Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(pepkė @ 2008 11 15, 19:06)
aš žinok būtent taip ir darau daba ax.gif , bet aš naudoju ne tą riebiai odai, bet mišriai-normaliai, nors mano oda į riebumą, mėgstu švelnesnius tonikus, kaip ir su Hauschkos toniku, man labiau patiko tas skirtas sausesniai odelei. Įspūdis lyginant tarkim Madara ir Hauschka tai man asmeniškai labiau Hauschkos tonikas patinka, bet šis irgi neblogas, papurškus odelė tokia sudrėkinta jaučias. smile.gif

Mm, suintrigavai smile.gif Man tai Hauschkos riebiai odai pats tas. Net geriau tinka nei hidrolatai (levandų ar nerolio). Bet gi tas noras išbandyti viską pasaulyje mane baigia nugalėti, tai liko Hauschkos 10 ml ir būtų įdomu Madarą išbandyti, tą riebiai odai skirtą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 16, 00:12)
Mm, suintrigavai smile.gif Man tai Hauschkos riebiai odai pats tas. Net geriau tinka nei hidrolatai (levandų ar nerolio). Bet gi tas noras išbandyti viską pasaulyje mane baigia nugalėti, tai liko Hauschkos 10 ml ir būtų įdomu Madarą išbandyti, tą riebiai odai skirtą g.gif

tai aišku čia kaip kam, man asmeniškai lyginant madara tonika, levandu hidrolata, hauschkos abu, tai kaip sakiau as uz hauschka, man madaros riebiai odai truputi atbaide del kvapo, smarkiai dvelke alkoholiu, nors ir mano tonike jo yra, bet man svelnesnis jis pasirode. as tai galvoju kai baigsiu gal lakshmi isbandyt, ten irgi yra su levandom tonikas, mano draugei elyte sake, kad kaikas lakshmi labiau vertina uz hauschka, nes ji lengvesne, bet aisku nuo odos poreikiu priklauso.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 11 16, 00:21)
tai aišku čia kaip kam, man asmeniškai lyginant madara tonika, levandu hidrolata,  hauschkos abu, tai kaip sakiau as uz hauschka, man madaros riebiai odai truputi atbaide del kvapo, smarkiai dvelke alkoholiu, nors ir mano tonike jo yra, bet man svelnesnis jis pasirode. as tai galvoju kai baigsiu gal lakshmi isbandyt, ten irgi yra su levandom tonikas, mano draugei elyte sake, kad kaikas  lakshmi labiau vertina uz hauschka, nes ji lengvesne, bet aisku nuo odos poreikiu priklauso.

Mm, reikės pasidomėti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 15, 16:42)
aha neblogai prasisukai  thumbup.gif
na tai bus idomus atsiliepimai apie viska  smile.gif

Na jau pora kartu bandziau sias priemones smile.gif Ir ne trupucio priemones nenuvyle. aisku, tikraji poveiki pamatysiu ilgiau panaudojus biggrin.gif Putos svelnios, bet labai malonios. Tonikas atgaivina oda, bet jame jauciasi alkoholis. Zele tokios keistos spalvos biggrin.gif Bet labai faina pasirode, tokia lengva, ant veido nepalieka jokio nemalonaus jausmo. Veido oda po siu priemoniu tokia svelnesne, gal siek tiek skaistesne tapo bigsmile.gif Kolkas as patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 11 16, 10:18)
Na jau pora kartu bandziau sias priemones smile.gif  Ir ne trupucio priemones nenuvyle. aisku, tikraji poveiki pamatysiu ilgiau panaudojus biggrin.gif Putos svelnios, bet labai malonios. Tonikas atgaivina oda, bet jame jauciasi alkoholis. Zele tokios keistos spalvos biggrin.gif  Bet labai faina pasirode, tokia lengva, ant veido nepalieka jokio nemalonaus jausmo. Veido oda po siu priemoniu tokia svelnesne, gal siek tiek skaistesne tapo bigsmile.gif  Kolkas as patenkinta rolleyes.gif

