Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Shalna @ 2008 05 25, 14:26)
Sveikos, saldziosios mamytes 4u.gif
Kaip gyvuojate? Kiap jusu maziukai?
O as ryt jau i kmuk ruosiuosi ax.gif Kol kas tyrimai mano neblogi, tai tikiuosi, kad ilgiau nei savaitele nelaikys smile.gif Bet vis tiek suruosiu tase su maziuko daiktais, kad jeigu ka. Aister, o keliu savaiciu tu vaziavai gimdymui?

Sveika sveika bigsmile.gif
As vaziavau gultis i KMUK jau gimdymui 37-38savaite.Savaite pragulejau stebima,o tada jau suplanavom CP.Tau pasakys kada kita karta atvaziuoti gultis(aisku jei viskas gerai ir nepasigimdysi anksciau lotuliukas.gif )
Niu ka,sekmes tau kuo didziausios.Tikiu kad dar grysi su pilvu,ir prasinesi kaip viskas sekes 4u.gif Bet del visko aisku pasiruosk leliukui tasyte,bet zinok,jei ir neturesi,jie viska ten duos.As kad ir turejau,vistiek viska pradejau naudoti tik tada,kai atveze man Mantuka i palata wub.gif Uh,kokie geri prisiminimai..... wub.gif
Laksim gryztancios 4u.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif noreciau prie jusu prisijungti wink.gif jau 32 savaiteles kaip laukiuosi leliuko ir kaip ir jus sergu diabetu smile.gif Tik dabar suzinojau kad cia forume yra tokia temele kur renkasi diabetu sergancios nestukes ir mamytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(@kamilyte@ @ 2008 05 26, 10:00)
sveikutes wink.gif noreciau prie jusu prisijungti wink.gif jau 32 savaiteles kaip laukiuosi leliuko ir kaip ir jus sergu diabetu smile.gif Tik dabar suzinojau kad cia forume yra tokia temele kur renkasi diabetu sergancios nestukes ir mamytes wink.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Pasakok apie save,kiek laiko sergi,kaip cukrai laikosi...Kaip sekasi nestumo metu su cukrais kovoti.........
Atsakyti
sergu jau beveik 14 metu smile.gif nuo vaikystes visai smile.gif su cukriukais kovoju is paskutiniuju ir kolkas sekasi gana neblogai..smile.gif nors aishq buna visko sad.gif nei is sio nei is to pakyla sad.gif bet va baisu kad pries pastojant mano cukriukai labai labai blogi buvo sad.gif tai labai pergyvenu del to...o kaip tau sekesi vaikiuak isnesioti ir su cukriukais kovoti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(@kamilyte@ @ 2008 05 26, 14:21)
sergu jau beveik 14 metu smile.gif nuo vaikystes visai smile.gif su cukriukais kovoju is paskutiniuju ir kolkas sekasi gana neblogai..smile.gif nors aishq buna visko sad.gif nei is sio nei is to pakyla sad.gif bet va baisu kad pries pastojant mano cukriukai labai labai blogi buvo sad.gif tai labai pergyvenu del to...o kaip tau sekesi vaikiuak isnesioti ir su cukriukais kovoti? wink.gif

Beveik visoms cia pries nestuma buvo auksti cukrai,ir tikrai visi pergyveno.Svarbu per nestuma prisiziurek mirksiukas.gif
Jau 14 metu sergi,tai nemanau kad tau reiketu aiskinti kaip cukrus reguliuotis ax.gif Paskaityk musu senesne temele,ten tikrai daug info rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 05 25, 18:42)
Sveika sveika bigsmile.gif
As vaziavau gultis i KMUK jau gimdymui 37-38savaite.Savaite pragulejau stebima,o tada jau suplanavom CP.Tau pasakys kada kita karta atvaziuoti gultis(aisku jei viskas gerai ir nepasigimdysi anksciau lotuliukas.gif )
Niu ka,sekmes tau kuo didziausios.Tikiu kad dar grysi su pilvu,ir prasinesi kaip viskas sekes 4u.gif Bet del visko aisku pasiruosk leliukui tasyte,bet zinok,jei ir neturesi,jie viska ten duos.As kad ir turejau,vistiek viska pradejau naudoti tik tada,kai atveze man Mantuka i palata wub.gif Uh,kokie geri prisiminimai..... wub.gif
Laksim gryztancios 4u.gif

