Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(aister @ 2008 04 04, 15:15)
Ar pati gimdysi?Juk visus tyrimus jau padare,Birzietis pasake nuosprendi-gimdysi ar pjaus.

Na, kadangi visi tyrimai geri, tai lieps paciai gimdyti smile.gif Nebent sake, kas pasikeistu veliau, pvz., vaisius butu per daug didelis. Siaip vandenu pas mane truputi virs normos, sake, dabar tai neturi visiskai jokios reiksmes ir visai nieko tokio, tik tiek, kad juos atidziau reikes stebeti ateityje. O leliukas jau pilviuka turi didesni negu priklauso doh.gif Ar jums nieko nesakydavo del diabetines fetopatijos? Mums tipo reikia stebeti, del galimos prasideti diabetines fetopatijos, jau kaip issigandau blink.gif Nors siaip sake, kad viskas yra gerai ir viskas atitinka norma.. Tai suprask, kaip nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 04 04, 16:43)
Na, kadangi visi tyrimai geri, tai lieps paciai gimdyti smile.gif Nebent sake, kas pasikeistu veliau, pvz., vaisius butu per daug didelis. Siaip vandenu pas mane truputi virs normos, sake, dabar tai neturi visiskai jokios reiksmes ir visai nieko tokio, tik tiek, kad juos atidziau reikes stebeti ateityje. O leliukas jau pilviuka turi didesni negu priklauso doh.gif Ar jums nieko nesakydavo del diabetines fetopatijos? Mums tipo reikia stebeti, del galimos prasideti diabetines fetopatijos, jau kaip issigandau blink.gif Nors siaip sake, kad viskas yra gerai ir viskas atitinka norma.. Tai suprask, kaip nori g.gif

Man 34 sav sake kad pilvukas didesnis leliuko.Bet i nustatytas normas irgi dar itilpom.Nepergyvenk,bus didesnio svorio leliukas ir viskas.Maniskis irgi gime 4220g.Visi sake oi koks didelis,o man jis visai neatrode dideli.Aisku kai gulejo inkubatoriuj su neisnesiotukais,tai tikras milzinas atrode lotuliukas.gif O dabar svoris normalus,augam daugiau i ugi,o svorio kaip pagal knygute priaugam.Pamatysi,bus ir tau viskas gerai,juks cukrus tai tvarkeisi ir gliukolizuotas pas tave geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 04 04, 17:43)

Sveika, va ketinom KMUK susitikti bet taip greit tave paleido, o ir as pirmadieni neatsiguliau, o po to vietu nebuvo pas mano gydytoja palatose, tai gulu si pirmadieni, pasidarysiu tyrimus visus. Gaila kad prasilenkem. Dziaugiuosi kad pas tave viskas gerai smile.gif
Man Birzietis per vizita paziurejo echoskopu sake, kad grazi mergaite biggrin.gif , 400g (tuo metu buvo 22sav), tai cia gerai kazin ar ne, turbut pagal norma nes gydytojas nieko neminejo. dabar 25 sav kadangi guluos galvoju ar dar prasyt Birziecio vizito ar jau nebereik jei ziurejo 22-23sav, bet nieko del gimdymo nesitarem, o gal ir neturejom?
Dar klausimas kas leliukui darosi kai zemas cukrus? Ir kokio dydzio jau pagimdziusios mamos pirkot drabuzelius naujagimio kraiteliui?
Atsakyti
cia truputi ne i tema, bet kaip as jum pavyzdziui mamytes:) kokios jus laimingos, tikiuosi ir man greit pavyks pastoti:) labai daug is jusu komentaru ismokau, jei pavyks pastoti, praktiskai jau viska zinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 04 06, 12:19)
Man 34 sav sake kad pilvukas didesnis leliuko.Bet i nustatytas normas irgi dar itilpom.Nepergyvenk,bus didesnio svorio leliukas ir viskas.

Viskas, ka as bandau visa nestuma daryti, tai nepergyventi smile.gif Tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif Niu, o jus ar pavyko savaitgali kur nulekti? Kai musu mazius gims, po poros savaiciu bus mano gimtadienis, po poros menesiu - musu vestuviu metines, vis galvoju, ar pavyks bent per viena proga gamton islekti? Ignalinoj nuziureje gera viecike turim, ale vis nesuprantu, 2 men. vaika imanoma issivezti i miskus dienai, ar ne? g.gif

QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 04 06, 23:18)
Sveika, va ketinom KMUK susitikti bet taip greit tave paleido, o ir as pirmadieni neatsiguliau, o po to vietu nebuvo pas mano gydytoja palatose, tai gulu si pirmadieni, pasidarysiu tyrimus visus. Gaila kad prasilenkem. Dziaugiuosi kad pas tave viskas gerai smile.gif
Man Birzietis per vizita paziurejo echoskopu sake, kad grazi mergaite  biggrin.gif , 400g (tuo metu buvo 22sav), tai cia gerai kazin ar ne, turbut pagal norma nes gydytojas nieko neminejo. dabar 25 sav kadangi guluos galvoju ar dar prasyt Birziecio vizito ar jau nebereik jei ziurejo 22-23sav, bet nieko del gimdymo nesitarem, o gal ir neturejom?
Dar klausimas kas leliukui darosi kai zemas cukrus? Ir kokio dydzio jau pagimdziusios mamos pirkot drabuzelius naujagimio kraiteliui?