faina kad patiko smile.gif
o kokios spalvos ta zele veidui? biggrin.gif
o del alkoholio tonike, tai del sios priezasties manau nebepirksiu Madaros toniko schmoll.gif kai as turejau tai dar be alkoholio buvo, tai buvo labai geras tonikas ir pirkau ne viena karta is eiles.. aisku galiojimas trumpas budavo.. alkoholio pridejo del to, kad pailginti galiojima..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 10:38)
faina kad patiko  smile.gif
o kokios spalvos ta zele veidui?  biggrin.gif
o del alkoholio tonike, tai del sios priezasties manau nebepirksiu Madaros toniko  schmoll.gif  kai as turejau tai dar be alkoholio buvo, tai buvo labai geras tonikas ir pirkau ne viena karta is eiles.. aisku galiojimas trumpas budavo.. alkoholio pridejo del to, kad pailginti galiojima..

va as ir galvojau pirkt pabaigus turimus, bet gerai kad suzinojau kad jame alkoholio yra, teks pasiieskot kito... ax.gif kaip suprantu putose jo irgi yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 16 lapkričio 2008 - 09:53
QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 09:38)

spalva i zalsvuma tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 16, 11:38)
o del alkoholio tonike, tai del sios priezasties manau nebepirksiu Madaros toniko  schmoll.gif  kai as turejau tai dar be alkoholio buvo, tai buvo labai geras tonikas ir pirkau ne viena karta is eiles.. aisku galiojimas trumpas budavo.. alkoholio pridejo del to, kad pailginti galiojima..

as per skubejima nepasiziurejus irgi ta tonika su alkoholiu nusipirkau doh.gif anksciau jis buvo tikrai superinis. o va sitas naujasis stvovi prakriskai nenaudojamas...
Atsakyti
Parduodu NAUJĄ "Madara" (ekologiška kosmetika) giliai drėkinantį veido kremą:
user posted image
Visa informacija apie jį
Giliai drėkinantis veido kremas

Parduotuvių kaina 86 lt, aš parduočiau už 75 Lt.
Dar galėčiau keisti į "Madaros" tą "naktinį" kremuką, galima su priemoka, jei naujas 4u.gif
Rašykite į AŽ
Atsakyti
Nusipirkusi turiu ta giliai drekinanti MADARA kremuka, tai nusivyliau verysad.gif Visa savo salyginai neilga gyvenima galvojau, kad mano oda sausa, bet pradejusi naudoti si produkta visa kakta nuejo spuogais ir insktirais...Nors naudoju ir putu prausikli ir tonika is tos pacios serijos...O prie zandu matau pasausejusiu demeliu, nosis pleiskanoja.Gal as ne taip ka naudoju unsure.gif Bet lyg siol gaila man tu isleistu piniguciu...
Atsakyti
QUOTE(Yogaile @ 2008 11 07, 19:52)
Va, ir aš pasigirsiu...  ax.gif  Svarsčiau svarsčiau, ar verta... ir pagaliau nusipirkau Madaros atspalvį suteikiantį vasaros žiedų pienelį  ax.gif  Ir galiu pasakyti... nerealus smile.gif tik branguma, nedidelis jisai, net nežinau, ar pastoviai pirksiu.. Bet dabar tai naudoju ir laabai patinka  tongue.gif

Jis visiems odos tipams tinka? g.gif Būtent apie jį nerandu aprašymo jų puslapyje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 30 lapkričio 2008 - 17:59
QUOTE(linarija @ 2008 11 30, 18:57)
Jis visiems odos tipams tinka?  g.gif Būtent apie jį nerandu aprašymo jų puslapyje  doh.gif

angliskai skaitote? ax.gif cia yra apie ji: http://www.madara-co...ex.php?id=1066#. raso, kad tinka visiems odos tipams.
Atsakyti