Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Rase-liukas @ 2008 02 21, 11:37)
Sveikos,
as vakar buvau pas Birzieti, tai va jau esam pilnai isnesioti, svoris normalus ir svarbiausiai nera diabetines fetopatijos. thumbup.gif  thumbup.gif
kaip dziaugiuosi, tai negaliu apsakyti. Na tik tiek, kad mazylis sedi sau ir nosi krapsto, va del sios priezasties man bus planinis cezaris. Bet nepergyvenu per daug, svarbiausiai mazyliui viskas gerai.

papasakok apie tą diabetinę fetopatiją unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asciuke: 21 vasario 2008 - 10:59
QUOTE(Rase-liukas @ 2008 02 21, 08:37)
svarbiausiai nera diabetines fetopatijos. thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, kas tas per daiktas g.gif O siaip dziaugiames ir sveikinam, kad viskas gerai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.paramanau...ai/diabetas.htm

perspėju!!!!! labai jautrioms neskaityti, tai informacinis straipsnis, apie galimas komplikacijas ir ligas leliukams, kurių mamos serga cukralige. Idedu todėl, kad tai žinoti būtina planuojant vaikiuką.Tikiuosi nesupyksit
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2008 02 21, 11:37)
Sveikos,
as vakar buvau pas Birzieti, tai va jau esam pilnai isnesioti, svoris normalus ir svarbiausiai nera diabetines fetopatijos. thumbup.gif  thumbup.gif
kaip dziaugiuosi, tai negaliu apsakyti. Na tik tiek, kad mazylis sedi sau ir nosi krapsto, va del sios priezasties man bus planinis cezaris. Bet nepergyvenu per daug, svarbiausiai mazyliui viskas gerai.

Oi, kaip smagu ir kaip sveikinu 4u.gif
O kaip ten yra su Birzieciu? Ar tu pas ji gimdysi? As irgi i ji taikausi po truputuka smile.gif Mano brolio lialka irgi sedejo, planini CP teko daryti, nieko as tame ypatingo, keisto, blogo ar dar kazkaip, nematau mirksiukas.gif Svarbiausia, kad maziukui viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Asciuke, tavo maziukas jau nemazai plaukuciu turi, o veidukas jos, bent jau man taip pasirode, nuo pat pradziu dienu toks charakteringas smile.gif Faina wub.gif
labai laukiu, kol maniskis gims wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 21 vasario 2008 - 14:23
QUOTE(Shalna @ 2008 02 21, 15:00)
Oi, kaip smagu ir kaip sveikinu 4u.gif
O kaip ten yra su Birzieciu? Ar tu pas ji gimdysi? As irgi i ji taikausi po truputuka smile.gif Mano brolio lialka irgi sedejo, planini CP teko daryti, nieko as tame ypatingo, keisto, blogo ar dar kazkaip, nematau  mirksiukas.gif Svarbiausia, kad maziukui viskas ok  thumbup.gif

Zinai, as negimdysiu pas Birzieti, bet tik todel, kad turiu pazistama kita gydytoja ir seniai jau su juo susitarus.
Siaip Birzietis tikrai superinis gydytojas, kazkaip vakar paziurejau KMUK konsultacinej poliklinokoje visas koridorius tuscias, pas kitus gydytojus nieko nelauke, o pas ji nestukiu tai trim eilem, vadinasi turi varda savo.
Siaip kas del diabeto, tai labai puikiai, ramiai viska isaiskina, jauciasi kad zino savo darba ir labai ji myli, niekada atsainiai neziuri, nesvarbu, kad uz duru minia laukia.
Na toks labai mielas svelnus ir rupestingas daktaras. O jei noresi tai manau susitarsi pas ji gimdyti, nes negirdejau, kad kam atsake.
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 02 21, 15:23)
Asciuke, tavo maziukas jau nemazai plaukuciu turi, o veidukas jos, bent jau man taip pasirode, nuo pat pradziu dienu toks charakteringas smile.gif Faina wub.gif
labai laukiu, kol maniskis gims  wub.gif  wub.gif

vis galvoju, kad pakirpti reikia, nes kirpciukai jau ant akių krenta g.gif bus paskui zvairas biggrin.gif , jau karts nuo kartu surisu su gumyte kasyte biggrin.gif , mergaitiškas veidukas (laukėm mergaitės gi, visą nėštumą bendravau kaip su mergaitę, vat tau ir mergaitė gavosi biggrin.gif )
Atsakyti
Gal jau ne uz kalnu SiDo turi gimdyt? Kazi, kaip ji laikosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 02 26, 08:01)
Gal jau ne uz kalnu SiDo turi gimdyt? Kazi, kaip ji laikosi? g.gif

Dar laikausi, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 02 26, 10:31)
Dar laikausi, aciu smile.gif

Neuzkalnu ir tau jau gimdymas. wub.gif
Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 02 26, 10:01)

Matau tavo liniuotej,kad mazasis jau pradejo spardytis wub.gif Nuostabus jausmas ania mirksiukas.gif Maniskis tai nebuvo labai didelis aktyvistas,tik paskutini menesi labai pasireiske wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Asciuke @ 2008 02 21, 13:48)
http://www.paramanau...ai/diabetas.htm

perspėju!!!!! labai jautrioms neskaityti, tai informacinis straipsnis, apie galimas komplikacijas ir ligas leliukams, kurių mamos serga cukralige. Idedu todėl, kad tai žinoti būtina planuojant vaikiuką.Tikiuosi nesupyksit

kaip paskaitau tokius straipsnius pradedu galvoti,kad antro leliuko nebereikia planuoti verysad.gif
O jei tam leliukui pakenks mano CD.Man ir Mantuko taip buvo gaila,kai maciau kad jam lasaline pastatyta,kai kraujuka cukrui imdavo is kulniuko ziuredavau ir vekdavau. cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 26 vasario 2008 - 16:11
QUOTE(aister @ 2008 02 26, 14:10)

kaip paskaitau tokius straipsnius pradedu galvoti,kad antro leliuko nebereikia planuoti verysad.gif
O jei tam leliukui pakenks mano CD.

Man po tokiu straipsniu irgi baisu viskas atrodo, o ypac kai mano sis antrasis lelius netyciukas gavosi, tai tikrai daug baimes ivaro doh.gif

O man paskutini menesi pradejo kilti cukriukai - dziaugiausi, kad visa laika zemi, o dabar rytais jau virs 5 buna, po valgio - virs 7..... ax.gif Guodziuosi, kad paskutinis menuo liko, labai laukiu kovo vidurio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 02 27, 10:58)
Man po tokiu straipsniu irgi baisu viskas atrodo, o ypac kai mano sis antrasis lelius netyciukas gavosi, tai tikrai daug baimes ivaro doh.gif

O man paskutini menesi pradejo kilti cukriukai - dziaugiausi, kad visa laika zemi, o dabar rytais jau virs 5 buna, po valgio - virs 7..... ax.gif Guodziuosi, kad paskutinis menuo liko, labai laukiu kovo vidurio rolleyes.gif

Tu nevaryk Dievo i medi su tokiais cukrais doh.gif Man per nestuma buvo net iki 14 pakile,irne viena karta doh.gif dabar tai isviso ziauriai,ir 19 karta buvo.
Beje,sis straipsnis,kaip supratau,ne apie gestaticini o apie tikra diabeta ax.gif
Atsakyti