Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(aister @ 2008 06 14, 16:42)
Nu didziausi sveikinimai MAMYTE user posted image

Aciu smile.gif
Cia mano istorija, jei idomu http://www.supermama...0#entry17869278
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 06 14, 23:20)

Aisku kad idomu.Perskaiciau wub.gif
Parasyk kokio svoriu ir ugio gime sunelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 06 15, 11:05)
Aisku kad idomu.Perskaiciau wub.gif
Parasyk kokio svoriu ir ugio gime sunelis wub.gif

Jis gime kaip isnesiotas smile.gif 3600 g ir 51 cm smile.gif Dabar nukritom iki 3300 g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 06 15, 11:24)
Jis gime kaip isnesiotas smile.gif 3600 g ir 51 cm smile.gif Dabar nukritom iki 3300 g smile.gif

Nu jei butum dar 3 sav pratempus,tai butu buves kaip maniskis virs 4 kg. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 06 15, 13:13)
Nu jei butum dar 3 sav pratempus,tai butu buves kaip maniskis virs 4 kg. bigsmile.gif

Aga, Birzietis sake, kad 40 sav. butu apie 4700 gales traukti. Tada garantuotai butu buves cezaris. Gal pats likimas viska sudelioja taip, kaip sudelioja smile.gif Siaip jis dabar kaip ir visi naujagimiai smile.gif Balkone miega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 06 15, 12:57)
Aga, Birzietis sake, kad 40 sav. butu apie 4700 gales traukti. Tada garantuotai butu buves cezaris. Gal pats likimas viska sudelioja taip, kaip sudelioja smile.gif Siaip jis dabar kaip ir visi naujagimiai smile.gif Balkone miega  lotuliukas.gif

Jetau,kaip noreciau kad maniskis bent trumpam vel toks leliukas kaip taviskis butu wub.gif Dabar ziuriu nuotraukytes,filmukus,nu visai atrodo kitas vaikas wub.gif
Noreciau taviski labai pamatyti blush2.gif Isviso visus leliukus as labai myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 06 14, 13:16)
Nepatikesi, ir man paciai dar nesitiki, bet jau supuoju smile.gif 3 dienas saremiavau, kol pagimdziau doh.gif

Didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai tapus mamyte 4u.gif thumbup.gif ir aš skaičiau tavo gimdymo istorija ax.gif džiaugiuosi, kad viskas susitvarkė thumbup.gif laaabai pažįstamas jausmas doh.gif bet svarbiausia viskas jau gerai thumbup.gif svikatytės abiems 4u.gif

Aister kaip tau su svoriu? atgavai ankstesnes formas? nes mane tai neramina, vis didėju ir tai nieko gero nežada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 06 15, 22:18)
Didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai tapus mamyte  4u.gif  thumbup.gif ir aš skaičiau tavo gimdymo istorija  ax.gif džiaugiuosi, kad viskas susitvarkė  thumbup.gif laaabai pažįstamas jausmas  doh.gif bet svarbiausia viskas jau gerai  thumbup.gif svikatytės abiems  4u.gif

Aister kaip tau su svoriu? atgavai ankstesnes formas? nes mane tai neramina, vis didėju ir tai nieko gero nežada  g.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif Beje, jei idomu, maziuko nuotraukytes galite paziureti cia: http://s286.photobuc..._2008/Maziukas/

Beje, del svorio iterpsiu ir as savo trigrasi - per nestuma 4 kg pameciau thumbup.gif
Norejau paklausti jusu, mergaites, kaip jusm su cukriukais, kai maitinate? Nu ne veltui mano endokrinologe sake atkreipti demesi - vos tik pamaitinu ir hipuoju. Tai aparaciukas rodo arba 2,... , arba 14,... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 06 15, 21:18)
Aister kaip tau su svoriu? atgavai ankstesnes formas? nes mane tai neramina, vis didėju ir tai nieko gero nežada  g.gif

Apie svori kalbant,tai baisus reikalas doh.gif Kaip po nestumo liko +10 kg,taip jie niekur nejuda doh.gif Pradesiu dietos jauciu grieztos laikytis,nes kitaip neimanoma doh.gif doh.gif doh.gif
Koks didelis jau tavo sunus wub.gif
QUOTE(Shalna @ 2008 06 16, 08:08)
Norejau paklausti jusu, mergaites, kaip jusm su cukriukais, kai maitinate? Nu ne veltui mano endokrinologe sake atkreipti demesi - vos tik pamaitinu ir hipuoju. Tai aparaciukas rodo arba 2,...  , arba 14,...  doh.gif

