Labutis... Jau prisijungiau ir aš prie jūsų . Man jau 17 savaičių. Abejonės kankina, bet pasiskaičius jūsų komentarus, istorijas- palengvėja... . Galbūt žinot pavalgius po valandos sveikam žmogui kiek gali kilti cukrus? Ar yra kas iš nėštukių, kurios nesinaudoja pompa, ir kaip joms sekasi reguliuoti cukriuką? Aš vis dar be jos. Sergu 1 metai.
As kazkada matavau vyrui-nepraejus 2 valandom po valgio-dar ir saldaus kompoto isgerus-tai 5 nesieke
As jau zinau kaip man reguliuotis.... maziau valgyti.... ir tikrai siandien po pietu-ledu porcija suvalgiau-bijojau matuoti -ale pamatavusi nustebau-7.7 Bet cia buna laaaabai retai... nepasakyciau, kad megstu ledus....
Shalna, aciu tau dar karta
As jau zinau kaip man reguliuotis.... maziau valgyti.... ir tikrai siandien po pietu-ledu porcija suvalgiau-bijojau matuoti -ale pamatavusi nustebau-7.7 Bet cia buna laaaabai retai... nepasakyciau, kad megstu ledus....
Labukas Mergytes,
Mums jau eina 30savaitele :-).
Tai mano bendros pastabeles: pirma semestra vaiksciojau be pompos, gliukuotas-6.4. Antras semestras su pompa, gliukuotas-6.0. Dabar daugiausia mane vargina pienlige , ir iki nestumo man su ja labai sunkiai sekdavosi kovoti, o dabar tuo labiau. Daktare rekomendavo po viena zvakute (neatsimenu pavadinimo) per savaite naudoti. Ziuresime kaip seksis. Dar pastabele: pries pastojant daktaru pagrindiniai patarimai - geras cukrus ir gerti foline rugsti .
Visoms stiprybes, sekmes ir geros nuotaikeles
Tai mano bendros pastabeles: pirma semestra vaiksciojau be pompos, gliukuotas-6.4. Antras semestras su pompa, gliukuotas-6.0. Dabar daugiausia mane vargina pienlige , ir iki nestumo man su ja labai sunkiai sekdavosi kovoti, o dabar tuo labiau. Daktare rekomendavo po viena zvakute (neatsimenu pavadinimo) per savaite naudoti. Ziuresime kaip seksis. Dar pastabele: pries pastojant daktaru pagrindiniai patarimai - geras cukrus ir gerti foline rugsti .
Visoms stiprybes, sekmes ir geros nuotaikeles
QUOTE(inguška @ 2008 07 16, 15:06)
Labutis... Jau prisijungiau ir aš prie jūsų . Man jau 17 savaičių. Abejonės kankina, bet pasiskaičius jūsų komentarus, istorijas- palengvėja... . Galbūt žinot pavalgius po valandos sveikam žmogui kiek gali kilti cukrus? Ar yra kas iš nėštukių, kurios nesinaudoja pompa, ir kaip joms sekasi reguliuoti cukriuką? Aš vis dar be jos. Sergu 1 metai.
Labuks, sveikinu
Kiek sveikam zmogui gali kilti, nezinau, bet zinau, kad tikrai gali buti virs normos
As be pompos vaiksciojau visa nestuma. Nezinau, gliukuoti buvo 6,4, 6,4 ir 6,9, nors tikrai budavo, kad pakildavo nemazai virs 10, ir 14, ir 17.. visaip budavo...
QUOTE(madmuazele @ 2008 07 16, 21:26)
Tai tiesiog daugiau insuliuko susileidi ant ledu ir viskas Kokius insulinus naudoji?
Kad tik i sveikata tikraja ta zodzio prasme
QUOTE(Mary7 @ 2008 07 18, 15:59)
Labukas Mergytes,
Sveikinu! Poros menesiu begyje lauksime vaikuko pabiriuko Gal jau zinai, kas bus?
