Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Palomina @ 2008 03 30, 13:46)
niekas nieko neparase man  verysad.gif  na nieko, kol kas vistiek dar muila naudoju, o greitu laiku manau vaziuosiu i Baroca nusipirkti veidui kremo su spalva, tai reiks pasiklaust kaip su tuo prausikliu-putom

beje, www.jiko.lt puslapy raso, kad Madara greit bus galima ir Sarmose nusipirkt.. man jau tai buvo sakius anksciau Baroca pardaveja kai buvau apsipirkti  smile.gif

jau mačiau sarmoj Madara priemonių, gedimino9 tai tikrai yra mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 03 30, 14:58)
jau mačiau sarmoj Madara priemonių, gedimino9 tai tikrai yra mirksiukas.gif  4u.gif

ooo biggrin.gif as tai mazai vaikstau po parduotuves (koki karta ar du i menesi biggrin.gif bet tada jau neblogai apsiperku), tai dar nepastebejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 30, 16:01)
ooo  biggrin.gif  as tai mazai vaikstau po parduotuves (koki karta ar du i menesi  biggrin.gif  bet tada jau neblogai apsiperku), tai dar nepastebejau  blush2.gif

o, geros naujienos. bigsmile.gif
įdomu ar tik nebus sarma užsikėlus kainų. reikės palyginti internete kainas ir sarmoje. nes šiaip joje visada aukštesnės kainos būna blink.gif
Atsakyti
sveikos:)
uzmaciau lankstinuke ,kad yra zele riebiai odai,gal kas bandet..?nors sarmoj jos lyg ir nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 02, 20:25)
sveikos:)
uzmaciau lankstinuke ,kad yra zele riebiai odai,gal kas bandet..?nors sarmoj jos lyg ir nebuvo g.gif

kas per zele? gal gali placiau parasyt? bigsmile.gif pas mane irgi riebi veido oda.. o va dabar isvis riebaluotis pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 02, 20:36)
kas per zele? gal gali placiau parasyt?  bigsmile.gif  pas mane irgi riebi veido oda.. o va dabar isvis riebaluotis pradejo  doh.gif

lankstinuke parasyta taip: gaivinamoji drekinamoji zele misriai odai.valo poras ir dar daug visko daro,tingiu nurasinet biggrin.gif
nes ten yra dar norm.ir kombinuotai odai kremas,bet kremo nesinori man pavasariui,zele visgi manau geriau..o siaip riebiai odai,tik is ju ir rinktis galima,daugiau kremu ar zele-nera
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 02, 22:39)
lankstinuke parasyta taip: gaivinamoji drekinamoji zele misriai odai.valo poras ir dar daug visko daro,tingiu nurasinet biggrin.gif
nes ten yra dar norm.ir kombinuotai odai kremas,bet kremo nesinori man pavasariui,zele visgi manau geriau..o siaip riebiai odai,tik is ju ir rinktis galima,daugiau kremu ar zele-nera

kazkaip nesu macius internetiniam Madaros puslapy tos zele (vakar specialiai dar ziurejau visom kalbom (LT,LV ir EN)).. kaip tik reikia man veidui kremo ir nezinau ka pirkt, bet greiciausiai pirksiu krema su spalva g.gif
Atsakyti
katik zvilgterejau i www.jiko.lt puslapi, tai padidejo Madaros asortimentas thumbup.gif yra ir tos putos veidui prausti kuriu norejau thumbup.gif kai pabaigsiu muila tada pirksiu, nors taip noriu jau dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar Gedimino 9 „Sarmoj“ nugriebiau lankstinuką su Madara produktais blush2.gif Šiandien perskaičiau, jau kaiiiip užsimaniau visko... doh.gif Suskaičiavau, kad man reikia 7 dalykų, nuo muiliuko iki anticeliulitinio kremo blush2.gif

Reikia kaip nors mėginukų susišaudyt ir pradėt taupyt. Noriu noriu noriu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 06, 11:19)
Vakar Gedimino 9 „Sarmoj“ nugriebiau lankstinuką su Madara produktais blush2.gif Šiandien perskaičiau, jau kaiiiip užsimaniau visko... doh.gif Suskaičiavau, kad man reikia 7 dalykų, nuo muiliuko iki anticeliulitinio kremo blush2.gif

Reikia kaip nors mėginukų susišaudyt ir pradėt taupyt. Noriu noriu noriu hihihi.gif

biggrin.gif
as irgi visko noriu biggrin.gif

o as atradau toki dalykeli - muilas veidui kadangi naturalus, tai nelabai kaip putoja, tai sugalvojau pamuilint kempinele veidui tada daug putu pasidaro biggrin.gif faina bigsmile.gif
kita savaite pirksiu krema su spalva, vakar shopinausi ir sugebejau pamirsti nusipirkti doh.gif
Atsakyti
o sarmoj yra pirkti meginuku? noreciau isbandyt ta krema su spalva ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 03 10, 13:43)
gal kokie 3-5 ml.. tiksliai net nezinau, nera uzrasyta ant indelio.. kainavo 3 lt
kremas labai skalsus, du kartus jau tepiau veida ir net zymes ner kad kazkiek nunaudota.. meginuko uzteks pakankamai ilgai, per ta laika galutinai apsispresiu ar pirkti dideli buteliuka kremo  smile.gif
dar prie progos reiks ir be spalvos drekinancio kremo meginuka isigyti

tai tada labiau apsimoka ir pirkti meginukus, nei visa indeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 03 30, 13:58)
jau mačiau sarmoj Madara priemonių, gedimino9 tai tikrai yra mirksiukas.gif  4u.gif

o geras dar neseniai nebuvo bigsmile.gif

na gerai kad eko kosmetika plečia lizdus biggrin.gif
Atsakyti