QUOTE(aister @ 2008 04 06, 12:19)
Man 34 sav sake kad pilvukas didesnis leliuko.Bet i nustatytas normas irgi dar itilpom.Nepergyvenk,bus didesnio svorio leliukas ir viskas.
Viskas, ka as bandau visa nestuma daryti, tai nepergyventi
Tikiu, kad viskas bus gerai
Niu, o jus ar pavyko savaitgali kur nulekti? Kai musu mazius gims, po poros savaiciu bus mano gimtadienis, po poros menesiu - musu vestuviu metines, vis galvoju, ar pavyks bent per viena proga gamton islekti? Ignalinoj nuziureje gera viecike turim, ale vis nesuprantu, 2 men. vaika imanoma issivezti i miskus dienai, ar ne?
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 04 06, 23:18)
Sveika, va ketinom KMUK susitikti bet taip greit tave paleido, o ir as pirmadieni neatsiguliau, o po to vietu nebuvo pas mano gydytoja palatose, tai gulu si pirmadieni, pasidarysiu tyrimus visus. Gaila kad prasilenkem. Dziaugiuosi kad pas tave viskas gerai
Man Birzietis per vizita paziurejo echoskopu sake, kad grazi mergaite
, 400g (tuo metu buvo 22sav), tai cia gerai kazin ar ne, turbut pagal norma nes gydytojas nieko neminejo. dabar 25 sav kadangi guluos galvoju ar dar prasyt Birziecio vizito ar jau nebereik jei ziurejo 22-23sav, bet nieko del gimdymo nesitarem, o gal ir neturejom?
Dar klausimas kas leliukui darosi kai zemas cukrus? Ir kokio dydzio jau pagimdziusios mamos pirkot drabuzelius naujagimio kraiteliui?
Agha, kai as atsiguliau, visos palatos buvo uzimtos, o paskui prasidejo kosmarai - paleido mane diana anksciau, o iseinant kiekvienoj palatoj po pristatoma lova per viduri pristate
O tu pas kokia gydytoja gulsies?
Nezinau, ar jei neseniai ziurejo, tave Bizietis dar karta ziures, bet itariu, kad taip, nes 24 savaite kazkas ten su gimda darosi, berods, baigiasi formuotis placenta ar kazkas panasaus. Negaliu tiksliai pasakyti, bet ne be reikalo butent 24 savaite guldo i ligonine
Jei kas butu neatitike normu, butu Birzietis pasakes
Pas mus viskas atitiko normas, tik pilviukas maziaus pavalges
Nors musiskiai gimsta kiek didesni, bet pradziai turiu drabuzeliu 54, 56, 60 dydzio
QUOTE(jauniute @ 2008 04 06, 23:37)
cia truputi ne i tema, bet kaip as jum pavyzdziui mamytes:) kokios jus laimingos, tikiuosi ir man greit pavyks pastoti:) labai daug is jusu komentaru ismokau, jei pavyks pastoti, praktiskai jau viska zinosiu
Netgi labai i tema!
As pries pastojant irgi ieskojau info, kaip pasiruosti pastojimui ir pan., bet gaila, kad sis formas nebuvo toks ispletotas ir informatyvus
O pastojusi klausinejau merginu visko visko, ir daresi ramu ramu
O pastoti tikrai pavyks, tik reikia tiketi
Mums irgi ne is pirmo karto pavyko, jau buvome pradeje nerimauti, bet mano mms buvo nereguliarios,
tad nusprendeme pasinaudoti ovuliacijos nustatymo testais ir praktiskai iskart uzkibo Sekmes zvejojant!