Labuka 4u.gif
Niu gryzau dar su pilvu, bet vienakart sunerime buvom - aparaciukas rode, kad gimda apsitraukineja kas 3 min doh.gif Bet cia tik viena karta taip, tai dar palaike dienele, lyg ir viskas ok buvo ir vakar paleido. Sutareme, kad gimdymui vaziuoju irgi 37 savaiciu, tai pora savaiteliu namie ir vsio smile.gif Tik kad tos savaiteles, jauciu, bus kaip ant adatu. Negana to, kad tie reguliarus apsitraukinejimai isgasdino, tai siandien ryte is niekur nieko teplioti pradejo doh.gif Nezinau, bandysiu ramiai buti, jei viskas intensyves, skambinsiu musu visu mylimam Birzieciui smile.gif Taip noriu dar bent pora savaiteliu istempti, nors ir tikrai nelengva verysad.gif
Kaip tavo maziukas laikosi? wink.gif Jetaus, jau tuoj puse metu jam, o ka tik plepejom apie nestuma ir jo gimima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 06 01, 09:48)
Labuka 4u.gif
Niu gryzau dar su pilvu, bet vienakart sunerime buvom - aparaciukas rode, kad gimda apsitraukineja kas 3 min doh.gif Bet cia tik viena karta taip, tai dar palaike dienele, lyg ir viskas ok buvo  ir vakar paleido. Sutareme, kad gimdymui vaziuoju irgi 37 savaiciu, tai pora savaiteliu namie ir vsio smile.gif Tik kad tos savaiteles, jauciu, bus kaip ant adatu. Negana to, kad tie reguliarus apsitraukinejimai isgasdino, tai siandien ryte is niekur nieko teplioti pradejo doh.gif Nezinau, bandysiu ramiai buti, jei viskas intensyves, skambinsiu musu visu mylimam Birzieciui smile.gif Taip noriu dar bent pora savaiteliu istempti, nors ir tikrai nelengva verysad.gif
Kaip tavo maziukas laikosi? wink.gif Jetaus, jau tuoj puse metu jam, o ka tik plepejom apie nestuma ir jo gimima wub.gif

Dziaugiuos,kad tu dar 2in1 thumbup.gif Dar reiketu leliukui biskeli pilvely pagyventi ax.gif Nu bet bus kaip bus,jau tikrai ilgai ir labai gerai issilaiket thumbup.gif Dare echo?Ka papasakojo apie leiuka?Birzietis visada padaro leiuko nuotraukyciu wub.gif Turbut ir taviski nufotkino lotuliukas.gif
O laikas,kai leliukas atsirado,tikrai labai greitai bega.Jau mano vaikinukas didckis,o atrodo nesenai buvo leliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 06 01, 13:43)
Dziaugiuos,kad tu dar 2in1 thumbup.gif Dar reiketu leliukui biskeli pilvely pagyventi ax.gif Nu bet bus kaip bus,jau tikrai ilgai ir labai gerai issilaiket thumbup.gif Dare echo?Ka papasakojo apie leiuka?Birzietis visada padaro leiuko nuotraukyciu wub.gif Turbut ir taviski nufotkino lotuliukas.gif
O laikas,kai leliukas atsirado,tikrai labai greitai bega.Jau mano vaikinukas didckis,o atrodo nesenai buvo leliukas wub.gif