QUOTE(Shalna @ 2008 07 18, 22:09)
Tai tiesiog daugiau insuliuko susileidi ant ledu ir viskas Kokius insulinus naudoji?
trumpo veikimo-humalog ir ilgojo-lantus.... o kokia turi reiksme?
Man kaip pati pradžia ligos (1 metai) naudoju nivomix ir novorapid. Prieš nėštumą buvo gliukuotas 6.4, pirmo trimestro 5,7. o kaip dabar bus nežinau. Stengiuosi palaikyti gliukozės kiekį kiek galima normalesnį. Bet būna visko..... Smagu , kad čia lankosi optimistės, todėl paskaičius pasikraunu drąsos, energijos.
Kokiuose vaisiuose mažai gliukozės? Nes žiauriai norisi...
Kokiuose vaisiuose mažai gliukozės? Nes žiauriai norisi...
Sveikos,
darė gliukozės tolerancijos testą ( 7,4 po gliukozės ir 2 va.l 6,4) dabar siunčia pas endokrinologą. gal kas galit parekomenduoti endokrinologą Klaipėdoj.
Paprašiau siuntimo ir i Kauną bet skambinu į registratūrą - pas Baliutavičienė ner talonu ir neaišku kada bus nes ji atostogauja.
Gal jau man ir gimdimą planuoti Kaune o ne Klaipėdoj?
Gal kas iš klaipėdiečių turėjot tokiu problemų? Pas ka gimdyti?
darė gliukozės tolerancijos testą ( 7,4 po gliukozės ir 2 va.l 6,4) dabar siunčia pas endokrinologą. gal kas galit parekomenduoti endokrinologą Klaipėdoj.
Paprašiau siuntimo ir i Kauną bet skambinu į registratūrą - pas Baliutavičienė ner talonu ir neaišku kada bus nes ji atostogauja.
QUOTE(dalia123 @ 2008 07 21, 15:23)
Sveikos,
Baliutaviciene gimdymu nepriima.Kreipkis i gyd. T.Birzieti.
Kaune yra nuostabus gyd. Petrenko. Pabandyk pas jį, gal tiks ir patiks.
QUOTE(madmuazele @ 2008 07 19, 17:52)
trumpo veikimo-humalog ir ilgojo-lantus.... o kokia turi reiksme?
Kam turi reiksme? Ledams? Na, reiksme tokia, kad skirtingi insulinai veikia skirtinga laiko tarpa, vieni ilgiau, kiti - trumpiau. Manau, humalogas optimaliausias variantas, greiciausiai veikiantis. Ledams padengti pats tas
QUOTE(inguška @ 2008 07 22, 10:40)
Kaune yra nuostabus gyd. Petrenko. Pabandyk pas jį, gal tiks ir patiks.
Petrenko endokrinologas, tad gimdymu irgi nepriima Pritariu Aister Beje, Aister, kaip jus laikotes? Ar sakiau, kad perdaviau tavo linkejimus? Prisimine tave
QUOTE(Shalna @ 2008 07 23, 10:20)
Petrenko endokrinologas, tad gimdymu irgi nepriima Pritariu Aister Beje, Aister, kaip jus laikotes? Ar sakiau, kad perdaviau tavo linkejimus? Prisimine tave
Labas
Nu mes augam ir labaiu mamos demesiu reikalaujam Mano vaikis labai judrus,tai turiu ka su juo veikti
Kaip jums sekas?
O kas nors naudoja LANTUS? Vienu momentu buvau issigandusi del jo
Ir dar-jums svoris priaugo nuo insulino? As jei valgyciau pilnu tempu-sakes man butu... nuo liemens niekaip ringes nedingsta, nors tikrai nedaug ir neriebiai valgau o nuo naudojimo pradzios, kazku apie puse metu, priaugau 12 kg
Ir dar-jums svoris priaugo nuo insulino? As jei valgyciau pilnu tempu-sakes man butu... nuo liemens niekaip ringes nedingsta, nors tikrai nedaug ir neriebiai valgau o nuo naudojimo pradzios, kazku apie puse metu, priaugau 12 kg