Agha, kai as atsiguliau, visos palatos buvo uzimtos, o paskui prasidejo kosmarai - paleido mane diana anksciau, o iseinant kiekvienoj palatoj po pristatoma lova per viduri pristate doh.gif O tu pas kokia gydytoja gulsies?
Nezinau, ar jei neseniai ziurejo, tave Bizietis dar karta ziures, bet itariu, kad taip, nes 24 savaite kazkas ten su gimda darosi, berods, baigiasi formuotis placenta ar kazkas panasaus. Negaliu tiksliai pasakyti, bet ne be reikalo butent 24 savaite guldo i ligonine mirksiukas.gif
Jei kas butu neatitike normu, butu Birzietis pasakes wink.gif Pas mus viskas atitiko normas, tik pilviukas maziaus pavalges smile.gif
Nors musiskiai gimsta kiek didesni, bet pradziai turiu drabuzeliu 54, 56, 60 dydzio ax.gif

QUOTE(jauniute @ 2008 04 06, 23:37)
cia truputi ne i tema, bet kaip as jum pavyzdziui mamytes:) kokios jus laimingos, tikiuosi ir man greit pavyks pastoti:) labai daug is jusu komentaru ismokau, jei pavyks pastoti, praktiskai jau viska zinosiu 4u.gif

Netgi labai i tema! 4u.gif
As pries pastojant irgi ieskojau info, kaip pasiruosti pastojimui ir pan., bet gaila, kad sis formas nebuvo toks ispletotas ir informatyvus ax.gif O pastojusi klausinejau merginu visko visko, ir daresi ramu ramu smile.gif
O pastoti tikrai pavyks, tik reikia tiketi mirksiukas.gif Mums irgi ne is pirmo karto pavyko, jau buvome pradeje nerimauti, bet mano mms buvo nereguliarios, tad nusprendeme pasinaudoti ovuliacijos nustatymo testais ir praktiskai iskart uzkibo ax.gif
Sekmes zvejojant! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 04 06, 22:18)
Man Birzietis per vizita paziurejo echoskopu sake, kad grazi mergaite  biggrin.gif , 400g (tuo metu buvo 22sav), tai cia gerai kazin ar ne, turbut pagal norma nes gydytojas nieko neminejo. dabar 25 sav kadangi guluos galvoju ar dar prasyt Birziecio vizito ar jau nebereik jei ziurejo 22-23sav, bet nieko del gimdymo nesitarem, o gal ir neturejom?

Jei Birzietis nieko nesake,tai reiskia viskas gerai.Jei buna kas blogai jis pasako mirksiukas.gif
O kai endokrinologiniam gulesi,po visu tyrimu tave sius pas birzieti,mane visada siusdavo.Kad ir nesenai buvai,manau jam idomu bus paziuret visus tavo tyrimus,tik echoskopo jau nebedarys ax.gif
O del gimdymo pas ji as tariaus budama 34 sav,jau kai i akuserini gulde 4u.gif
Del rubeliu,tai visi man sake bus didelis vaikas,nu tai pirkau visus rubelius 62 cm doh.gif Gime vaikas rubuilis,bet ugis tik 52cm,visi buvo dideli drabuzeliai doh.gif
nusipirk kelis maziukus,bet nedaug,nes greit jie isauga.Ir dar tie dydziai ne visi vienodi.Mantuko ugis dabar 60cm.tai vieni rubai 62cm jau permazi,o kiti dar dideli doh.gif

QUOTE(jauniute @ 2008 04 06, 22:37)

O as nieko nieko nezinojau pastojus ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 04 07, 08:30)
Viskas, ka as bandau visa nestuma daryti, tai nepergyventi smile.gif Tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif Niu, o jus ar pavyko savaitgali kur nulekti? Kai musu mazius gims, po poros savaiciu bus mano gimtadienis, po poros menesiu - musu vestuviu metines, vis galvoju, ar pavyks bent per viena proga gamton islekti? Ignalinoj nuziureje gera viecike turim, ale vis nesuprantu, 2 men. vaika imanoma issivezti i miskus dienai, ar ne? g.gif