Nius i vakara lyg ir gereja situacija. Vis tik diena skambinau Birzieciui, nors labai nenorejau jo trukdyti, bet galvoju, susigrausiu save is nezinios, kas cia ir kaip doh.gif Tai nuramino jis mane, paaiskino, o po poros valandu dar sms parase, pasiteiravo, kaip reikalai. Nu nerealus gydytojas! thumbup.gif Portreta gavome praeita karta, kai endokrinologiniame gulejau smile.gif Sikart irgi echo dare, bet cia jau nebuvo kada fotkintis, bo buvau labai sunerimusi del tu apsitraukinejimu, tai jis viska labai nuosekliai istyrinejo, sake, su leliuku viskas ok smile.gif Tik tiek, kad jau esame tokie didoki, sveriam apie 3200g, ir vandenu daug per daug, tai tikrosios pabaigos tikrai nesulauksim verysad.gif Niu bet as tikiuosi dar pora savaiteliu taip labai ramiai prasivartyti lovoje, kad tik maziukas dar pilvelyje pagyventu smile.gif
Keista girdeti, kad tavasis jau "dickis" smile.gif Svarbiausia, kad viskas su sveikatele butu gerai wink.gif To ir linkiu 4u.gif
Gero vakarelio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 06 01, 21:45)
Nius i vakara lyg ir gereja situacija. Vis tik diena skambinau Birzieciui, nors labai nenorejau jo trukdyti, bet galvoju, susigrausiu save is nezinios, kas cia ir kaip doh.gif  Tai nuramino jis mane, paaiskino, o po poros valandu dar sms parase, pasiteiravo, kaip reikalai. Nu nerealus gydytojas! thumbup.gif Portreta gavome praeita karta, kai endokrinologiniame gulejau smile.gif Sikart irgi echo dare, bet cia jau nebuvo kada fotkintis, bo buvau labai sunerimusi del tu apsitraukinejimu, tai jis viska labai nuosekliai istyrinejo, sake, su leliuku viskas ok smile.gif Tik tiek, kad jau esame tokie didoki, sveriam apie 3200g, ir vandenu daug per daug, tai tikrosios pabaigos tikrai nesulauksim verysad.gif Niu bet as tikiuosi dar pora savaiteliu taip labai ramiai prasivartyti lovoje, kad tik maziukas dar pilvelyje pagyventu smile.gif
Keista girdeti, kad tavasis jau "dickis" smile.gif Svarbiausia, kad viskas su sveikatele butu gerai wink.gif To ir linkiu 4u.gif
Gero vakarelio wink.gif

Eik tu,maniskis gime 4220g,o dabar is viso sm rato gimusiu tapati menesi yra beveik pats kudziausias ax.gif isvis mano vaikas nera rubuilis,o galvojau gime didelis tai vargsiu,kad perdidelis svoris schmoll.gif
Kaip man smagu girdeti gerus atsiliepimus apie Birzieti wub.gif As 3 men po gimdymo buvau pas ji nuvaziavus apziurai,tai liepe atnesti Mantuka,parodyt kaip atrodo wub.gif

Stiprybes tau paskutines savaites(zinau kaip sunku) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 06 01, 22:45)
Nius i vakara lyg ir gereja situacija. Vis tik diena skambinau Birzieciui, nors labai nenorejau jo trukdyti, bet galvoju, susigrausiu save is nezinios, kas cia ir kaip doh.gif  Tai nuramino jis mane, paaiskino, o po poros valandu dar sms parase, pasiteiravo, kaip reikalai. Nu nerealus gydytojas! thumbup.gif Portreta gavome praeita karta, kai endokrinologiniame gulejau smile.gif Sikart irgi echo dare, bet cia jau nebuvo kada fotkintis, bo buvau labai sunerimusi del tu apsitraukinejimu, tai jis viska labai nuosekliai istyrinejo, sake, su leliuku viskas ok smile.gif Tik tiek, kad jau esame tokie didoki, sveriam apie 3200g, ir vandenu daug per daug, tai tikrosios pabaigos tikrai nesulauksim verysad.gif Niu bet as tikiuosi dar pora savaiteliu taip labai ramiai prasivartyti lovoje, kad tik maziukas dar pilvelyje pagyventu smile.gif
Gero vakarelio wink.gif

