Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Sultry @ 2008 12 07, 15:21)
se tai tau  g.gif  as po to jau kai pastebejau si negeruma,ipratau pries prausiant makiaza su madara nusivalyt su migdolu aliejum akis arba su dr.h pieneliu.tikrai efektyviau akims nei Madaros putos man  ax.gif

Aš atvirščiai darau biggrin.gif Jeigu kas nors ir lieka po putų, tai su jojobos aliejuku nuvalau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 07, 17:23)
Aš atvirščiai darau biggrin.gif Jeigu kas nors ir lieka po putų, tai su jojobos aliejuku nuvalau ax.gif

lotuliukas.gif ax.gif tik patvirtina - kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 04, 14:43)
as siaip riebiaode, isnaudojau viena buteliuka tu putu, bet i pabaiga kazkaip man pasausindavo tos putos oda g.gif

QUOTE(Dovish @ 2008 12 04, 23:28)
Aš su putomis tik akis plaunu ir man nesausina, kaip tik labai malonios ax.gif

QUOTE(GinMintė @ 2008 12 06, 17:35)
As ir tik akis su jomis plaunu, nes visa oda man lyg ir pasausina.  g.gif

QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 23:00)
o man akim nesamone su jomis,visgi... trint reikia,kad tusa nuimtu,o sitai nemalonu  blush2.gif ir jos baisingai taupios,pabodo man puse butelio ipusejus..nusipirkau dr.H pasimainymui..tai dbr kartais vienu,kartais kitu prausiuos... biggrin.gif o poveikis nesikeicia man,nesausina tikrai.

Ačiū, kad patirtimi pasidalinote 4u.gif
Sugalvojau, kad baigusi Madaros putas naujų nepirksiu. Naudosiu jas tik šiltuoju periodu, pamenu, kaip džiaugiausi jas nusipirkusi 4u.gif Manau, kad oras ir šildymas kaltas, jog žiedų putos manęs nedžiugina g.gif
Vėl ieškosiu, kuo veiduką prausti. Gal kas turite kokių pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 09, 08:13)
Gal kas turite kokių pasiūlymų 4u.gif

galbūt cleansing cream iš dr.H ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 09, 13:22)
galbūt cleansing cream iš dr.H ax.gif

Žinau, kad ne toj temoje, bet 4u.gif
O čia sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 10, 09:57)
Žinau, kad ne toj temoje, bet 4u.gif
O čia sausai odai?

Visiems odos tipams. Optimaliai drėkina bet kokią odą.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 09, 10:13)
Ačiū, kad patirtimi pasidalinote 4u.gif
Sugalvojau, kad baigusi Madaros putas naujų nepirksiu. Naudosiu jas tik šiltuoju periodu, pamenu, kaip džiaugiausi jas nusipirkusi 4u.gif Manau, kad oras ir šildymas kaltas, jog žiedų putos manęs nedžiugina g.gif
Vėl ieškosiu, kuo veiduką prausti. Gal kas turite kokių pasiūlymų 4u.gif

blush2.gif as del kitos priezasties noriu atidet esama likuti iki siltesnio laiko. tiesiog siltesniu laiku,vasara,maziau dazausi. tai putos puikiai sueina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 10, 11:20)
Visiems odos tipams. Optimaliai drėkina bet kokią odą.

Ačiū 4u.gif Kai baigsiu Madarą, reikės paieškoti.
Atsakyti
O man madara putos net sintetini tusa nedaug trinant puikiai nuvalo ax.gif
Atsakyti
Na va visgi susigundziau Madara ax.gif Nusipirkau prausimosi putas. (kolkas nejauciu kad sausintu)
Siaip mano oda sausa ant veido gana nemazai sausu pleiskanojanciu demiu bet labai kartais ant smakro koks spuogelis islenda. blush2.gif
gal galetumet patart ka dar pabandyt nusipirkt?siaip kremo jau verkiant reikia.koks butu geriausias sausai odai.gal dar toniko reikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu as ta labai drekinanti krema veidui, tai kazkaip jau kiek naudoju, nepastebiu jokio poveikio,gal net siek tiek riebesnis galetu but. Gal per daug naturalus,kad butu poveikis pastebimas?
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 12 30, 15:27)
Na va visgi susigundziau Madara ax.gif Nusipirkau prausimosi putas. (kolkas nejauciu kad sausintu)
Siaip mano oda sausa ant veido gana nemazai sausu pleiskanojanciu demiu bet labai kartais ant smakro koks spuogelis islenda. blush2.gif
gal galetumet patart ka dar pabandyt nusipirkt?siaip kremo jau verkiant reikia.koks butu geriausias sausai odai.gal dar toniko reikia? mirksiukas.gif

tai sausai odai yra drekinantis kremas.. meginuka susiveik ir isbandyk... bet ziema tai manau kad gali ir per lengvas buti.. g.gif pabandyk veidui aliejukus ir hidrolatus is KN ax.gif man tai kokosu aliejus siuo metu pats tas thumbup.gif nors mano oda ir i riebuma, bet siuo metu reikalauja ir dregmes ir maitinimo..

QUOTE(~FSCG~ @ 2008 12 30, 16:46)
Turiu as ta labai drekinanti krema veidui, tai kazkaip jau kiek naudoju, nepastebiu jokio poveikio,gal net siek tiek riebesnis galetu but. Gal per daug naturalus,kad butu poveikis pastebimas?

tai manau, kad del ziemos oro ir radiatoriu nebetinka.. pavasary issitrauksi ir vel tiks..
Atsakyti