Nu oras nekoks buvo,bet vistiek truputi buvom isvaziave thumbup.gif
Jei vaikui patiks miegoti vezimelyje,tai drasiai galesi po miskus duotis smile.gif Mantukas megsta lauke miegoti,tai as ji istumiu i lauka ir viena pati 3-4 val palieku,prasidarau langa,kad girdeciau jei prades verkti,bet buna ramus ax.gif As ji visur kartu tempiuosi,ir po akropoli jau kartu vaiksciojom thumbup.gif isidejau i nesune ir miega mano vaikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 04 07, 09:41)
Jei vaikui patiks miegoti vezimelyje,tai drasiai galesi po miskus duotis smile.gif Mantukas megsta lauke miegoti,tai as ji istumiu i lauka ir viena pati 3-4 val palieku,prasidarau langa,kad girdeciau jei prades verkti,bet buna ramus ax.gif As ji visur kartu tempiuosi,ir po akropoli jau kartu vaiksciojom thumbup.gif isidejau i nesune ir miega mano vaikas thumbup.gif

Nius as irgi pasiruosusi pratinti vaika prie lauko, kad atsparesnis ligoms butu. Bet vos tik uzsimenu vyrui apie kokius isvaziavimus i gamta sia vasara, jis soka i padanges: "taigi vaikas dar bus per mazas" doh.gif Jauciu, kad su vyru turesiu daugiau bedos negu su vaiku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 07 balandžio 2008 - 08:52
QUOTE(Shalna @ 2008 04 07, 08:52)
Nius as irgi pasiruosusi pratinti vaika prie lauko, kad atsparesnis ligoms butu. Bet vos tik uzsimenu vyrui apie kokius isvaziavimus i gamta sia vasara, jis soka i padanges: "taigi vaikas dar bus per mazas" doh.gif Jauciu, kad su vyru turesiu daugiau bedos negu su vaiku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tau dar vasara gims,tai isviso liuks thumbup.gif
As ziema ta vaika apmuturiudavau siltai,ieini kur i patalpa,tuoj pat reik nurengti,kad nesusiltu doh.gif O tu vasara i pavesi vezima pastatysi ir viskas thumbup.gif
Siandien einam pas chirurga.Kaip bijau,kad nepasakytu kad kasnors blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 04 07, 11:21)
Tau dar vasara gims,tai isviso liuks thumbup.gif
As ziema ta vaika apmuturiudavau siltai,ieini kur i patalpa,tuoj pat reik nurengti,kad nesusiltu doh.gif O tu vasara i pavesi vezima pastatysi ir viskas thumbup.gif
Siandien einam pas chirurga.Kaip bijau,kad nepasakytu kad kasnors blogai doh.gif

sveikos visos 4u.gif puikiai tave suprantu kai reikia šaltu oru vaikį kur vežti, aprengi, nurengi, aprengi, nurengi, kad tik nesukaistu ir nesušaltu...vargas... doh.gif bet tuoj vasara, laukiu nesulaukiu, nes maniškis siaubingai nemėgsta rengtis, tokius skandallus kelia, kad vaje vaje.... biggrin.gif mes ir buvo pas chirurgą, jie pagrinde apžiūri klubus (na maniškiui pamakalavo kojytes, užtrukom kelias minutes), dėl ko taip ir nesupratau, ir neklausiau, nes maniškiui viskas gerai biggrin.gif bet visus vaikus ten siunčia, tikrai nebijok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 04 07, 10:30)
sveikos visos  4u.gif  puikiai tave suprantu kai reikia šaltu oru vaikį kur vežti, aprengi, nurengi, aprengi, nurengi, kad tik nesukaistu ir nesušaltu...vargas... doh.gif bet tuoj vasara, laukiu nesulaukiu, nes maniškis siaubingai nemėgsta rengtis, tokius skandallus kelia, kad vaje vaje.... biggrin.gif  mes ir buvo pas chirurgą, jie pagrinde apžiūri klubus (na maniškiui pamakalavo kojytes, užtrukom kelias minutes), dėl ko taip ir nesupratau, ir neklausiau, nes maniškiui viskas gerai  biggrin.gif bet visus vaikus ten siunčia, tikrai nebijok  4u.gif

Mes jau po chirurgo,viskas mums gerai thumbup.gif
Nu tik rachito pozymiu yra,tai geriam daugiau vit D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 07 balandžio 2008 - 14:13
QUOTE(aister @ 2008 04 07, 15:12)
Mes jau po chirurgo,viskas mums gerai thumbup.gif
Nu tik rachito pozymiu yra,tai geriam daugiau vit D.

smagu girdėti, kad viskas gerai, mes ir geriam vit D, tik rachito profilaktikai, kiek suprantu tai mum jo nėra, tik tam, kad neatsirastų, tik labai jau neskanus tas vitaminas, kai duodu pasipurto ir raukosi baisiausiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 04 07, 14:35)
smagu girdėti, kad viskas gerai, mes ir geriam vit D, tik rachito profilaktikai, kiek suprantu tai mum jo nėra, tik tam, kad neatsirastų, tik labai jau neskanus tas vitaminas, kai duodu pasipurto ir raukosi baisiausiai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

irnesakyk.gif maniskis visus vitaminus ar vaistus apsilaizydamas geria lotuliukas.gif Ir vitaminas D jam skanu lotuliukas.gif
Atsakyti