Jetus kaip tu jau greitai, as kazkaip vis galvoju kad yra dar atrodo nemazai to laiko, juk jau pripratau prie nestuke.gif, o tu jau sneki kad dar pora savaiteliu ir vaziuosi susilaukti stebuklo, labai dziaugiuosi uz tave wub.gif ir tuo paciu suprantu kaip man viskas taip arti blink.gif dar geras menesis ir as paskui tave vaziuosiu pas Birzieti. uuuuuuuuuu kaip baisu!
As tai birzelio 9 i Kmuk akuserini gulsiuos kad apziuretu, praeita savaite buvau pas Birzieti tai padare echo mano draugyte sikniuka pakele ir leido nufotografuoti savo putyte kad visiems akivaizdziai parodytu kas ten pas mane pilvely gyvena, tai Birzietis nufotkino, tiek juokemes biggrin.gif sveria 2100g viskas atrodo ok. Tik va man nuo insulino atrodo kazkokia alergija ar kazkas panasaus, nes kai suleidziu ta teflonine pompos adata, po dienos jau pradeda nieztet ir rausti, tai kai po poros dienu isemu ja buna toks pailgas paraudimas, kuris nurimsta per 1-2savaites, o isnyksta per men. jau bandziau ir su spiritu pries duriant ir ta vieta ir adata pavalyt, truputi maziau rausta tada, bet vistiek tas pat, nesuprantu kame kampas, del ko cia man taip. Ar nei vienai kuri naudojo pompa taip nebuvo?
Shalna tu laikykis dziaugsimes ir lauksim ziniu kaip tu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 06 02, 11:23)
Ar nei vienai kuri naudojo pompa taip nebuvo?
Shalna tu laikykis dziaugsimes ir lauksim ziniu kaip tu  wub.gif  4u.gif

As nestumo metu naudojau pompa,bet man taip nebuvo schmoll.gif O gal pabandyk tas kitokias adateles,neteflonines g.gif
Ar i pilva duri adateles?As itariu kad man nuo tu badymu i pilva striju atsirado doh.gif nes jos butent toj vietoj,kur adatele pilve durdavau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas visom 4u.gif ! As irgi noriu prisijungti prie Jusu saunios kompanijos.
Apie save: sergu CD - 13metu, laukiuosi nestuke.gif , dabar 21 savitele ax.gif . Cukriukai kaip ir visoms - stengiuosi, stengiuosi...dazniausiai geri, taciau buna ir blogu verysad.gif verysad.gif
12sav gulejau Kaune klinikoje ir uzdejau insulino pompa. Tai irgi sekasi su permainom - naudoju teflonines adateles. Apie 1,5men. viskas ok buvo – adatele išlaikydavo apie 4dieneles, taciau dabar nesuprantu kas vyksta – tai guziukai atsiranda po 2 dienu (gana skaudus), tai siaip, be jokios priežasties organizmas kaip ir neisisavina insulino, net ir po 1 dienos. Tai dabar bandau skaityt literatūra, dazniau matuoju( jei cukrai geri per diena matuoju 4kartus, jei blogi - buna ir 10kartu, kol susitvarkau verysad.gif ), labai stebiu ar ne skauda durio vietoje ir jei koks itarimas - keiciu adatele, tada viskas susitvarko. Bet tie auksti cukriukai, tikrai labai labai liudina ;-(, tai labai tikiuosi kad susitvarkysiu kažkaip.
Apie birzelio pabaiga vaziuosiu vel i Kauna, i planini 24-26sav. patikra endokrinologiniam sk., tai gal dar ir susitiksime 4u.gif . Linkejimukai visoms is Klaipedos, pas mus jau tikrai karstoka smile.gif
Atsakyti