Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 06, 20:36)
Gal jau ryt pavyks nugriebti, labai tikiuosi, kad ir Europos "Skonis ir kvapas. Aromatai" bus tokia pat akcija, kaip šiandieną Akropolyje blush2.gif

Būtinai praneškit, ar yra ta akcija, nes aš irgi norėčiau išbandyti toniką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 04 07, 11:12)
Būtinai praneškit, ar yra ta akcija, nes aš irgi norėčiau išbandyti toniką  4u.gif

Vakare pranešiu 4u.gif

O jei jums reikia „švelnaus gėlių toniko“, tai Akropolyje tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 07, 10:17)
Vakare pranešiu 4u.gif

O jei jums reikia „švelnaus gėlių toniko“, tai Akropolyje tikrai yra mirksiukas.gif

Kad kaip tik to kito reik doh.gif
Atsakyti
Na va, iš skambučio į Europos „Skonį ir kvapą“ supratau, kad situacija yra tokia: šis tinklas Vilniuje apskritai nustoja prekiauti Madara, o visus likučius suvežė į Akropolio parduotuvę, kurioje visos prekės su 25% nuolaida. Artimiausiomis dienomis akcija baigsis ir visa, kas likę, jie išveš į Klaipėdą (?).

Deja, toniko mišriai odai jie neturi verysad.gif Bet jei kam reikia kremukų veidui ar losjonų kūnui, tai tikrai bent kelių rūšių Akropolyje mačiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 07 balandžio 2008 - 19:43
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 07, 20:42)
Na va, iš skambučio į Europos „Skonį ir kvapą“ supratau, kad situacija yra tokia: šis tinklas Vilniuje apskritai nustoja prekiauti Madara, o visus likučius suvežė į Akropolio parduotuvę, kurioje visos prekės su 25% nuolaida. Artimiausiomis dienomis akcija baigsis ir visa, kas likę, jie išveš į Klaipėdą (?).

Deja, toniko mišriai odai jie neturi verysad.gif Bet jei kam reikia kremukų veidui ar losjonų kūnui, tai tikrai bent kelių rūšių Akropolyje mačiau g.gif

man reikia kremo su spalva.. nu bet taip nesinori i ta akropoli vaziuot doh.gif
Atsakyti
na stai.. siandien nusipirkau pagaliau krema su spalva thumbup.gif ir meginu gavau (si kart nemokamai) lengvai drekinancio veido kremo, kur tinka riebesnei odai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 08, 19:29)
ir meginu gavau (si kart nemokamai) lengvai drekinancio veido kremo, kur tinka riebesnei odai..  smile.gif

domina viskas, kas tinka riebesnei odai biggrin.gif laukiam atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
Vakar vakare išbandžiau lengvai drėkinamajį losjoną kūnui, tai ryte oda vis dar buvo sudrėkinta thumbup.gif Kvapas tik toks neypatingas, na bet čia gi priklauso doh.gif

Manau kai subaigsiu savo TBS sviestus, reikės tą losjoną įsigyt, kaip tik vasarai, toks lengvai susigeria, neriebi oda lieka ir tikrai ilgai drėkina.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 04 09, 09:56)
domina viskas, kas tinka riebesnei odai biggrin.gif laukiam atsiliepimu ax.gif

isbandziau siandien ryte ta kremuka, atsiliepimai butu tokie - drekina labiau nei kremas su spalva, veido matinio nedaro, bet ir neriebina, susigere gerai, pudra irgi po to gerai pasidenge.. patiko man visai smile.gif as anksciau dienai naudodavau tik kremus suteikiancius matini efekta, tai nelabai turiu su kuo palygint blush2.gif
aisku jau zinau kad as ji rudeniui pirksiu biggrin.gif o vasara krema su spalva naudosiu..

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 09, 17:21)
Vakar vakare išbandžiau lengvai drėkinamajį losjoną kūnui, tai ryte oda vis dar buvo sudrėkinta thumbup.gif Kvapas tik toks neypatingas, na bet čia gi priklauso doh.gif

Manau kai subaigsiu savo TBS sviestus, reikės tą losjoną įsigyt, kaip tik vasarai, toks lengvai susigeria, neriebi oda lieka ir tikrai ilgai drėkina.

pirksiu as irgi si krema ir/arba ta su blizgiom dalelem kai pabaigsiu TBS kokosini sviesta, tik idomu kada as ji pabaigsiu, nes isvis nustojau teptis kremais biggrin.gif kazkaip po Weledos duso kremo man nereikia jokio kremo..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 09, 19:18)
pirksiu as irgi si krema ir/arba ta su blizgiom dalelem

Truputuką ant rankos išbandžiau su blizgesiu kremą, tai sušvytėjau thumbup.gif Kitą savaitę mediumas, išsimozosiu visa, kad blizgėčiau biggrin.gif

Manau reikės paimti abu hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 09, 20:00)
Truputuką ant rankos išbandžiau su blizgesiu kremą, tai sušvytėjau thumbup.gif Kitą savaitę mediumas, išsimozosiu visa, kad blizgėčiau biggrin.gif

Manau reikės paimti abu hihihi.gif  flirt.gif

biggrin.gif
o kaip naktinis veido kremas patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 09, 19:18)
nes isvis nustojau teptis kremais  biggrin.gif  kazkaip po Weledos duso kremo man nereikia jokio kremo..

kas per weledos duso kremas? bigsmile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti