Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(agnuta @ 2008 11 30, 21:06)
angliskai skaitote? ax.gif cia yra apie ji: http://www.madara-co...ex.php?id=1066#. raso, kad tinka visiems odos tipams.

Dėkui. Tik dabar pradėjau dvejot g.gif Jei gerai supratau, perskaičius temelę, kad šis kremas su blizgučiais.Na, labai įdomu kaip atrodo ant odos g.gif
O mėnulio gėlių atspalvio pienelis. Kokį atspalvį duoda. Pats pavadinimas su tokiu šaltumu asocijuojasi. O aš tai baltaoodė... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 30 lapkričio 2008 - 19:28
QUOTE(linarija @ 2008 11 30, 20:26)
Dėkui. Tik dabar pradėjau dvejot  g.gif Jei gerai supratau, perskaičius temelę, kad šis kremas su blizgučiais.Na, labai įdomu kaip atrodo ant odos g.gif

del tu blizguciu, tai neverta labai dvejot smile.gif jie ant veido galima sakyt nesimato, tik suteikia odai tokio svytejimo. nors geriausia butu isbandyt paciai. buna meginuku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2008 11 30, 20:26)
O mėnulio gėlių atspalvio pienelis. Kokį atspalvį duoda. Pats pavadinimas su tokiu šaltumu asocijuojasi. O aš tai baltaoodė... doh.gif

tas saules toks labiau i gelsvuma, o menulio i rausvuma. bet tos spalvos, jos nera intensyvios.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 30, 20:31)
del tu blizguciu, tai neverta labai dvejot smile.gif jie ant veido galima sakyt nesimato, tik suteikia odai tokio svytejimo. nors geriausia butu isbandyt paciai. buna meginuku ax.gif
Papildyta:
tas saules toks labiau i gelsvuma, o menulio i rausvuma. bet tos spalvos, jos nera intensyvios.

sutinku su viskuo, ka parase Agnuta drinks_cheers.gif

o as vis tik planuoju isigyt Madaros tonika kuris be alkoholio (geliu vandenys ar kazkaip panasiai vadinasi).. noriu jau kazko paivairinimui po KN hidrolatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 30, 21:31)
Papildyta:

Na, aiškiau. Artimiausiu metu pati tai pabandyt tikrai neturėsiu galimybės, žadu prašyt, kad man parveštų, tai ir dvejojų ar mėnulio ar saulės atspalvius imt. Jei neapsispręsiu, imsiu putas veidui.
Atsakyti
Dar skaitinėju apie Madarą. Ir toks klausimas... minit kremą su spalva , kas jis toks? Tikriausiai tai ne tas pats, apie mano užklaustą mėnulio gėlių pienelį veidui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 30 lapkričio 2008 - 22:59
QUOTE(linarija @ 2008 12 01, 00:58)
Dar skaitinėju apie Madarą. Ir toks klausimas... minit kremą su spalva , kas jis toks?

Jau žinau, kad tai vienas ir tas pats. ax.gif
Atsakyti
GAL KURI NAUDOJOT MADAROS KREMA RIEBIAI ODAI? MACIAU YRA RINKINUKAI RIEBIAI ODAI, TEN IEINA TONIKAS PRAUSIKLIS IR TAS KREMUKAS. GAL KAS PASIDALINS PATIRTIMI ax.gif
Atsakyti
Mano oda mėgstanti spuoguotis ir na tokia ne to mišri ne to ką, tai aš naudoju lengvai drėkinantį MADAROS krema, ir kiek pastebiu mano odai patinka smile.gif
Atsakyti
Keletą dienų naudojau lengvai drėkinantį kremą riebiai odai, na tai pirmas įspūdis užsitepus neblogas buvo, lengvai ir maloniai susigėrė, tik po poros valandų riebiausios vietos laaabai riebaluotis pradėdavo... nemaloniai taip stiprus blizgesys lįsdavo schmoll.gif Tai nuvylė truputuką.

Man Madara kūno priežiūros priemonės tai tikrai superinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 02, 23:34)
Keletą dienų naudojau lengvai drėkinantį kremą riebiai odai, na tai pirmas įspūdis užsitepus neblogas buvo, lengvai ir maloniai susigėrė, tik po poros valandų riebiausios vietos laaabai riebaluotis pradėdavo... nemaloniai taip stiprus blizgesys lįsdavo schmoll.gif Tai nuvylė truputuką.

kad ir kaip ten bebutu, tureciau sutikti su siuo komentaru. nors siaip pati kremo tekstura tokia maloni ir kremas is pradziu patiko, kol neatradau kai ko geresnio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 03 gruodžio 2008 - 11:32
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 02, 22:34)

Man Madara kūno priežiūros priemonės tai tikrai superinės smile.gif

Kaip keista, man nieko panašaus nebūna.
Man jis kažkuo Sothys lengvai drėkinanty kremą primena... nekalbant apie natūralumą/nenatūralumą...
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2008 12 03, 11:31)
kad ir kaip ten bebutu, tureciau sutikti su siuo komentaru. nors siaip pati kremo tekstura tokia maloni ir kremas is pradziu patiko, kol neatradau kai ko geresnio smile.gif

Matyt jūsų oda riebesnė nei mano... nes aš jau mėnesy naudoju ir esu patenkinta labai... 4u.gif
Atsakyti
Taip jau su tom kosmetikom ir yra. Kas super vienai, nebūtinai tiks kitai... Visos unikalios ir tuo nuostabios ax.gif

Beje, tas saulės pienelis, iš pradžių taip "kaifavau" nuo jo, o dabar kažkaip jau ne be taip patinka.. kartais po pusdienio būna, kad netolygiai taip ant veido pasiskirstęs..

Bet kad taupiai naudojasi, tas tai tiesa! 4u.gif

Dar galvoju muiliuk1 veidui prausti Madaros pabandyti, bet sunkiai 5sivaizduoju, kaip reiktų makijažą, o ypač blakstienų tušą muilu nuplauti.. g.gif
Atsakyti