Sveiki Noriu patarimo del kuno prieziuros priemones, gal kas girdejot geru atsiliepimu apie stangrinanti losjona kunui ar panasias prekes, nes pavasaris greit jau Sarmoj kaip tik dabar akcijos Madarai
QUOTE(baggio @ 2009 01 13, 11:07)
Sveiki Noriu patarimo del kuno prieziuros priemones, gal kas girdejot geru atsiliepimu apie stangrinanti losjona kunui ar panasias prekes, nes pavasaris greit jau Sarmoj kaip tik dabar akcijos Madarai
o kokia akcija MADARAI?
QUOTE(baggio @ 2009 01 13, 22:44)
-20% visoms prekems
aciu veidui jau viska uzsipirkau per kaledas, dabar kunui gal koki kremuka prigirebti maloniai tepliojasi madara
QUOTE(sweeta @ 2009 01 15, 01:51)
aciu veidui jau viska uzsipirkau per kaledas, dabar kunui gal koki kremuka prigirebti maloniai tepliojasi madara
as kunui nelabai megstu madara, nes kvapas ligonines o veido kremukai madaros tai
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 26, 21:32)
as kunui nelabai megstu madara, nes kvapas ligonines o veido kremukai madaros tai
man tai tik pirmus kelis kartus kuno kremas (as lengvai drekinanti pirkdavau) panasus i vaistus buvo, o paskui kazkaip pripratau prie to kvapo ir nejauciau visai vasara man jis buvo idealus kuno kremas, nes labai greitai ir gerai susigerdavo, drekinimo uzteko..
sorry merginos jei pasikartosiu bet lyg maciau madaros lupu balzama su spalvyte, kreminis ir ruzavas. ar kas bandete? ar matosi spalvyte?
QUOTE(Laurea* @ 2009 01 27, 20:19)
sorry merginos jei pasikartosiu bet lyg maciau madaros lupu balzama su spalvyte, kreminis ir ruzavas. ar kas bandete? ar matosi spalvyte?
Aš buvau parduotuvėje pabandžiusi tą rausvąjį, tai labai patiko - lūpos minkštutės ir švelnios, vos vos nežymų atspalvį suteikia. Na, labai smagu būtų jį nusipirkti, bet pirštais teplioti....
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 27, 19:25)
Aš buvau parduotuvėje pabandžiusi tą rausvąjį, tai labai patiko - lūpos minkštutės ir švelnios, vos vos nežymų atspalvį suteikia. Na, labai smagu būtų jį nusipirkti, bet pirštais teplioti....
Va tokio tai nemaciau,bet butu idomu pabandyt,reiks ryt i Sarma palekt O kas del terliojimo pirstu-tai teptukeli reik isigyt tam malonumui
QUOTE(Ajile @ 2009 01 27, 20:57)
Va tokio tai nemaciau,bet butu idomu pabandyt,reiks ryt i Sarma palekt O kas del terliojimo pirstu-tai teptukeli reik isigyt tam malonumui
maciau ir as su spalvyte, yra menulio geles ir saulegrazos atspalviu bandziau abu, vienas patiko labiau,tik nepamenu kuris... bet nusipirkau ziemai paprasta, be spalvytes su spalvyte vasara bandysiu
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 27, 21:31)
maciau ir as su spalvyte
Mes čia apie lūpų balzamus
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 27, 22:44)
Mes čia apie lūpų balzamus
as irgi madaros yra balzamai su spalva