Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Yogaile @ 2008 12 03, 18:23)
Dar galvoju muiliuk1 veidui prausti Madaros pabandyti, bet sunkiai 5sivaizduoju, kaip reiktų makijažą, o ypač blakstienų tušą muilu nuplauti..  g.gif

Labai gerai viskas nusiplauna ir su muiliuku, nereikia bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 03, 22:49)
Labai gerai viskas nusiplauna ir su muiliuku, nereikia bijoti mirksiukas.gif

nuo priemoniu priklausio kokias naudoji makiacui, buna labai gerai pasiduoda prausikliui, kitos neypac mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 12 03, 23:10)
nuo priemoniu priklausio kokias naudoji makiacui, buna labai gerai pasiduoda prausikliui, kitos neypac mastau.gif

Aš vandeniui neatsparių priemonių nenaudoju, tai man viskas gerai nusiplauna ax.gif
Atsakyti
Merginos, kurios turite Madaros žiedų putas veidui, sakykite, o jos jums neatsibodo? 4u.gif Poveikis nepasikeitė? Antrą buteliuką baigiu ir rodos, kad jos mane sausinti pradėjo. Gal, kad šalta?
Gal kuri naudojate kviečių gemalų muilą veidui? Gal jis labiau šaltuoju sezonu sausaodėms tinktų? Ką manote?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 04, 11:56)
Merginos, kurios turite Madaros žiedų putas veidui, sakykite, o jos jums neatsibodo? 4u.gif Poveikis nepasikeitė? Antrą buteliuką baigiu ir rodos, kad jos mane sausinti pradėjo. Gal, kad šalta?
Gal kuri naudojate kviečių gemalų muilą veidui? Gal jis labiau šaltuoju sezonu sausaodėms tinktų? Ką manote?

as siaip riebiaode, isnaudojau viena buteliuka tu putu, bet i pabaiga kazkaip man pasausindavo tos putos oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 04, 10:56)
Merginos, kurios turite Madaros žiedų putas veidui, sakykite, o jos jums neatsibodo?

Aš su putomis tik akis plaunu ir man nesausina, kaip tik labai malonios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 04, 22:28)
Aš su putomis tik akis plaunu ir man nesausina, kaip tik labai malonios ax.gif

As ir tik akis su jomis plaunu, nes visa oda man lyg ir pasausina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 12 06, 17:35)
As ir tik akis su jomis plaunu, nes visa oda man lyg ir pasausina.  g.gif

o man akim nesamone su jomis,visgi... trint reikia,kad tusa nuimtu,o sitai nemalonu blush2.gif ir jos baisingai taupios,pabodo man puse butelio ipusejus..nusipirkau dr.H pasimainymui..tai dbr kartais vienu,kartais kitu prausiuos... biggrin.gif o poveikis nesikeicia man,nesausina tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 21:00)
o man akim nesamone su jomis,visgi... trint reikia,kad tusa nuimtu,o sitai nemalonu  blush2.gif

Kadangi mano šutas dr.H, tai nieko trinti nereikia ax.gif Gal per mažai putų išspaudi 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Dovish @ 2008 12 07, 15:03)
Kadangi mano šutas dr.H, tai nieko trinti nereikia ax.gif Gal per mažai putų išspaudi 4u.gif

mano ir toks pats tusas DR.h Volume. akims atskirai spaudziu du kartus.nenoriai prausia tusa vis tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 07, 14:53)
mano ir toks pats tusas DR.h Volume. akims atskirai spaudziu du kartus.nenoriai prausia tusa vis tiek  doh.gif

Gal prie tavo blakstienų labiau tušas prilimpa biggrin.gif man vieno nepilno paspaudimo į valias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 07, 17:06)
Gal prie tavo blakstienų labiau tušas prilimpa biggrin.gif man vieno nepilno paspaudimo į valias ax.gif

se tai tau g.gif as po to jau kai pastebejau si negeruma,ipratau pries prausiant makiaza su madara nusivalyt su migdolu aliejum akis arba su dr.h pieneliu.tikrai efektyviau akims nei Madaros putos man ax.gif
Atsakyti