Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Geikutux @ 2009 01 31, 17:55)
Na, dabar nesigincysiu. Tiesiog, pasidomesiu giliau. Bet, kurios ten medziagos yra ekologiskos? g.gif  Tie patys cheminiai komponentai, kaip ir kitu kosm.priemoniu. Kai buna dedamos eklologiskai isgautos/augintos medziagos, tai prie kiekvienos pazymima. Kazkaip nepastebejau, kad ant madaros produktu taip butu pazymeta g.gif Pataisykit jei klystu ax.gif

Na, ginčytis nėra ko. Madara sertifikuota Ecocert, ten visos medžiagos natūralios, cheminių komponentų nėra.
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 31, 18:55)
Na, dabar nesigincysiu. Tiesiog, pasidomesiu giliau. Bet, kurios ten medziagos yra ekologiskos? g.gif  Tie patys cheminiai komponentai, kaip ir kitu kosm.priemoniu. Kai buna dedamos eklologiskai isgautos/augintos medziagos, tai prie kiekvienos pazymima. Kazkaip nepastebejau, kad ant madaros produktu taip butu pazymeta g.gif Pataisykit jei klystu ax.gif

citata "MÁDARA yra vienintėlis prekės ženklas Baltijos valstybėse, kuriam esame suteikę EcoCert sertifikavimą“, sako Valérie Lemaire, EcoCert Ekologiškos produkcijos ir kosmetikos departamento direktorė. Europos Sąjungos teisės aktai šiuo metu nėra aiškiai nustatę natūralios kosmetikos definiciją. Dėl šios situacijos daugiausiai kenčia vartotojas, kuris dažnai yra suviliojamas nereglamentuotais reklaminiais skelbimais. EcoCert organizacijos pagrindinė funkcija yra nustatyti natūralios kosmetikos standartą ir apsaugoti vartotojų interesus“.

Kad produktas atitiktų šį standartą jo sudėtyje turi būti naudojama ne mažiau nei 95% ekologiškai sertifikuotų augalinės kilmės medžiagų (pvz. augalų ekstraktų ir augalinių aliejų). Likusius 5% medžiagų gali sudaryti tik teigiamo poveikio turintys, EcoCert pripažinti ir standartą atitinkantys mineralai bei organinės rūgštys. EcoCert draudžia naudoti sintetinius kvėpiklius bei konservantus (pvz. pagabenus), mineralinį aliejų, propileno glikolį ir kitas sintetines žaliavas.

siaip sudeti pasiskaicius viskas aisku turetu buti smile.gif
va 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 31 sausio 2009 - 19:32
gavau is sarmos meginuku pabandymui, kvapas mane zudo doh.gif , bet siaip labai puikus kremai, skalsus, lengvi, gerai tepasi ir tt, tik neapsisprendziu koki rinkini pirkti, konsultante paziurejusi i mane pasake, kad misrios, as abejoju, nes man t zona paberia tik pries mm ir niekada neblizga,o tempia tai visa veido oda ir ji visa sausoka . Ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 02 03, 21:59)
gavau is sarmos meginuku pabandymui, kvapas mane zudo  doh.gif  , bet siaip labai puikus kremai, skalsus, lengvi, gerai tepasi ir tt, tik neapsisprendziu koki rinkini pirkti, konsultante paziurejusi i mane pasake, kad misrios, as abejoju, nes man t zona paberia tik pries mm ir niekada neblizga,o tempia tai visa veido oda ir ji visa sausoka . Ka jus manot?

na tai as tada imciau sausai odai g.gif

bet tai manau geriau susirinkt paciai priemones, o ne rinkini imt.. nes pvz as tonika imciau kuriame ner alkoholio (atrodo geliu vanduo vadinasi), o krema jau pagal odos poreikius..
o muilo nepirkciau visai.. nes buna ir geresniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 03 vasario 2009 - 21:12
dekui uz ats smile.gif tonikas sausai odai tai lyg tik ramuneliu ir roziu vanduo, bet galvoju, kad apsimoka geriau atskirai roziu vandeni isigyti, jauciu imsiu putas, nes jos svelnios ir krema drekinanti.
Atsakyti
Nusipirkau madaros krema veidui,riebiai odai.Jis toks lengvas,kad ziemai tikrai netiks,na ir kur protas buvo biggrin.gif tai noreciau paklausti,ar galiu laikyti ji iki siltesniu laiku?ant dugno parasyta 2010 ,bet nzn ar jis tiek galioja g.gif bijau kad nepasentu unsure.gif gal atsiras zinanciu mamyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2009 02 03, 23:16)
Nusipirkau madaros krema veidui,riebiai odai.Jis toks lengvas,kad ziemai tikrai netiks,na ir kur protas buvo biggrin.gif tai noreciau paklausti,ar galiu laikyti ji iki siltesniu laiku?ant dugno parasyta 2010 ,bet nzn ar jis tiek galioja g.gif bijau kad nepasentu  unsure.gif gal atsiras zinanciu mamyciu 4u.gif

Manau, galit įdėti į šaldytuvą (ar bent jau kur vėsiau) ir išsitraukti šiltesniu metų laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 02 03, 20:59)
gavau is sarmos meginuku pabandymui, kvapas mane zudo  doh.gif  , bet siaip labai puikus kremai, skalsus, lengvi, gerai tepasi ir tt, tik neapsisprendziu koki rinkini pirkti, konsultante paziurejusi i mane pasake, kad misrios, as abejoju, nes man t zona paberia tik pries mm ir niekada neblizga,o tempia tai visa veido oda ir ji visa sausoka . Ka jus manot?

aš manau, kad jūsų oda mišri 4u.gif
pasiskaičius čia taip susirodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2009 02 04, 00:16)
Nusipirkau madaros krema veidui,riebiai odai.Jis toks lengvas,kad ziemai tikrai netiks,na ir kur protas buvo biggrin.gif tai noreciau paklausti,ar galiu laikyti ji iki siltesniu laiku?ant dugno parasyta 2010 ,bet nzn ar jis tiek galioja g.gif bijau kad nepasentu  unsure.gif gal atsiras zinanciu mamyciu 4u.gif

as irgi nusipirkau ziedu putas veidui ir pasilaikysiu iki vasaros ar silto pavasario smile.gif dabar veidui nuprausti muiliuka avietini madaros naudoju, man jis lb patinka blush2.gif
Atsakyti
O kiek galioja kosmetika sita po atidarymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 02 11, 17:34)
O kiek galioja kosmetika sita po atidarymo? g.gif

yra parasyta tiksli data (na metai ir menesis) iki kada galioja...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 11, 18:09)
yra parasyta tiksli data (na metai ir menesis) iki kada galioja...

Yra galiojimo laikas kaip produkto, ir yra galiojimo laikas po atidarymo smile.gif "Paprastai " kosmetikai, ne ekologiskai paprastai yra 12 men. po atidarymo. O "madarai g.gif
Atsakyti