Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(aister @ 2008 04 30, 17:13)
A taip brangiai?O vaikjuoste ir slingas cia tas pats?

Vaikjuoste ir slingas - skirtingi dalykai ax.gif Jo, man rode viena vaikjuoste vokiska - tipo labai gera medziaga, svelni ir t.t., na yra dar kisene joje (tipo pribombasas) ir 200 litų blink.gif

Sakau vaikjuoste - tiesiog tam tikro ilgio medziagos gabalas, kuriuo tiesiog prisirisi vaika. Tinka nuo gimimo iki 18 metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 04 30, 15:00)
Vaiku tikrai nerizikuosiu schmoll.gif Dabar tik bijau, kad neatsitiktu taip, kad aplinkybes privers gimdyti RK, bo jausciaus baisiai negerai :

Tiesa, vaiką tai tikrai vargšą badė dažnai, mane net užkniso, norėjau bėgti iš tos ligoninės, kad tik jo nebebadytų ir netikrintų tos gliukozės doh.gif Aš labiau pasigedau sau priežiūros - kaip rašiau joks endokrinologas neatėjo, o gal ir neturėjo ateiti, nžn.....

Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 04 30, 22:21)
Tiesa, vaiką tai tikrai vargšą badė dažnai, mane net užkniso, norėjau bėgti iš tos ligoninės, kad tik jo nebebadytų ir netikrintų tos gliukozės doh.gif Aš labiau pasigedau sau priežiūros - kaip rašiau joks endokrinologas neatėjo, o gal ir neturėjo ateiti, nžn.....

Bade ir maniski ligoninej verysad.gif Juk reikia suziureti tuos cukriukus mirksiukas.gif O KMUK buvo pas mane ir endokrinoligas,jau nekalbu apie Birzieti,kuris kiekviena diena ateidavo.Ir pas leliuka nueidavo paziureti kol buvo su lasaline pajungtas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 05 01, 12:08)
Bade ir maniski ligoninej verysad.gif Juk reikia suziureti tuos cukriukus mirksiukas.gif O KMUK buvo pas mane ir endokrinoligas,jau nekalbu apie Birzieti,kuris kiekviena diena ateidavo.Ir pas leliuka nueidavo paziureti kol buvo su lasaline pajungtas wub.gif

Aister, o leliukui gimus iskart ji isnesa tiems tyrimams, ar leidzia dar bent zvilgtelt i ji? wub.gif Nu jau apie pabuvima ant krutines iskart po gimdymo bent pusvalandi as jau ir nebeklausiu, ania?.. O kiek laiko juos inkubatoriuje laiko? Kiek taviski laike? Ir beje, po kiek laiko jus paleido is ligonines?
SiDo, as irgi manau, kad endokrinologas turejo pas tave ateiti, pasiteirauti, kas kaip ir suteikti informacija apie tolesne saves stebesena.. Ypac, kai pas tave gestacinis, tai manau, pas tave vis tiek nera tiek ziniu ir patirties, kie pas mus..
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 05 01, 15:55)
Aister, o leliukui gimus iskart ji isnesa tiems tyrimams, ar leidzia dar bent zvilgtelt i ji? wub.gif Nu jau apie pabuvima ant krutines iskart po gimdymo bent pusvalandi as jau ir nebeklausiu, ania?.. O kiek laiko juos inkubatoriuje laiko? Kiek taviski laike? Ir beje, po kiek laiko jus paleido is ligonines?
SiDo, as irgi manau, kad endokrinologas turejo pas tave ateiti, pasiteirauti, kas kaip ir suteikti informacija apie tolesne saves stebesena.. Ypac, kai pas tave gestacinis, tai manau, pas tave vis tiek nera tiek ziniu ir patirties, kie pas mus..

Dave aisku paziureti,koki 10 minuciu laike leliuka prie manes galejau snekinti wub.gif wub.gif wub.gif Inkubatoriuj para laike.o lasaline 2 paras lasino.Po visko jau mums i palata atveze wub.gif Man viskas gerai gyjo,ir leliukui toliau viskas liuks buvo,tai 5 para isleido namo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 05 01, 13:55)

Jusu deka pakankamai ''issilavinau'', bet aisku, as irgi mastau, kad kazkas turejo pas mane ateiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 05 01, 19:47)
Jusu deka pakankamai ''issilavinau'', bet aisku, as irgi mastau, kad kazkas turejo pas mane ateiti ax.gif

Hey, tikiuosi, neisizeidei 4u.gif
Beje, kaip davo didysis reaguoja i maziuka ir i demesi, skiriama jam?
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 05 01, 18:40)
Hey, tikiuosi, neisizeidei 4u.gif
Beje, kaip davo didysis reaguoja i maziuka ir i demesi, skiriama jam?

