Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(begike @ 2008 04 09, 22:35)
kas per weledos duso kremas?  bigsmile.gif  blush2.gif  4u.gif

su saltalankiais smile.gif labai fainas wub.gif mano kuno oda normali siuo metu, kazkada buvo sausoka (ypac kojos), dabar net ir kojos nereikalauja kremo, bet nesakau, kad cia butent del sio duso kremo, na bet aisku ir jis prisideda siek tiek biggrin.gif
Atsakyti
o Madaros meginuku Sarmoj buna pirkt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 09, 20:04)
o kaip naktinis veido kremas patiko?  ax.gif

Kremas kaip kremas blush2.gif Net nežinau, ką jis realiai turėtų daryti g.gif Na oda ryte minkšta ir sudrėkinta, bet kakta visa riebi riebi doh.gif Du kartus kolkas tepiausi, kad nežinau, koks efektas turi būt nuo jo, tai sunku vertint. Nors šiaip turbūt neblogas kremas, tik mano oda per riebi jam blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2008 04 10, 09:23)
o Madaros meginuku Sarmoj buna pirkt? ax.gif

Bent jau Vilniaus Akropolyje nemačiau.
Atsakyti
gedimino 9 sarmoj madaros didelis pasirinkimas smile.gif
Net tos prausiklis putos yra apie kurias palomina menu svajojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 09, 23:44)
su saltalankiais  smile.gif  labai fainas  wub.gif  mano kuno oda normali siuo metu, kazkada buvo sausoka (ypac kojos), dabar net ir kojos nereikalauja kremo, bet nesakau, kad cia butent del sio duso kremo, na bet aisku ir jis prisideda siek tiek  biggrin.gif

na o aš turiu weledos šaltalankių aliejų, tai labai patenkinta esu. Ten tos sudėties aš nežiūriu, žiūriu rezultatus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2008 04 10, 16:50)
na o aš turiu weledos šaltalankių aliejų, tai labai patenkinta esu. Ten tos sudėties aš nežiūriu, žiūriu rezultatus thumbup.gif

weleda irgi natūrali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 10, 15:21)
Kremas kaip kremas blush2.gif Net nežinau, ką jis realiai turėtų daryti g.gif Na oda ryte minkšta ir sudrėkinta, bet kakta visa riebi riebi doh.gif Du kartus kolkas tepiausi, kad nežinau, koks efektas turi būt nuo jo, tai sunku vertint. Nors šiaip turbūt neblogas kremas, tik mano oda per riebi jam blush2.gif
Papildyta:
Bent jau Vilniaus Akropolyje nemačiau.

mano irgi riebi oda, nuo naktinio kremo siek tiek ir man pasiriebalavus is ryto buna oda, na bet nieko gi baisaus, vistiek nusiprausiu ryte smile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 10, 17:43)
gedimino 9 sarmoj madaros didelis pasirinkimas smile.gif
Net tos prausiklis putos yra apie kurias palomina menu svajojo smile.gif

dar ir dabar svajoju lotuliukas.gif pabaigsiu muiliuka, tai butinai pirksiu putas, labai smalsu isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 10, 17:54)
mano irgi riebi oda, nuo naktinio kremo siek tiek ir man pasiriebalavus is ryto buna oda, na bet nieko gi baisaus, vistiek nusiprausiu ryte  smile.gif
dar ir dabar svajoju  lotuliukas.gif  pabaigsiu muiliuka, tai butinai pirksiu putas, labai smalsu isbandyti  bigsmile.gif

kaina arti 50 lt, nepamenu tiksliai kiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 10, 19:12)
kaina arti 50 lt, nepamenu tiksliai kiek smile.gif

jiko puslapy ziurejau tai lyg tai 42 lt buvo.. galetu siek tiek pigiau but doh.gif gi tik 150 ml
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 10, 18:26)
jiko puslapy ziurejau tai lyg tai 42 lt buvo.. galetu siek tiek pigiau but  doh.gif  gi tik 150 ml

tai gal ir bus panašiai, nes pairodė kd virš 40
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 09, 22:44)
su saltalankiais  smile.gif  labai fainas  wub.gif  mano kuno oda normali siuo metu, kazkada buvo sausoka (ypac kojos), dabar net ir kojos nereikalauja kremo, bet nesakau, kad cia butent del sio duso kremo, na bet aisku ir jis prisideda siek tiek  biggrin.gif

mano koju oda irgi labai sausa verysad.gif kazkokia nenormali...ir niekas nepadeda verysad.gif Tikriausiai susigadinau, nes per daznai naudojau depiliacini krema ir putas verysad.gif ten gi gryn chemija, jei isdegina plauka, tai matyt ir oda pagadino. Kiek galvoju, nebesugalvoju nuo ko dar taip galetu but... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 10 balandžio 2008 - 21:41
QUOTE(begike @ 2008 04 10, 22:40)
mano koju oda irgi labai sausa  verysad.gif  kazkokia nenormali...ir niekas nepadeda  verysad.gif

O nebandėte kokių riebių kūno kremų? g.gif Gal koks The Body Shop sviestas padėtų, jie tokie riebus ypač sausai odai... ax.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti