QUOTE(aister @ 2008 06 02, 11:17)
Eik tu,maniskis gime 4220g,o dabar is viso sm rato gimusiu tapati menesi yra beveik pats kudziausias. isvis mano vaikas nera rubuilis,o galvojau gime didelis tai vargsiu,kad perdidelis svoris
Kaip man smagu girdeti gerus atsiliepimus apie Birzieti. As 3 men po gimdymo buvau pas ji nuvaziavus apziurai,tai liepe atnesti Mantuka,parodyt kaip atrodo
Stiprybes tau paskutines savaites(zinau kaip sunku)
Kaip man smagu girdeti gerus atsiliepimus apie Birzieti. As 3 men po gimdymo buvau pas ji nuvaziavus apziurai,tai liepe atnesti Mantuka,parodyt kaip atrodo
Stiprybes tau paskutines savaites(zinau kaip sunku)
Vat ir Vilniuje viena mamyte pagimde dukryte pavalgiusia - 5200g! O dabar po pusmecio sako, irgi esame kudziausia bendraamziu tarpe Kazkaip del tu gramu as nelabai pergyvenu. Birzietis pasakojo, kad musu maziuku branda truputi atsilieka, tai ustai norisi dar panesiot ir pabrandint. Na, bet suprantu, kad ne pats blogiausias variantas dar pas mus Primink, keliu savaiciu jus gimete?
Laukiant su Birzieciu prie ultragarso buvo sovusi mintis linkejimu nuo Aistes i Mazeikiu perduoti, bet taip ir neperdaviau O jam tai tikrai reikia medali uzkabinti. Pagalvojau, reiks kitais metais "prastumt" ji i metu zmogu per tv3, manau, balsuojanciu uz ji atsirastu tikrai nemazai
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 06 02, 12:23)
Jetus kaip tu jau greitai, as kazkaip vis galvoju kad yra dar atrodo nemazai to laiko, juk jau pripratau prie , o tu jau sneki kad dar pora savaiteliu ir vaziuosi susilaukti stebuklo, labai dziaugiuosi uz tave ir tuo paciu suprantu kaip man viskas taip arti. dar geras menesis ir as paskui tave vaziuosiu pas Birzieti. uuuuuuuuuu kaip baisu!
As tai birzelio 9 i Kmuk akuserini gulsiuos kad apziuretu, praeita savaite buvau pas Birzieti tai padare echo mano draugyte sikniuka pakele ir leido nufotografuoti savo putyte kad visiems akivaizdziai parodytu kas ten pas mane pilvely gyvena, tai Birzietis nufotkino, tiek juokemes. sveria 2100g viskas atrodo ok. Tik va man nuo insulino atrodo kazkokia alergija ar kazkas panasaus, nes kai suleidziu ta teflonine pompos adata, po dienos jau pradeda nieztet ir rausti, tai kai po poros dienu isemu ja buna toks pailgas paraudimas, kuris nurimsta per 1-2savaites, o isnyksta per men. jau bandziau ir su spiritu pries duriant ir ta vieta ir adata pavalyt, truputi maziau rausta tada, bet vistiek tas pat, nesuprantu kame kampas, del ko cia man taip. Ar nei vienai kuri naudojo pompa taip nebuvo?
Shalna tu laikykis dziaugsimes ir lauksim ziniu kaip tu.
As tai birzelio 9 i Kmuk akuserini gulsiuos kad apziuretu, praeita savaite buvau pas Birzieti tai padare echo mano draugyte sikniuka pakele ir leido nufotografuoti savo putyte kad visiems akivaizdziai parodytu kas ten pas mane pilvely gyvena, tai Birzietis nufotkino, tiek juokemes. sveria 2100g viskas atrodo ok. Tik va man nuo insulino atrodo kazkokia alergija ar kazkas panasaus, nes kai suleidziu ta teflonine pompos adata, po dienos jau pradeda nieztet ir rausti, tai kai po poros dienu isemu ja buna toks pailgas paraudimas, kuris nurimsta per 1-2savaites, o isnyksta per men. jau bandziau ir su spiritu pries duriant ir ta vieta ir adata pavalyt, truputi maziau rausta tada, bet vistiek tas pat, nesuprantu kame kampas, del ko cia man taip. Ar nei vienai kuri naudojo pompa taip nebuvo?
