QUOTE(Relaxa @ 2008 06 17, 19:37)
sveikos, mergaitės,
man nustatė gestacinį diabetą, liepė laikytis dietos, susakė, ko negalima valgyti. aš valgau tik pieno produktus (varškę, kefyrą, grietinę, natūralų jogurtą), daržoves (agurkus, pomidorus, kopūstus, baklažanus), vištieną arba žuvį. duonos, košių, saldumynų, vaisių atsisakiau. dabar aš pasimečiau, kaip man beveik nieko nevalgyti, bet nemažinti kalorijų? ir koks tas maistas, turtingas angliavandenių, bet nedidinantis cukrų? gal galite patarti tos, kas turi daugiau patirties tuose reikaluose? ačiū iš anksto.
man nustatė gestacinį diabetą, liepė laikytis dietos, susakė, ko negalima valgyti. aš valgau tik pieno produktus (varškę, kefyrą, grietinę, natūralų jogurtą), daržoves (agurkus, pomidorus, kopūstus, baklažanus), vištieną arba žuvį. duonos, košių, saldumynų, vaisių atsisakiau. dabar aš pasimečiau, kaip man beveik nieko nevalgyti, bet nemažinti kalorijų? ir koks tas maistas, turtingas angliavandenių, bet nedidinantis cukrų? gal galite patarti tos, kas turi daugiau patirties tuose reikaluose? ačiū iš anksto.
Labukas, tavo dieta nebloga, tikrai neangliavandeninga Sakyciau, nereiktu atsisakyti duonos produktu ir kosiu - tai ilgai veikiantys angliavandeniai, o visiskai ju atsisakyti negali. Kadangi tau gestacinis diabetas, tai ir nepadaugink tos duonos
Angliavandeniai nera kalorijos, kaloriju yra visuose produktuose, tad jei tau tai aktualu, skaiciuokis pagal tau paskirta dieta, gal kazko padaugink, gal vartok riebesnius pieno produktus ir pan;)
Nera tokio maisto, kuris butu angliavandeningas, bet nedidintu cukru - vienas su kitu labai glaudziai susije.
Sekmes