[QUOTE][quote=SiDo,2008 04 30, 20:02]
Taip, vaikjuostė - tai toks ilgas medziagos gabalas, kuriuo galima vaika visokiais budais prisiristi ir nesiotis. As risu prie krutines, labai labai fainas jausmas - maniskis is karto apsiramina ir knarkia, nes nuo silumos diegliu sumazeja. Mano drauge platina sias juostas, jei nori, galiu suvesti - gal parduos kuria nors savo siuta, nes tos importines tai ka as zinau - kaina apie 200 Lt. Man uz medziagos gabala nesinori tiek moketi
Ir jos tikrai saugios
taip labai noreciau paziureti ir pabandyti, tai butu saunu suzinoti jos kontaktus.
buciau dekinga
o gal dar kas zino kur parduotuvese tokie dalykai parduodami, nes noriu pasimatuoti ir nesyne ir slinga ir vaikjuoste kad galeciau nuspresti, kuri vis del to tinkamiausia ir saugiausia.
quote=Shalna,2008 04 30, 18:00]
Labukas,
kaip tau ligonineje sekesi? Ar viskas ok?
Kada planuoji i akuserini gultis?
Manau, kad tu kalbi apie nesynes (kenguriukus), nes kai vaika idedi i vaikjuoste jis ne salia krutines, o apie tavo klubus tabaluojasi
Ji tik vaikam berods iki 2 men., bet man jos nesaugiai atrodo nors tu ka
La
Ligonineje viskas ok, siaip visi tik sypsojos ir sake kad tyrimai geri, gliukuotas 6, tai dziaugiuosi nes pompa labai padejo prisiziureti. tik va rado sirdies uzesiu stipriu, tai teks eit pas daktariuka patarimu kaip ir ka teks daryt gimdant, o siaip nieko baisaus. va tik susirupinau nes pastarosiom dienom gimda kietet pradejo laiks nuo laiko tik isitempia ir kieta kieta, po to praeina, tai va ir galvoju ar cia tie braxtono hikso susitraukimai, kur gimda tiesiog ruosiasi gimdymui ir taip daro ar cia kazkas ne taip ir reiktu susirupint, nes man net atrodo kad mazuliukas net maziau juda nei anksciau o gal ir sis dalykas normalu. ne nezinau
O kaip tu? ar nebijai artejant didziajam ivykiui?