Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Shalna @ 2008 07 28, 15:17)
Ponia,ar tik ne per mazai angliavandeniu vartojate? g.gif Be to, jei ir yra angliavandeniu, tai jie greitai veikiantys (uogos, vaisiai). Labia svarbu, kad butu ir ilgo veikimo angliavandeniu. Galbut pas tave blogai subalansuota mityba, todel ir dideja svoris?...
O sex bomba ne taip jau ir blogai - visi diedai tavo smile.gif

Humoriste hihihi.gif Tokiu atveju pilvas gali padideti tik tuo atveju, jei susileidus insulina susidaro guziukas, tada pilvas padideja tiek, kokio dydzio guziukas susidaro lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet, kad zinotum kaip as ju nenoriu... nei kruopu jokiu, nei duonos, nieko...
Man vieno uztenka blush2.gif lotuliukas.gif
na, jau visokiu minciu kyla lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 07 28, 19:22)
Bet, kad zinotum kaip as ju nenoriu... nei kruopu jokiu, nei duonos, nieko...
Man vieno uztenka blush2.gif  lotuliukas.gif
na, jau visokiu minciu kyla lotuliukas.gif  doh.gif

Nu vienos duonos ir as nevalgau smile.gif Pasidaryk skaniu sumustinuku, karstu, skrudintu ir pan wink.gif Pasiskanink sau gyvenima smile.gif I sriubyte idek daugiau bulviu.. Nu suprantu, kad vasara nelabai norisi tokiu dalyku, bet...

Nu kaip as laukiu, kol tu tapsi nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 07 28, 21:29)
Nu kaip as laukiu, kol tu tapsi nestuke.gif  4u.gif

blush2.gif kodel rolleyes.gif
as ir laukiu cool.gif bet niekaip nepavyksta pas Birzieti uzsiregistruoti... i konsultacine poliklinika doh.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 07 29, 19:20)
blush2.gif kodel rolleyes.gif
as ir laukiu cool.gif  bet niekaip nepavyksta pas Birzieti uzsiregistruoti... i konsultacine poliklinika doh.gif

Net nezinau, kodel blush2.gif smile.gif

Jis antroj vasaros pusel atostogaut ruosesi... A ka, be Birziecio pastoti negali? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 07 30, 15:16)
A ka, be Birziecio pastoti negali? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 07 30, 15:16)
Jis antroj vasaros pusel atostogaut ruosesi... A ka, be Birziecio pastoti negali? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(aister @ 2008 07 30, 16:08)

Tik nesakykit mano vyrui lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif

Pries pastojima noriu pas ginekologa apsilankyti... bet tiek toks... eisiu pas Nenarokova ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 07 30, 19:57)
Tik nesakykit mano vyrui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Pries pastojima noriu pas ginekologa apsilankyti... bet tiek toks... eisiu pas Nenarokova ax.gif

Oki, kai sutiksiu tavo vyra, nieko nesakysiu hihihi.gif

Pas ka pas ka?... Tai gal bandyk Birzieciui asmeniskai pasiskambinti? g.gif Jei vis tiek su juo bendrausi...
Atsakyti
As noriu del zvakuciu pasikonsultuoti...ir anksciau... pas Birzieti eisiu rugseji, jis atostogaus rugpjuti ax.gif
Atsakyti
Labuliux, gal kas Žinot iki kada Biržietis astostogauja? O kai gulėtės 34 sav.į ginekologinį registravotės pas Biržietį, ar tik vėliau jis ateina pažiūrėti? Aš žiauriai noriu pas jį patekti.
Atsakyti
Man sake, kad Birzietis atostogauja iki rugsejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 08 08, 13:43)
Labuliux, gal kas Žinot iki kada Biržietis astostogauja? O kai gulėtės 34 sav.į ginekologinį registravotės pas Biržietį, ar tik vėliau jis ateina pažiūrėti? Aš žiauriai noriu pas jį patekti.

34-ta savaite guldo i akuserini skyriu, o ne i ginekologini. Birzietis dirba ginekologiniame, jei nori, kad paglobotu, reikia tartis su juo asmeniskai wink.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją. Bandysiu tartis, kai gulsiuosi 24 sav. Tada vistiek siųs pas Biržietį.
Atsakyti