QUOTE(saulut;) @ 2008 03 26, 14:16)
gal kas galetu patarti?beveik pries dvi savaites suzinojau kad laukiuosi o tas nestumas buvo neplanuotas be to cukrai pries tai nebuvo labai geri bet dabar pagerejo tik daznai sokineja nuo 2 iiki 16.stengiuosi ji laikyti kuo stabilesni bet jis kazko nelabai nori normalizuotis.nestumas gali buti apie menuo.gal zinot ar lb galejo pakenkti jie kudikiui?gal yra kokie tyrimai kuriais galetu nustatyti ar nera vaisiui kokiu pazeidimu?buciau labai dekinga uz patarimus nes labai nerimauju nes man tai pirmasis nestumas
labas,
mano nėštumas buvo pusiau planuotas, pusiau ne (ilga čia istorija)
kaip ir pas tave cukrai nebuvo puikūs, šokinėdavo, jei prisižiūrėsi viskas bus gerai, cukrai šokinės kartais, antram trimestre gali pašokinėt, trečiam taip pat, kiekvienai skirtingai būna, pasidaryk gliukuotą, sužinosi koks vidurkis prieš pastojant buvo, pradėk gerti folio rūgštį, nebrangus apie 5lt kažkur, jei gali ir šiandien nusipirk, jis padeda išvengti kažkokių išsigimimų, iki 12 sav ją ir tegėriau, tik vėliau pradėjau vitaminus nėščiosioms gerti (taip patarė Biržietis), vistiek gulsies į endokrinologinį, tai ten siųs pas ginekologą (manau, kad pas tą patį Biržietį nusiųs), jis viską tau paaiškins...aš ir bijojau, visos bijojom, natūralu, bet manau, kad viskas bus gerai
dabar turiu labai gražų, judrų sūnų