Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Sveikos mergaites, kaip laikotės 4u.gif

Shalna, jau nedaug liko - kur gimdysi Vilniuj ar Kaune? ax.gif Lengvo nešiojimo tau, mėgaukis 4u.gif

Skaičiau, kad pamatuojate savo mažiams cukriukus, aš irgi galvoju kada pamatuoti, tiek mažajam, tiek didžiajam (jei pastarasis leisis g.gif ). O iš kur imat krauja savo mažyliams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiDo: 24 balandžio 2008 - 16:52
QUOTE(SiDo @ 2008 04 24, 17:52)

Shalna, jau nedaug liko - kur gimdysi Vilniuj ar Kaune? ax.gif Lengvo nešiojimo tau, mėgaukis 4u.gif

Skaičiau, kad pamatuojate savo mažiams cukriukus, aš irgi galvoju kada pamatuoti, tiek mažajam, tiek didžiajam (jei pastarasis leisis g.gif ). O iš kur imat krauja savo mažyliams?

Sveika 4u.gif kraują iš piršto imiau. Tik praduriklio nenaudojau, su adatėle pati rankom dūriau. Ir prisimink, kad aparatėlis visuomet turi paklaidą. Dažniausiai rodo didesnį cukriuką. o iš vis geriausia, kad poliklinikoj padaytų, bus tikslesnis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 04 24, 16:52)

Ligoninej is kulniuko eme krauja.
As pati tai nematuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 04 25, 04:48)
Sveika 4u.gif  kraują iš piršto imiau. Tik praduriklio nenaudojau, su adatėle pati rankom dūriau.

blink.gif doh.gif Didžiajam tai iš piršto paimčiau, bet mažajam tai baisoka. Tikriausiai reiks iš kulno bandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 04 24, 17:52)

Sveikute seniai matyta 4u.gif Kaip laikaisi? Kaip tavo maziukas auga? Kaip sekasi auginti? smile.gif
As jau galutinai apsisprendziau, kad Kaunu gimdysiu - del to jauciuosi labai rami ir saugi, man ten ir aplinka daug saugesne paasirode smile.gif Beje, su vyru lankome semetos kursus, dar ir tai suteikia drasos, nes labai jau gimdymo bijojau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 04 26, 19:23)
Sveikute seniai matyta 4u.gif Kaip laikaisi? Kaip tavo maziukas auga? Kaip sekasi auginti? smile.gif
As jau galutinai apsisprendziau, kad Kaunu gimdysiu - del to jauciuosi labai rami ir saugi, man ten ir aplinka daug saugesne paasirode smile.gif Beje, su vyru lankome semetos kursus, dar ir tai suteikia drasos, nes labai jau gimdymo bijojau doh.gif

Gerai, kad Kaune zadi gimdyti 4u.gif As apie RK nieko blogo negaliu pasakyti, bet man vis tiek kazkodel susidare ispudis, kad jie ten daugiau deklaruoja ta nesciuju diabetikiu prieziura nei realiai yra. Net nezinau konkreciai kodel man taip pasirode g.gif Ai, pvz. manes neatejo konsultuoti joks endokrinologas, tuo labiau nieko neisgirdau del savo vaiko. Gal todel, kad glikemija visad buvo normos ribose rolleyes.gif O gal as tiesiog nesupratau kazko....

O as tai iki Kauno buciau nespejus nevaziuot tongue.gif , nes nuo momento, kai supratau, kad gimdau, praejo 2 val iki maziaus gimimo, tai vos spejo mane vyras iki RK per tuos visus Vilniaus kamscius nuvezt ax.gif Va taip va buna su tais gimdymais, ypac kai ne pirma karta.

Maniskis auga gerai, rankinukas nerealus, tai nesiojuos ji visur kaip kokia cigone su vaikjuoste prisirisus, nes kitaip nieko daugiau negaleciau daryti - nei sumustinio pasidaryt, nei pasitvarkyti. Dar keista truputi, kad pieno turiu tikrai maziau nei po pirmojo gimdymo, bet uztenka cool.gif Jau mastau apie treciaji blush2.gif ziuresiu kokie bus rezultatai po dvieju menesiu - jei sviesis diabetas, tai rimtai reikes pagalvoti, ar neverta kuo anksciau pasigimdyti visus vaikus g.gif

Tai sekmes visoms nestuke.gif ir jau patapusioms mamytemis - nesiokit ir aukit gerai 4u.gif
Atsakyti
SiDo
labuka ,
as del vaikjuostes, kur galima tokia gauti? ar cia tokio pat tipo kaip afrikietes nesioja maziukus uzsirisusios ant krutines? nes as visa nestuma svaigstu kaip tokios noriu maziukui nesiot bet net nezinojau kaip ji vadinasi (tavo deka dabar jau zinau smile.gif ) nes zinau, kad leliui yra nepamainomai geriau nesioti ji ant krutines, kadangi jaucia labai glaudu rysi su mama, kuri jam yra visas pasaulis. Cia is valdorfo pedagogikos prisiskaiciau, toms kurios nori maziukus auginti kuo naturaliau labai artima ir idomi vaiko augimo filosofija. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aksomines rankytes: 30 balandžio 2008 - 14:55
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 04 30, 15:54)
SiDo
labuka ,
as del vaikjuostes, kur galima tokia gauti? ar cia tokio pat tipo kaip afrikietes nesioja maziukus uzsirisusios ant krutines? nes as visa nestuma svaigstu kaip tokios noriu maziukui nesiot bet net nezinojau kaip ji vadinasi (tavo deka dabar jau zinau smile.gif ) nes zinau, kad leliui yra nepamainomai geriau nesioti ji ant krutines, kadangi jaucia labai glaudu rysi su mama, kuri jam yra visas pasaulis. Cia is valdorfo pedagogikos prisiskaiciau, toms kurios nori maziukus auginti kuo naturaliau labai artima ir idomi vaiko augimo filosofija. smile.gif