Shalna tu laikykis dziaugsimes ir lauksim ziniu kaip tu.
Man ir paciai nesitiki Uzeina saremiukai, ir ziuriu iskart i laikrodi, dabar tas dvi savaites taip ir bus (arba iki kol reguliarus prasides)
Del alergiju adatelei, tai buvo viena is priezasciu, del ko man teko atsisakyti pompos, nes mano oda siaip alergiska, o nuo adateles antra diena paraudo, trecia - supuliavo. Kita vertus, pastebejau, kad duriant su svirkstu skauda. Viena medike paasikino, kad netumo metu visas organizmas jautresnis pasidaro, todel ir skauda.
QUOTE(aister @ 2008 06 02, 15:14)
As itariu kad man nuo tu badymu i pilva striju atsirado. nes jos butent toj vietoj,kur adatele pilve durdavau
Didziai abejoju, ar nuo badymu Mna irgi striju siek tiek visai neseniai atsirado, bet ne tose vietose, kur badydavau Gal tik sutapimas tau
QUOTE(Mary7 @ 2008 06 02, 17:09)
Labukas visom! As irgi noriu prisijungti prie Jusu saunios kompanijos.
Apie save: sergu CD - 13metu, laukiuosi , dabar 21 savitele. Cukriukai kaip ir visoms - stengiuosi, stengiuosi...dazniausiai geri, taciau buna ir blogu .
12sav gulejau Kaune klinikoje ir uzdejau insulino pompa. Tai irgi sekasi su permainom - naudoju teflonines adateles. Apie 1,5men. viskas ok buvo adatele išlaikydavo apie 4dieneles, taciau dabar nesuprantu kas vyksta tai guziukai atsiranda po 2 dienu (gana skaudus), tai siaip, be jokios priežasties organizmas kaip ir neisisavina insulino, net ir po 1 dienos. Tai dabar bandau skaityt literatūra, dazniau matuoju( jei cukrai geri per diena matuoju 4kartus, jei blogi - buna ir 10kartu, kol susitvarkau ), labai stebiu ar ne skauda durio vietoje ir jei koks itarimas - keiciu adatele, tada viskas susitvarko. Bet tie auksti cukriukai, tikrai labai labai liudina ;-(, tai labai tikiuosi kad susitvarkysiu kažkaip.
Apie birzelio pabaiga vaziuosiu vel i Kauna, i planini 24-26sav. patikra endokrinologiniam sk., tai gal dar ir susitiksime . Linkejimukai visoms is Klaipedos, pas mus jau tikrai karstoka.
Apie save: sergu CD - 13metu, laukiuosi , dabar 21 savitele. Cukriukai kaip ir visoms - stengiuosi, stengiuosi...dazniausiai geri, taciau buna ir blogu .
12sav gulejau Kaune klinikoje ir uzdejau insulino pompa. Tai irgi sekasi su permainom - naudoju teflonines adateles. Apie 1,5men. viskas ok buvo adatele išlaikydavo apie 4dieneles, taciau dabar nesuprantu kas vyksta tai guziukai atsiranda po 2 dienu (gana skaudus), tai siaip, be jokios priežasties organizmas kaip ir neisisavina insulino, net ir po 1 dienos. Tai dabar bandau skaityt literatūra, dazniau matuoju( jei cukrai geri per diena matuoju 4kartus, jei blogi - buna ir 10kartu, kol susitvarkau ), labai stebiu ar ne skauda durio vietoje ir jei koks itarimas - keiciu adatele, tada viskas susitvarko. Bet tie auksti cukriukai, tikrai labai labai liudina ;-(, tai labai tikiuosi kad susitvarkysiu kažkaip.
Apie birzelio pabaiga vaziuosiu vel i Kauna, i planini 24-26sav. patikra endokrinologiniam sk., tai gal dar ir susitiksime . Linkejimukai visoms is Klaipedos, pas mus jau tikrai karstoka.
Sveikute prisijungusi
Su tais cukrais visada visko pasitaiko, nieko nepadarysi As irgi cukrus matuojuosi per diena iki 10 kartu. Su kokiu ginekologu bendrauji kmuk?