Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Mastau... netycia jus atradau ax.gif gal tai zenklas.... pasiskaitinejau jusu patirti-gal ir as kada susiruosiu gimdyti antra... bet siaubingai bijau... CD susirgau pirmo nestumo pabaigoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 05 06, 09:10)
Labuka 4u.gif
Labai smagu, kad viskas ok ir kad gliukuotas idealus! thumbup.gif Na, tikekime,s kad sirdies uzesiai nera rimta beda ir viskas tikrai bus ok wink.gif Minejai, kad tau gimdyt birzelio pabaigoj, ale ziuriu, kad laiko tau dar maziau negu man, tai kaip cia iseina? g.gif

blush2.gif niu matai kad as visai ziopliska,buvau truputi apsiskaiciavusi. tuo labiau, kad ir gydytojai seimos centre buvo gerokai apsiskaiciave, nes skaiciavo pagal menesines, o tos dziaugsmingosios menesi velavo nuo itempto darbo grafiko, o po to pastojau. Tai kai tik nuejau pas birzieti jis man ir paskaiciavo kiek tiksliai tu savaiciu ir dienu. Tai vat ir gimdyti tureciau liepos apie 18-22.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 05 06, 19:42)
Mastau... netycia jus atradau ax.gif  gal tai zenklas.... pasiskaitinejau jusu patirti-gal ir as kada susiruosiu gimdyti antra... bet siaubingai bijau... CD susirgau pirmo nestumo pabaigoje verysad.gif

O ko bijai?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 05 06, 09:24)
Sveikos cukrines nestukes mirksiukas.gif  nestuke.gif
Skaitau apie jusu jau artejancius gimdymus,ir taip gera,kad viskas gerai wub.gif Pamatysit-viskas bus gerai thumbup.gif Jau greitai ir jus busit mamukai wub.gif

Na, bent jau as asmeniskai kiekviena diena dziaugiuosi, kad negasdina keisti pojuciai smile.gif Aisku, su cukrais nuo ryto iki pietu absoliuciai neimanoma susitarti doh.gif , bet as irgi labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Jauciu baisiausia bus laukti verdikto apie mano maziuko sveikata jam gimus verysad.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 05 06, 20:42)
Mastau... netycia jus atradau ax.gif  gal tai zenklas.... pasiskaitinejau jusu patirti-gal ir as kada susiruosiu gimdyti antra... bet siaubingai bijau... CD susirgau pirmo nestumo pabaigoje verysad.gif

Labuka 4u.gif
Reikia ne mastyti, o daryti mirksiukas.gif O kiek laiko jau sergi CD? Dar tikriausiai stazas pas tave nedidelis, tad kuo trumpiau mastysi, tuo geriau mirksiukas.gif

QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 05 06, 23:03)
blush2.gif  niu matai kad as visai ziopliska,buvau truputi apsiskaiciavusi. tuo labiau, kad ir gydytojai seimos centre buvo gerokai apsiskaiciave, nes skaiciavo pagal menesines, o tos dziaugsmingosios menesi velavo nuo itempto darbo grafiko, o po to pastojau. Tai kai tik nuejau pas birzieti jis man ir paskaiciavo kiek tiksliai tu savaiciu ir dienu. Tai vat ir gimdyti tureciau liepos apie 18-22.
biggrin.gif

Dar ir taip buna doh.gif Tai junkis prie liepinukiu forumo - pas mus linksma wink.gif
Atsakyti
Paskaitau čia ir taip pasilgstu savo nėštumo blush2.gif to laukimo ax.gif atrodo taip neseniai viskas buvo, o maniškiui jau puse metukų, laikas kaip bėga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 05 07, 10:14)
Paskaitau čia ir taip pasilgstu savo nėštumo  blush2.gif to laukimo ax.gif atrodo taip neseniai viskas buvo, o maniškiui jau puse metukų, laikas kaip bėga  ax.gif

O as nebenoriu but nescia blush2.gif Antro vaiko noriu,bet nebenoriu tos tokios dideles itampos nestumo metu.As kai pagimdziau,tai dar koki menesi ta itampa jauciau del cukru,del visko.Dabar toks kaip dyyyyyydelis akmuo nuo sirdies nukrites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 05 07, 11:19)
O as nebenoriu but nescia blush2.gif Antro vaiko noriu,bet nebenoriu tos tokios dideles itampos nestumo metu.As kai pagimdziau,tai dar koki menesi ta itampa jauciau del cukru,del visko.Dabar toks kaip dyyyyyydelis akmuo nuo sirdies nukrites ax.gif

Vat as irgi del tos pacios priezasties nuo pat nestumo pradzios kartoju, kad tik greiciau pagimdyt, tiksliau, kad tik greiciau tas laikas praeitu, nes itampa tai nereali, nervai, pamacius aparaciuke koki 14 doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 05 07, 08:27)
O ko bijai?

