Merginos, kurios turite Madaros žiedų putas veidui, sakykite, o jos jums neatsibodo? Poveikis nepasikeitė? Antrą buteliuką baigiu ir rodos, kad jos mane sausinti pradėjo. Gal, kad šalta? Gal kuri naudojate kviečių gemalų muilą veidui? Gal jis labiau šaltuoju sezonu sausaodėms tinktų? Ką manote?
Merginos, kurios turite Madaros žiedų putas veidui, sakykite, o jos jums neatsibodo? Poveikis nepasikeitė? Antrą buteliuką baigiu ir rodos, kad jos mane sausinti pradėjo. Gal, kad šalta? Gal kuri naudojate kviečių gemalų muilą veidui? Gal jis labiau šaltuoju sezonu sausaodėms tinktų? Ką manote?
as siaip riebiaode, isnaudojau viena buteliuka tu putu, bet i pabaiga kazkaip man pasausindavo tos putos oda
o man akim nesamone su jomis,visgi... trint reikia,kad tusa nuimtu,o sitai nemalonu ir jos baisingai taupios,pabodo man puse butelio ipusejus..nusipirkau dr.H pasimainymui..tai dbr kartais vienu,kartais kitu prausiuos... o poveikis nesikeicia man,nesausina tikrai.
se tai tau as po to jau kai pastebejau si negeruma,ipratau pries prausiant makiaza su madara nusivalyt su migdolu aliejum akis arba su dr.h pieneliu.tikrai efektyviau akims nei Madaros putos man