Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

Sveiki 4u.gif Noriu patarimo del kuno prieziuros priemones, gal kas girdejot geru atsiliepimu apie stangrinanti losjona kunui ar panasias prekes, nes pavasaris greit jau blush2.gif Sarmoj kaip tik dabar akcijos Madarai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 01 13, 11:07)
Sveiki 4u.gif Noriu patarimo del kuno prieziuros priemones, gal kas girdejot geru atsiliepimu apie stangrinanti losjona kunui ar panasias prekes, nes pavasaris greit jau  blush2.gif  Sarmoj kaip tik dabar akcijos Madarai ax.gif

o kokia akcija MADARAI? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2009 01 13, 19:04)
o kokia akcija MADARAI?  blush2.gif

-20% visoms prekems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 01 13, 22:44)
-20% visoms prekems 4u.gif

aciu 4u.gif veidui jau viska uzsipirkau per kaledas, dabar kunui gal koki kremuka prigirebti blush2.gif maloniai tepliojasi madara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2009 01 15, 01:51)
aciu  4u.gif  veidui jau viska uzsipirkau per kaledas, dabar kunui gal koki kremuka prigirebti  blush2.gif maloniai tepliojasi madara wub.gif

as kunui nelabai megstu madara, nes kvapas ligonines 4u.gif o veido kremukai madaros tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 26, 21:32)
as kunui nelabai megstu madara, nes kvapas ligonines 4u.gif  o veido kremukai madaros tai thumbup.gif

man tai tik pirmus kelis kartus kuno kremas (as lengvai drekinanti pirkdavau) panasus i vaistus buvo, o paskui kazkaip pripratau prie to kvapo ir nejauciau visai biggrin.gif vasara man jis buvo idealus kuno kremas, nes labai greitai ir gerai susigerdavo, drekinimo uzteko..
Atsakyti
sorry merginos jei pasikartosiu bet lyg maciau madaros lupu balzama su spalvyte, kreminis ir ruzavas. ar kas bandete? ar matosi spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(Laurea* @ 2009 01 27, 20:19)
sorry merginos jei pasikartosiu bet lyg maciau madaros lupu balzama su spalvyte,  kreminis ir ruzavas. ar kas bandete? ar matosi spalvyte?

Aš buvau parduotuvėje pabandžiusi tą rausvąjį, tai labai patiko - lūpos minkštutės ir švelnios, vos vos nežymų atspalvį suteikia. Na, labai smagu būtų jį nusipirkti, bet pirštais teplioti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 27, 19:25)
Aš buvau parduotuvėje pabandžiusi tą rausvąjį, tai labai patiko - lūpos minkštutės ir švelnios, vos vos nežymų atspalvį suteikia. Na, labai smagu būtų jį nusipirkti, bet pirštais teplioti.... doh.gif

Va tokio tai nemaciau,bet butu idomu pabandyt,reiks ryt i Sarma palekt rolleyes.gif O kas del terliojimo pirstu-tai teptukeli reik isigyt tam malonumui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 01 27, 20:57)
Va tokio tai nemaciau,bet butu idomu pabandyt,reiks ryt i Sarma palekt  rolleyes.gif O kas del terliojimo pirstu-tai teptukeli reik isigyt tam malonumui  smile.gif

maciau ir as su spalvyte, yra menulio geles ir saulegrazos atspalviu smile.gif bandziau abu, vienas patiko labiau,tik nepamenu kuris... ax.gif bet nusipirkau ziemai paprasta, be spalvytes smile.gif su spalvyte vasara bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 27, 21:31)
maciau ir as su spalvyte

Mes čia apie lūpų balzamus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 27, 22:44)
Mes čia apie lūpų balzamus 4u.gif

as irgi 4u.gif madaros yra balzamai su spalva 4u.gif
Atsakyti