, pasius pas ka kita. Pati sakyk, kad butent pas ji nori mirksiukas.gif

Is endokrinologinio siuncia tik pas Birzieti mirksiukas.gif (aisku,jei jis neatostogauja tuo metu)
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 08 12, 09:23)
Is endokrinologinio siuncia tik pas Birzieti mirksiukas.gif (aisku,jei jis neatostogauja tuo metu)

Na, bent jau kai mane siunte, tai sake net nezino, pas ka pateksiu, gal pas kazkokia gyd. Mockute... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 08 12, 20:07)
Na, bent jau kai mane siunte, tai sake net nezino, pas ka pateksiu, gal pas kazkokia gyd. Mockute...  4u.gif

ane g.gif as kai pirma karta su nestumu gulejau endokrinologiniam,prasiausi,kad mane pas Baliutaviciene siustu,nes tik ja zinojau,kad uzsiima nestumu ir diabetu.Tai man pasake,kad siunciam tik pas Birzieti.Ir labai didelis aciu,kad mane pas ji nusiunte ax.gif
Atsakyti
Labukas mergytes 4u.gif ,
Pirmadieni vaziuosiu i Kauna, gultis i Akuserini, planiskai, mums jau 34savaitele prasidejo smile.gif . Gal kas galetu pakomentuoti si skyriu: ar ten duoda pasirinkti gydytoja (jei taip tai pas kuri geriausia prasytis), dar girdejau kad jie turi mokamas palatas (ar verta ten gultis), kiek mazdaug ten laiko, ir gal bendru pastabeliu butu smile.gif .
Mes augam augam, jau 9kg priaugome, insulino poreikis nuo pradzios padidejo mazdaug 2.5kartu. Viskas atrodo gerai, tik naktimis blogai miegu, tai visos dieneles praeina bandymu pamiegoti, tai ne labai ir speju ka nuveikti doro smile.gif .
Visoms graziausi linkejimai ir geru iseiginiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Prisidesiu prie jusu - gal rasiu naudingos informacijos kaip palaikyt normalu cukraus lygi, nes nustate gestacini diabeta...
Atsakyti
Beja, ziuriu jus cia turit ilgesnes patirties su diabetu - gal galit pasakyt ar labai rimta mano situacija, jei dvi dienas tyre cukru po tris kartus:
pries valgi 3.47 ,po pietu 7.13 po vakarienes 5.04
pries valgi 3.82, po pusryciu 5.34 po pietu 4.38
Kiek suprantu tai virsijo tik viena karta, bet vistiek liepe po 2 k per savaite tirt cukru, ir taip iki nestumo galo...
Net nezinau ka valgyt, kad cukrus nekiltu, ir kad kraujas nesilptu, nes hemoglobinas krenta dienom... Kol gulejau ligoninej ir maitinausi pagal paskirta dieta, hemoglobinas nuo 107 nukrito iki 96, per savaite, nors ir geriau gelezi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mdeive: 20 rugpjūčio 2008 - 08:37
Valgyk mesyte su darzovem... daug daug darzoviu (brokoliai, ankstiniai, spinatai turi gelezies daug), uogu kazkiek... "kelk" naturaliai hemoglobina.. ir svarbiausia nestresuok, nepergyvenk.... viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 08 20, 08:33)
Beja, ziuriu jus cia turit ilgesnes patirties su diabetu - gal galit pasakyt ar labai rimta  mano situacija, jei dvi dienas tyre cukru po tris kartus:
pries valgi 3.47 ,po pietu 7.13  po vakarienes 5.04 
pries valgi 3.82, po pusryciu 5.34  po pietu 4.38
Kiek suprantu tai virsijo tik viena karta, bet vistiek liepe po 2 k per savaite tirt cukru, ir taip iki nestumo galo...
Net nezinau ka valgyt, kad cukrus nekiltu, ir kad kraujas nesilptu, nes hemoglobinas krenta dienom... Kol gulejau ligoninej ir maitinausi pagal paskirta dieta, hemoglobinas nuo 107 nukrito iki 96, per savaite, nors ir geriau gelezi...

Cukrai geri thumbup.gif
O kiek valandu po pietu tau cia buvo tas 7,13?Jei 1val po valgio tai gerai.
Atsakyti
Labutis. Ačiū už atsakymus. Šiandiena grįžau laiminga biggrin.gif , nes sužinojau, kad mano gliukuotas 5,8. Pirmadienį guluosi į endokrinologinį, nes mums 24 sav. Įdomu kiek laikelio ten reikės praleisti? Biržietis atostogauti baigia 25 dieną, tai turbūt siųs pas jį (aišku aš dar ir paprašysiu), o ką ten dar darys? gal kas galit informuot. Ar šiaip patarti. Už atsakymus iš kar dėkoju. Gal yra kas tą savaitę taip pat gulsis į endokrinologinį?
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 08 20, 10:08)
Labutis. Ačiū už atsakymus. Šiandiena grįžau laiminga biggrin.gif , nes sužinojau, kad mano gliukuotas 5,8. Pirmadienį guluosi į endokrinologinį, nes mums 24 sav. Įdomu kiek laikelio ten reikės praleisti? Biržietis  atostogauti baigia 25 dieną, tai turbūt siųs pas jį (aišku aš dar ir paprašysiu), o ką ten dar darys? gal kas galit informuot. Ar šiaip patarti. Už atsakymus iš kar dėkoju. Gal yra kas tą savaitę taip pat gulsis į endokrinologinį?

Endokrinologoniam darys visus tyrimus:kraujo,slapimoir t.t...O kai jau tures visus ats,sius pas Birzieti.Birzietis darys eho ir atsakys i visus su nestumu susijusius klausimus mirksiukas.gif (rasau tai,ka dare man ax.gif )
O tau tikras diabetas ar gestaticinis?nepamenu blush2.gif Butinai zymek cukrus kurnors,nes Birzietis supyks,jei neturesi nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 08 20, 10:20)
Cukrai geri thumbup.gif
O kiek valandu po pietu tau cia buvo tas 7,13?Jei 1val po valgio tai gerai.

cia buvo kazkur 2 val po valgio... Nors tada nevalgiau visiskai nieko saldaus. Net jokio vaisiaus. Vienintelis dalykas, kuris takart buvo, tai kad iki 13 val buvau isvis nieko negerus ir nevalgius, nes turejau vidaus organu echoskopijos laukt. Tai po to 13 val suvalgiau sumustini, o 14 val ligonines pietus (pagal spec valgiarasti). Krauja eme 16 val.
Atsakyti