Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 27, 20:25)
Aš buvau parduotuvėje pabandžiusi tą rausvąjį, tai labai patiko - lūpos minkštutės ir švelnios, vos vos nežymų atspalvį suteikia. Na, labai smagu būtų jį nusipirkti, bet pirštais teplioti.... doh.gif

bigsmile.gif tai reikes isigyti. pati nebandziau bet paziurejus jau sudomino lotuliukas.gif
Atsakyti
na o kaip kaina? ar neatrodo brangoka kaip uz broliu latviu produkcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 29, 11:31)
na o kaip kaina? ar neatrodo brangoka kaip uz broliu latviu produkcija g.gif

mhm, mane irgi kaina domintu, kas pamenat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 29, 15:04)
mhm, mane irgi kaina domintu, kas pamenat? 4u.gif

kad as kiek prisimenu, tai apie 40-45 lt kainuoja g.gif (bent jau vasara tai panasiai kainavo)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 29, 14:16)
kad as kiek prisimenu, tai apie 40-45 lt kainuoja  g.gif  (bent jau vasara tai panasiai kainavo)

ogo, nemaza unsure.gif
Atsakyti
Ne tas zodis nemaza bigsmile.gif Nelabai suprantu uz ka???
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 29, 20:54)
Ne tas zodis nemaza bigsmile.gif  Nelabai suprantu uz ka???

uz ekologiska produkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
www.biolinija.lt iki vasario 14 d. galite įsigyti Madarą su 20 proc. nuolaida 4u.gif Tai, kas liko, aišku, nes nemažai jau išpardavėm....Balzamai lūpoms tikrai ne 45 lt ax.gif
Kol puslapiukas perdaromas - prašom, info el. paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 30, 11:52)
uz ekologiska produkcija  mirksiukas.gif

O kas ten ekologiska?? Kiek domejausi tos pacios medziagos,kaip ir kitu firmu kosmetikoje. Paaiskinkit, nes jau senokai man "neaiski" si madara.
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 31, 17:06)
O kas ten ekologiska?? Kiek domejausi tos pacios medziagos,kaip ir kitu firmu kosmetikoje. Paaiskinkit, nes jau senokai man "neaiski" si madara.

kokiu kitu firmu? turbut irgi naturalios kosmetiko gamintoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 31, 16:06)

Madara yra ekologiška sertifikuota kosmetika, tikrai ne tokia pat, kaip kitos eilinės firmos smile.gif
Atsakyti
Na, dabar nesigincysiu. Tiesiog, pasidomesiu giliau. Bet, kurios ten medziagos yra ekologiskos? g.gif Tie patys cheminiai komponentai, kaip ir kitu kosm.priemoniu. Kai buna dedamos eklologiskai isgautos/augintos medziagos, tai prie kiekvienos pazymima. Kazkaip nepastebejau, kad ant madaros produktu taip butu pazymeta g.gif Pataisykit jei klystu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geikutux: 31 sausio 2009 - 17:56