Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(begike @ 2008 04 10, 21:40)
mano koju oda irgi labai sausa  verysad.gif  kazkokia nenormali...ir niekas nepadeda  verysad.gif  Tikriausiai susigadinau, nes per daznai naudojau depiliacini krema ir putas  verysad.gif  ten gi gryn chemija, jei isdegina plauka, tai matyt ir oda pagadino. Kiek galvoju, nebesugalvoju nuo ko dar taip galetu but... verysad.gif

o tu pabandyk nusipirkti kokio aliejaus -pvz. sezamo (buna maximose maistinis) ir i dregna oda itrink -man tai nepakeiciamas dalykas, net ir plaukeliai atauge buna tokie svelnuciai wub.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 12, 09:59)
O nebandėte kokių riebių kūno kremų? g.gif Gal koks The Body Shop sviestas padėtų, jie tokie riebus ypač sausai odai... ax.gif  poster_offtopic.gif

g.gif gal neremkite tokios sintetikos, juolab, kad nieko stebuklongo tie sviestai ir nepadaro (kazkada ir pati ji turejau, aliejus nepalyginamai geriau)
Atsakyti
Palomina,
kaip kremas su spalva ilgiau panaudojus? Tikriausiai nekemsa odos poru, bet ar oda nesiriebaluoja nuo jo daugiau?ar "nenuvarva"? naturaliai atrodo?
Buciau dekinga uz atsakymus 4u.gif o tai viliojuosi labai
Atsakyti
QUOTE(Praeivė @ 2008 04 13, 16:56)
Palomina,
kaip kremas su spalva ilgiau panaudojus? Tikriausiai nekemsa odos poru, bet ar oda nesiriebaluoja nuo jo daugiau?ar "nenuvarva"? naturaliai atrodo?
Buciau dekinga uz atsakymus 4u.gif o tai viliojuosi labai

kremas man patinka thumbup.gif nepastebejau, kad poros labiau kimstusi nei kimsdavosi iprastai, kad riebaluotusi greiciau, tai irgi nepastebejau g.gif nors seip as jo vieno ir nenaudoju, ant virsaus visada kompaktine pudra papudruoju (Shiseido riebiai odai).. atrodo bent jau man tai tikrai naturaliai.. nes atspalvis idealiai tinka mano odai thumbup.gif kas man dar labai patinka, kad labai lengvas yra ir pasiskirsto tolygiai..
o kaip gali kremas nuvarvet? g.gif blush2.gif isigeria i veida jis
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 12, 22:04)
g.gif  gal neremkite tokios sintetikos, juolab, kad nieko stebuklongo tie sviestai ir nepadaro (kazkada ir pati ji turejau, aliejus nepalyginamai geriau)

Gal čia mano rūpestis, kokią kosmetiką remti ir niekas negali man to uždrausti 4u.gif

Rekomendavau TBS sviestus, kaip puikius drėkiklius, nepaisant sudėtinių medžiagų. Tai tik siūlymas, o ne prievolė, įpareigojanti įsigyti siūlomą daiktą.

"nieko stebuklingo tie sviestai nepadaro" - jūsų nuomonė. Mano nuomonė, kad tai puiki priemonė odos drėkinimui.

Forumas yra skirtas nuomonėms išsakyti, o ne forumietėms peikti viena kitos nuomonę 4u.gif

Atsiprašau už poster_offtopic.gif nesusilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 12, 23:04)
o tu pabandyk nusipirkti kokio aliejaus -pvz. sezamo (buna maximose maistinis) ir i dregna oda itrink -man tai nepakeiciamas dalykas, net ir plaukeliai atauge buna tokie svelnuciai  wub.gif
g.gif  gal neremkite tokios sintetikos, juolab, kad nieko stebuklongo tie sviestai ir nepadaro (kazkada ir pati ji turejau, aliejus nepalyginamai geriau)