labux 4u.gif šiaip vaikjuostes gali ir internetu užsisakyti www.vaikams.eu
Atsakyti
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 04 30, 14:54)

Yra vaikjuostes ir yra slingai mirksiukas.gif Paziurek www.vaikams.eu ten visokiu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 04 28, 10:26)
Gerai, kad Kaune zadi gimdyti 4u.gif As apie RK nieko blogo negaliu pasakyti, bet man vis tiek kazkodel susidare ispudis, kad jie ten daugiau deklaruoja ta nesciuju diabetikiu prieziura nei realiai yra. Net nezinau konkreciai kodel man taip pasirode g.gif Ai, pvz. manes neatejo konsultuoti joks endokrinologas, tuo labiau nieko neisgirdau del savo vaiko. Gal todel, kad glikemija visad buvo normos ribose rolleyes.gif O gal as tiesiog nesupratau kazko....

nuo momento, kai supratau, kad gimdau, praejo 2 val iki maziaus gimimo,

Jau mastau apie treciaji blush2.gif ziuresiu kokie bus rezultatai po dvieju menesiu - jei sviesis diabetas, tai rimtai reikes pagalvoti, ar neverta kuo anksciau pasigimdyti visus vaikus g.gif

Tai vat as ir sakau, nors mane poliklinikos akusere bande itikinti, kad mano vaiku visur vienodai gerai bus pasirupinta, nu netrenkia man profesionalumu tas RK ir viskas. Vaiku tikrai nerizikuosiu schmoll.gif Dabar tik bijau, kad neatsitiktu taip, kad aplinkybes privers gimdyti RK, bo jausciaus baisiai negerai sad.gif Nu, tikekimes, Birzietis ten viska gerai suplanuos smile.gif

Ale tu ir greit apsusukai, tai tik gimdyt ir gimdyt lotuliukas.gif

O kodel manai, kad sviesis diabetas? g.gif Nu zinau, kad tikimybe tokia nemaza yra, bet ar tikrai suzinosi po poros menesiu? Gali ir veliau islisti.. O kad 3 planuojat, tai faina thumbup.gif Is musu irgi draugai juokiasi, sako, dar sitas negime, o jus jau 2 planuojat lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 04 30, 15:54)

Labukas,
kaip tau ligonineje sekesi? Ar viskas ok? wink.gif Kada planuoji i akuserini gultis?
Manau, kad tu kalbi apie nesynes (kenguriukus), nes kai vaika idedi i vaikjuoste jis ne salia krutines, o apie tavo klubus tabaluojasi smile.gif Ji tik vaikam berods iki 2 men., bet man jos nesaugiai atrodo nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 04 30, 12:54)
SiDo
labuka ,
as del vaikjuostes, kur galima tokia gauti? ar cia tokio pat tipo kaip afrikietes nesioja maziukus uzsirisusios ant krutines?

Taip, vaikjuostė - tai toks ilgas medziagos gabalas, kuriuo galima vaika visokiais budais prisiristi ir nesiotis. As risu prie krutines, labai labai fainas jausmas - maniskis is karto apsiramina ir knarkia, nes nuo silumos diegliu sumazeja. Mano drauge platina sias juostas, jei nori, galiu suvesti - gal parduos kuria nors savo siuta, nes tos importines tai ka as zinau - kaina apie 200 Lt. Man uz medziagos gabala nesinori tiek moketi g.gif

Ir jos tikrai saugios thumbup.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 04 30, 15:00)

Ale tu ir greit apsusukai, tai tik gimdyt ir gimdyt  lotuliukas.gif

O kodel manai, kad sviesis diabetas? g.gif  Nu zinau, kad tikimybe tokia nemaza yra, bet ar tikrai suzinosi po poros menesiu? Gali ir veliau islisti.. O kad 3

Jo, man net paciai keista buvo del to greitumo, bet labai skaudejo uztat g.gif Tai kazi pe kiek laiko as trecia pagimdyciau - per 1 valanda g.gif

O del svietimosi tai ta ir turejau omeny - ziuresim kokie rezultatai po poros menesiu ir taip toliau. Tikiuosi man nebus jokio diabeto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 04 30, 19:02)
kaina apie 200 Lt. Man uz medziagos gabala nesinori tiek moketi g.gif

A taip brangiai?O vaikjuoste ir slingas cia tas pats?As parduodu savo nauja slinga uz 100 lt jei kas norit 4u.gif nusipirkau nauja,bet man kazko tai nepatiko,kengura labiau prie sirdies.Tai su tuo slingu taip niekur ir nebuvom iseje ax.gif
Atsakyti