Bijau nestumo, bijau pasekmiu ir man ir leliukui....

QUOTE(Shalna @ 2008 05 07, 10:06)
Labuka 4u.gif
Reikia ne mastyti, o daryti mirksiukas.gif O kiek laiko jau sergi CD? Dar tikriausiai stazas pas tave nedidelis, tad kuo trumpiau mastysi, tuo geriau mirksiukas.gif

Baime kausto... jau 5 metai bus...

niekaip man cukriukai nesireguliuoja.... auksti gana laikosi...zemiau 8 nebuna... pagrinde kokie 14-20... nors leidziuosi insulina...aisku, neilgai dar.. apie 4 menesius...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 05 07, 18:04)
Bijau nestumo, bijau pasekmiu ir man ir leliukui....
Baime kausto... jau 5 metai bus...

Nu aisku tavo baimes suprantamos mirksiukas.gif
Mano CD 15 metu,ir pagimdziau sveika leliuka ax.gif Ir ne as viena tokia ax.gif
Aisku,jei cukrai pastoviai 14-20,tai nepatarciau pastoti,o pirma apsitvarkyti cukriukus.Tai padidink insulino dozes,kad tokie cukrai laikosi g.gif Cia tokius dalykus pati turi tvarkytis,daktarai nesutvarkys schmoll.gif jie juk nezino ko, kiek ir kada tu valgai schmoll.gif Juk neiviena serganti CD negyvena vien kruopas valgydama(as taip manau blush2.gif )Pasididink pradziai po 2 vnt,jei dar auksti,daugiau didink mirksiukas.gif
Atsakyti
NA VA...AS DAR MATYT NELABAI SUPRANTU KA DARYTI...Bet jei gydytoja paraso kokiom dozem leisti, galiu didinti? as saldumynu nevalgau...cukraus is viso nevartoju, niekur jo nededu.... man net grikiai "uzkelia"...
o pasakykit, kokie jusu cukriukai vidutiniskai? ka valgot, po kiek? parasykit koki pvz. dienos meniu... noriu daug visko issiaiskinti, nes nauja, baugu man viskas... pirmus metus verkiau, buvau save palaidojusi.., dabar jau susitaikiau....
Papildyta:
ir dar...ar yra koks maksimumas... kiek galima ilgojo ir kiek trumpojo leisti maksimum?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 05 07, 19:03)
NA VA...AS DAR MATYT NELABAI SUPRANTU KA DARYTI...Bet jei gydytoja paraso kokiom dozem leisti, galiu didinti? as saldumynu nevalgau...cukraus is viso nevartoju, niekur jo nededu.... man net grikiai "uzkelia"...
o pasakykit, kokie jusu cukriukai vidutiniskai? ka valgot, po kiek? parasykit koki pvz. dienos meniu... noriu daug visko issiaiskinti, nes nauja, baugu man viskas... pirmus metus verkiau, buvau save palaidojusi.., dabar jau susitaikiau....
Papildyta:
ir dar...ar yra koks maksimumas... kiek galima ilgojo ir kiek trumpojo leisti maksimum?

Aisku kad galima mirksiukas.gif Juk cukrai tau,o ne gydytojai kyla rolleyes.gif
As valgau viska,tik gryno cukraus ne mirksiukas.gif O siaip ir saldaini suvalgau,ir per sventes torto gabaliuka,visko-bet aisku tada jau daugiau insulino susileidziu.
Nera jokio minimumo ir jokio maximumo,kiek tau reikia tiek leidies.Bet turbut zinai,kad perdaug susileidus nukrenta cukrus,todel atsargiai,turek visada su savim saldainiu mirksiukas.gif
Taipk kad pasididink insulina drasiai,jei tavo cukrai kaip rasei 14-20 mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui... bandysiu.... bet vis viena... negi pries valgi leistis 20 vnt?
Atsakyti