O su cukrais zinok taip ir bus ax.gif Krenta cukrai maitinant.Man dabar jau apsitvarke reikaliukai su cukrais smile.gif
O sunelis tavo fainuolis wub.gif
Atsakyti
Labuka visoms, dar kart Shalna sveikinu, taip dziaugiuos uz tave kad negaliu smile.gif paziurejau nuotraukytes dar kart prisiminiau tavo grazuoli kavalieriu, toks fainutis kad suvalgyciau biggrin.gif
O del akuserinio rimtai taip sunervino kad niekaip man nesinori ta savaite gulet jei kaip sake nores skatint ( bo dabar lele tai tuno manyje ir manau jai ten neblogai yra, nes jokiu man zenklu kad arteja gimdymas. vakar taip tvarkiausi kaip isprotejusi ( kai jau emiau visas atpjautas desras saldytuve i celofana vyniot kad neapdziutu tai supratau kad tvarkymosi liga progresuoja ir nusprendziau varyt miegot lotuliukas.gif ) tai siandien tik sunku atsikelt buvo , nes as sau o mano dubens kaulai sau. verciuosi lovoj o klubai ne nemano apsiverst tai papildomai susikaupt reikia, kaip kokia lele-marionete, bet daugiau nieko- pilna energijos dar ir sveikatos, na gal ir gerai, dar tokia pabusiu o 38 sav varysiu darzu ravet, nes tam skyriui tai isprotet galima nuo tu visu ju teoriju ir diabeto "gydymo".)
O dar del pieniuko norejau paklaust ar musu kaip diabetikiu pienukui nieko netruksta, na kokiu nors medziagu kuriu po to reiktu duot papildomai vaikuciui? esu girdejus kad lyg ir gliukozes truksta kadangi leidziames insulina ir t.t. tai reik duot trintu vaisiu (kai jau galima), nezinau kiek tame tiesos. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aksomines rankytes: 16 birželio 2008 - 11:53
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 06 16, 12:51)
Labuka visoms, dar kart Shalna sveikinu, taip dziaugiuos uz tave kad negaliu  smile.gif  paziurejau nuotraukytes dar kart prisiminiau tavo grazuoli kavalieriu, toks fainutis kad suvalgyciau  biggrin.gif

O dar del pieniuko norejau paklaust ar musu kaip diabetikiu pienukui nieko netruksta, na kokiu nors medziagu kuriu po to reiktu duot papildomai vaikuciui? esu girdejus kad lyg ir gliukozes truksta kadangi leidziames insulina ir t.t. tai reik duot trintu vaisiu (kai jau galima), nezinau kiek tame tiesos. g.gif

Aciu aciu uz liaupses mano maziukui - reiks stebeti, kad nosytes neuzriestu smile.gif

Del pienuko pirma karta girdziu blink.gif Bent jau Semetos kursuose sake, kad kiekvienos mamos pienuke yra butent tos medzoagos, kokios yra reikalingos butent tos mamytes vaikuciui. Nezinau, kiek tame tiesos, bet as kazkaip linkusi tiketi tuo smile.gif Kita vertus, insulino mes leidziames tiek, kad cukraus kraujyje norma butu. Ir dar vienas niuansas, organizmas pats pieno gamybai pasiima visko tiek, kiek reikia, ir ko reikia - sita patyriau ant savo kailio. Domejausi, ar cukraus kiekis kraujyje itakoja pieno riebuma ar pan., tai kiek teko suzinoti - nea smile.gif
Jei rasit kitokiu minciu, butinai pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės,
man nustatė gestacinį diabetą, liepė laikytis dietos, susakė, ko negalima valgyti. aš valgau tik pieno produktus (varškę, kefyrą, grietinę, natūralų jogurtą), daržoves (agurkus, pomidorus, kopūstus, baklažanus), vištieną arba žuvį. duonos, košių, saldumynų, vaisių atsisakiau. dabar aš pasimečiau, kaip man beveik nieko nevalgyti, bet nemažinti kalorijų? ir koks tas maistas, turtingas angliavandenių, bet nedidinantis cukrų? blush2.gif gal galite patarti tos, kas turi daugiau patirties tuose reikaluose? ačiū iš anksto.
Atsakyti