Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 22, 13:30)
man dave 3 juosteles  lotuliukas.gif  neturejo daugiau, po svenciu vel eisiu tai duos daugiau, tai dabar turiu taupyti tas juosteles ir negaliu matuotis kada noreciau  doh.gif
tai ir pagalvojau nusipirkciau dar kiek man reikia, bet jei vaistinese tik po 50 vnt.tai neapsimoka man  schmoll.gif

Tikrai turi gauti daugiau juosteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 22, 14:30)
man dave 3 juosteles  lotuliukas.gif  neturejo daugiau, po svenciu vel eisiu tai duos daugiau, tai dabar turiu taupyti tas juosteles ir negaliu matuotis kada noreciau  doh.gif
tai ir pagalvojau nusipirkciau dar kiek man reikia, bet jei vaistinese tik po 50 vnt.tai neapsimoka man  schmoll.gif

Nu kaip visom sventem, tai tu 3 tikrai per mazai doh.gif Kokia nesamone doh.gif O neisrase tau juostelems recepto? Tam tikra norma 100% kompensuoja ligoniu kasa, tik reiktu pasidometi, kiek tau priklauso, kaip gestaciniam gal maziau, o gal visai nepriklauso? g.gif Siaip tavo vietoje, kad butu ramiau per sventes, nuspirkciau viena pakeli juosteliu - nesubankrutuosi gal del 90 Lt, o ir paciai bus ramiau, ir leliukui sveikiau mirksiukas.gif Bet cia tik mano personaline nuomone mirksiukas.gif
Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

su sventem visas.
Na mes namuose jau, kovo 14 d. po cezario operacijos pasauli isvydo mano mazoji. 4u.gif Na kur ten mazoji 4300 kg.
Siaip isryskejo dukrytei hipoglikemija, tai mazdaug 1.5 paros lasino dekstroze, buvo siaubingai gaila vaiko su tom laselinem, na svarbu, kad viskas susireguliavo. Ir po penkiu paru mus isleido namo.
Kol kas viskas gerai, valgo gerai, miegam siaip sau - pilvukas kankina truputi, na bet cia laikinos bedos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rase-liukas: 23 kovo 2008 - 16:00
QUOTE(Rase-liukas @ 2008 03 23, 16:54)
Sveikos,

su sventem visas.
Na mes namuose jau, kovo 14 d. po cezario operacijos pasauli isvydo mano mazoji. 4u.gif  Na kur ten mazoji 4300 kg.
Siaip isryskejo dukrytei hipoglikemija, tai mazdaug 1.5 paros lasino dekstroze, buvo siaubingai gaila vaiko su tom laselinem, na svarbu, kad viskas susireguliavo. Ir po penkiu paru mus isleido namo.
Kol kas viskas gerai, valgo gerai, miegam siaip sau - pilvukas kankina truputi, na bet cia laikinos bedos.

Sveikinimai kuo nuosirdziausi! 4u.gif 4u.gif Na, lasalinems musu leliai ir mes moraliskai jau turime buti pasiruose rolleyes.gif Bet svarbiausia, kad viskas gerai ir netgi, kad sventes sutikota namie thumbup.gif
Sekmes augti ir stipreti! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

su sventem visas.
Na mes namuose jau, kovo 14 d. po cezario operacijos pasauli isvydo mano mazoji. 4u.gif  Na kur ten mazoji 4300 kg.

kuo didziausi sveikinimai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

su sventem visas.

didžiausi sveikinimai clap.gif happybday.gif aukit sveikučiai
Atsakyti
Sveiki, mano vardas Austeja, esu tika uzsiregistravusi ir dar gerai nezinau kaip naudotis, bet turiu prasyma i vius, kad padetumet susiorentuoti kur tureciau kreiptis. Rasau is Chicagos, geguzes menesi rengiame nemaza labdaros koncerta skirta diabites fondui, kad surinktume vaikams pinigeliu ir jie galetu isigyti insulino pompas. I musu rengini atvaziuoja pati E.Mildazyte. Mums reiktu, kad atsilieptu teveliai, kuriu vaikai serga diabetu ir kuriems reikia siu insulino pompu ir kurie sutiktu papasakoti ir duoti inerviu apie tuos vaikucius, nes zmones daugumoj tie kurie nesusidure su sia liga visai nieko apie ja nezino, todel labai noretume parasyti daugiau. Tad jei atsirastu sutinkanciu pasipasakoti parasykite akubiliene@vakarai.us. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Austeja 777 @ 2008 03 25, 09:42)
Sveiki, mano vardas Austeja, esu tika uzsiregistravusi ir dar gerai nezinau kaip naudotis, bet turiu prasyma i vius, kad padetumet susiorentuoti kur tureciau kreiptis. Rasau is Chicagos, geguzes menesi rengiame nemaza labdaros koncerta skirta diabites fondui, kad surinktume vaikams pinigeliu ir jie galetu isigyti insulino pompas. I musu rengini atvaziuoja pati E.Mildazyte. Mums reiktu, kad atsilieptu teveliai, kuriu vaikai serga diabetu ir kuriems reikia siu insulino pompu ir kurie sutiktu papasakoti ir duoti inerviu apie tuos vaikucius, nes zmones daugumoj tie kurie nesusidure su sia liga visai nieko apie ja nezino, todel labai noretume parasyti daugiau. Tad jei atsirastu sutinkanciu pasipasakoti parasykite akubiliene@vakarai.us. Aciu labai.