Kalbos nera, kodel tureciau isizeisti? 4u.gif

Mano didysis reaguoja tiesiog puikiai - čia mociutes pastangu dėka - taip praplovė žmogui smegenis, kad tas be galo myli savo leliuką ax.gif Aš jau pradedu nerimauti, nes psichologiškai tai per daug gera reakcija, turi gi kažkada ir neigiamos emocijos pasirodyti g.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=SiDo,2008 04 30, 20:02]
Taip, vaikjuostė - tai toks ilgas medziagos gabalas, kuriuo galima vaika visokiais budais prisiristi ir nesiotis. As risu prie krutines, labai labai fainas jausmas - maniskis is karto apsiramina ir knarkia, nes nuo silumos diegliu sumazeja. Mano drauge platina sias juostas, jei nori, galiu suvesti - gal parduos kuria nors savo siuta, nes tos importines tai ka as zinau - kaina apie 200 Lt. Man uz medziagos gabala nesinori tiek moketi g.gif

Ir jos tikrai saugios thumbup.gif

taip labai noreciau paziureti ir pabandyti, tai butu saunu suzinoti jos kontaktus. smile.gif buciau dekinga smile.gif

o gal dar kas zino kur parduotuvese tokie dalykai parduodami, nes noriu pasimatuoti ir nesyne ir slinga ir vaikjuoste kad galeciau nuspresti, kuri vis del to tinkamiausia ir saugiausia.

quote=Shalna,2008 04 30, 18:00]
Labukas,
kaip tau ligonineje sekesi? Ar viskas ok? wink.gif Kada planuoji i akuserini gultis?
Manau, kad tu kalbi apie nesynes (kenguriukus), nes kai vaika idedi i vaikjuoste jis ne salia krutines, o apie tavo klubus tabaluojasi smile.gif Ji tik vaikam berods iki 2 men., bet man jos nesaugiai atrodo nors tu ka doh.gif

La 4u.gif
Ligonineje viskas ok, siaip visi tik sypsojos ir sake kad tyrimai geri, gliukuotas 6, tai dziaugiuosi nes pompa labai padejo prisiziureti. tik va rado sirdies uzesiu stipriu, tai teks eit pas daktariuka patarimu kaip ir ka teks daryt gimdant, o siaip nieko baisaus. va tik susirupinau nes pastarosiom dienom gimda kietet pradejo laiks nuo laiko tik isitempia ir kieta kieta, po to praeina, tai va ir galvoju ar cia tie braxtono hikso susitraukimai, kur gimda tiesiog ruosiasi gimdymui ir taip daro ar cia kazkas ne taip ir reiktu susirupint, nes man net atrodo kad mazuliukas net maziau juda nei anksciau o gal ir sis dalykas normalu. ne nezinau schmoll.gif
O kaip tu? ar nebijai artejant didziajam ivykiui?
Atsakyti
ir dar niekaip neatrandu kaip sioje forumo sistemoje tekstuka kuri cituoju atskirti tuo baltu blokeliu nuo savo atsakymo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 05 05, 21:18)
La  4u.gif
Ligonineje viskas ok, siaip visi tik sypsojos ir sake kad tyrimai geri, gliukuotas 6, tai dziaugiuosi nes pompa labai padejo prisiziureti. tik va rado sirdies uzesiu stipriu, tai teks eit pas daktariuka patarimu kaip ir ka teks daryt gimdant, o siaip nieko baisaus. va tik susirupinau nes pastarosiom dienom gimda kietet pradejo laiks nuo laiko tik isitempia ir kieta kieta, po to praeina, tai va ir galvoju ar cia tie braxtono hikso susitraukimai, kur gimda tiesiog ruosiasi gimdymui ir taip daro ar cia kazkas ne taip ir reiktu susirupint, nes man net atrodo kad mazuliukas net maziau juda nei anksciau o gal ir sis dalykas normalu. ne nezinau schmoll.gif
O kaip tu? ar nebijai artejant didziajam ivykiui?

Labuka 4u.gif
Labai smagu, kad viskas ok ir kad gliukuotas idealus! thumbup.gif Na, tikekime,s kad sirdies uzesiai nera rimta beda ir viskas tikrai bus ok wink.gif Minejai, kad tau gimdyt birzelio pabaigoj, ale ziuriu, kad laiko tau dar maziau negu man, tai kaip cia iseina? g.gif Kietejanti gimda yra normalus reiskinys, o pasirodo, kad nuo 30 savaites prasideda paruosiameieji saremiai, kai jau gimda ne kieteja, o skauda, kaip per mms. Man tas laikotarpis jau atejo, buvau issigandusi, kol issiaiskinau, kad viskas normoj smile.gif Tai gal ir tau neverta nerimauti wink.gif

QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 05 05, 21:36)
ir dar niekaip neatrandu kaip sioje forumo sistemoje tekstuka kuri cituoju atskirti tuo baltu blokeliu nuo savo atsakymo   blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Tiesiog atsakinejant ar cituojant nereiketu istrinti posto pradzioje ir pabaigoje esancio "quote" zenkliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 06 gegužės 2008 - 08:13
Sveikos cukrines nestukes mirksiukas.gif nestuke.gif
Skaitau apie jusu jau artejancius gimdymus,ir taip gera,kad viskas gerai wub.gif Pamatysit-viskas bus gerai thumbup.gif Jau greitai ir jus busit mamukai wub.gif
Atsakyti