O aš dar darau tą patį su kviečių gemalų aliejumi, iš maisto skyriaus. Man net jo kvapas patinka, kadangi jis "tikras". Kai žinau, kad niekur neisiu iš namų, po vonios išsitepu visą kūną, žinoma, rieboka, nusausinu perteklių su rankšluosčiu (po to jį reikia skalbti, tačiau čia ne esmė), ir taip fainai fainai jaučiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2008 04 13, 19:57)
O aš dar darau tą patį su kviečių gemalų aliejumi, iš maisto skyriaus. Man net jo kvapas patinka, kadangi jis "tikras". Kai žinau, kad niekur neisiu iš namų, po vonios išsitepu visą kūną, žinoma, rieboka, nusausinu perteklių su rankšluosčiu (po to jį reikia skalbti, tačiau čia ne esmė), ir taip fainai fainai jaučiuosi smile.gif

gal gali pasakyti gamintojo pavadinimą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 13 balandžio 2008 - 19:23
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 13, 16:58)
Gal čia mano rūpestis, kokią kosmetiką remti ir niekas negali man to uždrausti 4u.gif
Rekomendavau TBS sviestus, kaip puikius drėkiklius, nepaisant sudėtinių medžiagų. Tai tik siūlymas, o ne prievolė, įpareigojanti įsigyti siūlomą daiktą.
"nieko stebuklingo tie sviestai nepadaro" - jūsų nuomonė. Mano nuomonė, kad tai puiki priemonė odos drėkinimui.
Forumas yra skirtas nuomonėms išsakyti, o ne forumietėms peikti viena kitos nuomonę 4u.gif
Atsiprašau už poster_offtopic.gif nesusilaikiau.

jei jau zmogui nepadejo tropic sviestas Logonas -tai tas S... juolab nepades, tai viena, o antra -kisti chemija naturalios firmos temoje - tikrai uzknisa, negi neuztenka TBS ir kitu temu blink.gif

QUOTE(kliūdžiau @ 2008 04 13, 17:57)

o tu i dregna oda itrini? nes man tai tada labai gerai susigeria

QUOTE(doufyl @ 2008 04 13, 19:22)

speju Aniros g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 13, 22:11)
jei jau zmogui nepadejo tropic sviestas Logonas -tai tas S... juolab nepades, tai viena, o antra -kisti chemija naturalios firmos temoje - tikrai uzknisa, negi neuztenka TBS ir kitu temu  blink.gif

Atsiprašau, jei Jus užknisau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 04 13, 21:22)

Anira. Taip pat bandžiau šios firmos moliūgų sėklų aliejų, bet ne kūnui (nes turi specifinį skrudintų sėklų kvapą, ir, be to, jis tamsios rusvos spalvos), o tiesiog po šaukštuką išgeriu vietoj vitaminių. Ten daug cinko, ir visokių elemtų, reikalingų odai.
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 13, 23:11)
o tu i dregna oda itrini? nes man tai tada labai gerai susigeria

Tiesa sakant, ne, visada palaukiu kol oda nudžius. Ir tik tada įsitrinu. Bet pabandysiu ant drėgno kūno. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2008 04 14, 10:10)
Anira. Taip pat bandžiau šios firmos moliūgų sėklų aliejų, bet ne kūnui (nes turi specifinį skrudintų sėklų kvapą, ir, be to, jis tamsios rusvos spalvos), o tiesiog po šaukštuką išgeriu vietoj vitaminių. Ten daug cinko, ir visokių elemtų, reikalingų odai.

anira girdėta. berods turiu alyvuogių aniros firmos. na, reikės po aliejų lentynas pasižvalgyti. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 14 balandžio 2008 - 20:56
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 12, 10:59)
O nebandėte kokių riebių kūno kremų? g.gif Gal koks The Body Shop sviestas padėtų, jie tokie riebus ypač sausai odai... ax.gif  poster_offtopic.gif

as naudojau riebius kremus, ir du 200ml indelius sviesto Logonos sutepiau, bet nepadejo verysad.gif na gal siek tiek pataise padeti, bet ne visiskai istaise unsure.gif nezinau, gal ne drekinancio ar maitinancio reikia, gal man ko nors atstatomojo reik unsure.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 12, 22:04)
o tu pabandyk nusipirkti kokio aliejaus -pvz. sezamo (buna maximose maistinis) ir i dregna oda itrink -man tai nepakeiciamas dalykas, net ir plaukeliai atauge buna tokie svelnuciai  wub.gif

aciu uz patarima, tikriausiai reiks tikrai pirkt alieju, ziuresim, gal jis pades 4u.gif
Atsakyti
nu ir aš turiu tą problemą - su sausa kojų oda, kitur niekur taip nesausėja kaip kojos doh.gif
...o visai neseniai kažkokiam žurnale perskaičiau patarimą - tipo rytiečiai taip rekomenduoja - aliejumi išsitepti kūną prieš einant maudytis, nes taip apsaugoma nuo išsausėjimo.

reikia pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 14 balandžio 2008 - 21:33