Labas, labai smagu matyti, kad zmones labai rupinasi diabetu serganciais vaikais. Kuo didziausio pasisekimo rengiant tokius renginius ir akcijas! Manau, del kontaktu tikslingiausiai butu kreiptis i pacias ligonines, gal aktualiausia butu i kmuk endokrinologini skyriu, gal nukreiptu tinkama linkme ir pan.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
gal kas galetu patarti?beveik pries dvi savaites suzinojau kad laukiuosi o tas nestumas buvo neplanuotas be to cukrai pries tai nebuvo labai geri bet dabar pagerejo tik daznai sokineja nuo 2 iiki 16.stengiuosi ji laikyti kuo stabilesni bet jis kazko nelabai nori normalizuotis.nestumas gali buti apie menuo.gal zinot ar lb galejo pakenkti jie kudikiui?gal yra kokie tyrimai kuriais galetu nustatyti ar nera vaisiui kokiu pazeidimu?buciau labai dekinga uz patarimus nes labai nerimauju nes man tai pirmasis nestumas
Atsakyti
QUOTE(saulut;) @ 2008 03 26, 14:16)
gal kas galetu patarti?beveik pries dvi savaites suzinojau kad laukiuosi o tas nestumas buvo neplanuotas be to cukrai pries tai nebuvo labai geri bet dabar pagerejo tik daznai sokineja nuo 2 iiki 16.stengiuosi ji laikyti kuo stabilesni bet jis kazko nelabai nori normalizuotis.nestumas gali buti apie menuo.gal zinot ar lb galejo pakenkti jie kudikiui?gal yra kokie tyrimai kuriais galetu nustatyti ar nera vaisiui kokiu pazeidimu?buciau labai dekinga uz patarimus nes labai nerimauju  nes man tai pirmasis nestumas

labas, 4u.gif mano nėštumas buvo pusiau planuotas, pusiau ne (ilga čia istorija) biggrin.gif kaip ir pas tave cukrai nebuvo puikūs, šokinėdavo, jei prisižiūrėsi viskas bus gerai, cukrai šokinės kartais, antram trimestre gali pašokinėt, trečiam taip pat, kiekvienai skirtingai būna, pasidaryk gliukuotą, sužinosi koks vidurkis prieš pastojant buvo, pradėk gerti folio rūgštį, nebrangus apie 5lt kažkur, jei gali ir šiandien nusipirk, jis padeda išvengti kažkokių išsigimimų, iki 12 sav ją ir tegėriau, tik vėliau pradėjau vitaminus nėščiosioms gerti (taip patarė Biržietis), vistiek gulsies į endokrinologinį, tai ten siųs pas ginekologą (manau, kad pas tą patį Biržietį nusiųs), jis viską tau paaiškins...aš ir bijojau, visos bijojom, natūralu, bet manau, kad viskas bus gerai 4u.gif dabar turiu labai gražų, judrų sūnų biggrin.gif
Atsakyti
mano draugas siulo pasidaryti isvalyma nes labai bijo kad vaikas gali buti nesveikas.gal yra kokie tyrimai kurie tiksliai galetu pasakyti ar vaikas sveikas ar ne? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(saulut;) @ 2008 03 26, 13:16)
gal kas galetu patarti?beveik pries dvi savaites suzinojau kad laukiuosi o tas nestumas buvo neplanuotas be to cukrai pries tai nebuvo labai geri bet dabar pagerejo tik daznai sokineja nuo 2 iiki 16.stengiuosi ji laikyti kuo stabilesni bet jis kazko nelabai nori normalizuotis.nestumas gali buti apie menuo.gal zinot ar lb galejo pakenkti jie kudikiui?gal yra kokie tyrimai kuriais galetu nustatyti ar nera vaisiui kokiu pazeidimu?buciau labai dekinga uz patarimus nes labai nerimauju  nes man tai pirmasis nestumas

QUOTE(saulut;) @ 2008 03 26, 14:17)
mano draugas siulo pasidaryti isvalyma nes labai bijo kad vaikas gali buti nesveikas.gal yra kokie tyrimai kurie tiksliai galetu pasakyti ar vaikas sveikas ar ne? cray.gif

Net negalvokit apie isvalyma schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
As irgi 6 savaites nezinojau kad esu nescia.Ir cukrai tikrai aukstoki laikes tuo tarpu.Net ir viena kita cigarete tuo laikotarpiu buvau suriukiusi blush2.gif Ir viskas zinok gerai,vaikas sveikas thumbup.gif
Svarbiausia dabar stenkis kuo arciau normos laikyti cukriukus.Man irgi labai sokinedavo,todel labai daznai tikrindavaus.
Sekmes jums.Pamatysit,viskas bus tikrai gerai wub.gif
Atsakyti